Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ale chwila chwila,

Dla mnie to trochę dziwne gdy posiadacz PS3 pisze o tym, że Xbox 360 się skończył 2 lata temu, a sam ma w swoim profilu na PS3 praktycznie same tytuły multiplatformowe. Trochę zastanawiające czym taka osoba się kieruje w swojej ocenie skoro w to samo może grać i na tym Xboksie 360. To już chyba nie jest trolling.

Xboxa sprzedalem po ograniu Forzy Horizon.
A jako ze ostatnie 2 lata byly syte na PS3, wiecej znajomych ma PS3 gry wydawane sa na jednej plycie, headset 7.1 dziala bezprzewodowo i mam wbudowany BluRay dlatego PS3 jest lepsza dla mnie platforma nawet dla multiplatform.

Ale czy to nie gry są najważniejsze, a te na X360 prawie zawsze są lepsze (oczywiście mowa o mulitplaformach)?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 748,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

biorac pod uwagę cala spolecznosc, komunikacje ze znajomymi, popularność Xbox Live, słabsze często multiplatformy na PS3 to wszystkie te argumenty można sobie w dupe wsadzić.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dla mnie to trochę dziwne gdy posiadacz PS3 pisze o tym, że Xbox 360 się skończył 2 lata temu, a sam ma w swoim profilu na PS3 praktycznie same tytuły multiplatformowe. Trochę zastanawiające czym taka osoba się kieruje w swojej ocenie skoro w to samo może grać i na tym Xboksie 360. To już chyba nie jest trolling.

A jako ze ostatnie 2 lata byly syte na PS3, wiecej znajomych ma PS3 gry wydawane sa na jednej plycie, headset 7.1 dziala bezprzewodowo i mam wbudowany BluRay dlatego PS3 jest lepsza dla mnie platforma nawet dla multiplatform.

Rozumiem, że wolisz PS3. Każdy ma jakieś predyspozycje i upodobania, ale pisanie, że Xbox 360 skończył się dwa lata temu bo " PS3 gry wydawane sa na jednej plycie, headset 7.1 dziala bezprzewodowo i mam wbudowany BluRay" jest dla mnie w dalszym ciągu niezrozumiałe. Rozumiem, że w świetle tych argumentów Xbox 360 skończył się dla Ciebie jeszcze zanim wyszedł, no bo przecież nie miał BD itp. 

Opublikowano

Co jest super?

Ban na nie kradzioną konsole?

Znowu wyjasnienie dla tych pokrzywdzonych przez los... dash Xbox One prezentuje sie super. Kilka swietnych patentow, wszystko ladnie, plynnie i cacy. Jedynie DVR nie dziala za fajnie.

Opublikowano

Ale sa na ps3 gry ktore wygladaja nawet ladniej niz niektore tytuly startowe na xo

No to dajesz przykłady i porównania

Opublikowano

biorac pod uwagę cala spolecznosc, komunikacje ze znajomymi, popularność Xbox Live, słabsze często multiplatformy na PS3 to wszystkie te argumenty można sobie w dupe wsadzić.

Z dupy za to jest twoje wkladanie wszystkiego do jednego worka. O ile nad party ubolewam to headsetu i bluraya nie przeskoczysz.
Opublikowano

zalosny argument

Akurat jest to jednak jakiś argument. Na 360 większość gier jakie ostatnio odpalałem była na dwóch płytach i staje się to powili upierdliwe.

Ale PS3 i tak nie ma grupy, LOL

Opublikowano

A to co nas interesuje najmniej w tym temacie, jak wypada w DR3? Niewtajemniczonym przypominam, że chodzi o grywalność.

a wtajemniczeni wiedzą, że na ogólny odbiór gry składa się wiele elementów

Opublikowano

Noooo i najmniejszy to oprawa, idę pykać w Projeckt Zomboid. 

Opublikowano

Ale gdzie masz tych graczy, którzy mają tylko multiplatformy na swoim profilu? Czy to taka generalizacja, ot tak?

Opublikowano

Dash Xbona prezentuje sie kozacko

Opublikowano

Ale czy to nie gry są najważniejsze, a te na X360 prawie zawsze są lepsze

ale czy to nie jest już tylko slogan ?

najpierw byłe więcej, potem większość, a teraz prawie zawsze. w każdą grę gracie odpaloną na obu konsolach jednocześnie ? jeżeli idzie o bijatyki to prawie zawsze są gorsze

Noooo i najmniejszy to oprawa

cytując klasykę - żałosne pyerdolenie. 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Nie wrzucaj wszystkich do swojego wora. 

Opublikowano

Co jest super?

Ban na nie kradzioną konsole?

Znowu wyjasnienie dla tych pokrzywdzonych przez los... dash Xbox One prezentuje sie super. Kilka swietnych patentow, wszystko ladnie, plynnie i cacy. Jedynie DVR nie dziala za fajnie.

A ja Ci znow wytlumacze bo widocznie przez los jestes pokrzywdzony ze daddy pare dni temu dal filmik 12 minutowy w w bardzo dobrej jakosci w ktorej widac to wszystko w ruchu.

Wiec screeny nie robia raczej na nikim w tym temacie wrazenia.

Opublikowano

Na prawde podoba wam sie dash zayebany reklamami filmow ?

Opublikowano

nie wrzucam wszystkich do mojego wora, bo sam wychodzę z wora większości, która lubi ładne gry

coś dawno nie było ogórkoza z jego pikselami

dziwisz się ? jest w full hd

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Rozumiem, że wolisz PS3. Każdy ma jakieś predyspozycje i upodobania, ale pisanie, że Xbox 360 skończył się dwa lata temu bo " PS3 gry wydawane sa na jednej plycie, headset 7.1 dziala bezprzewodowo i mam wbudowany BluRay" jest dla mnie w dalszym ciągu niezrozumiałe. Rozumiem, że w świetle tych argumentów Xbox 360 skończył się dla Ciebie jeszcze zanim wyszedł, no bo przecież nie miał BD itp. 

Nie, mialem i X360 i PS3, nie zapominaj ze X360 tez mial swoje grube fajne lata w ktorych Exy byly ciekawe a roznica w multiplatformach byla wieksza niz teraz.

Ale od ukonczenia Horizona nie bylo tam dla mnie nic ciekawego.

Opublikowano

dziwisz się ? jest w full hd

Sluszna uwaga. Nie bylo pytania panowie.

Opublikowano

czekaj, czekaj, to nie ty czasem ostatnio płakałeś z innymi pcbetonami że nie kupujecie co rok nowej karty graficznej żeby grać na najwyższych detalach w jakieś wypizdówki? beka z typa

Opublikowano

Dash Xbona prezentuje sie kozacko

Na chwile obecna porownujac to co widzialem to X1>PS4, nie wiem jak bedzie bardzo spolecznosciowy ten X1 bo taki Facebook konsolowy jaki bedzie na PS4 podoba mi sie.

Opublikowano

czekaj, czekaj, to nie ty czasem ostatnio płakałeś z innymi pcbetonami że nie kupujecie co rok nowej karty graficznej żeby grać na najwyższych detalach w jakieś wypizdówki? beka z typa

Nie, na wspaniale indie starcza jeszcze moja karta. Nie atakuj mnie za tego gimba ; d

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Nie atakuj mnie za tego gimba ; d

synek a mam zawołać mendrka ? yebnął ci ktoś kiedyś z szotgana ?

Opublikowano

Czekaj, czekaj, a to nie konsolowcy od 2007 płaczą, że grafika jest nieważna, bo liczy się gameplay i ich nie interesują cyferki?

Opublikowano

a co w tym zlego? Uwielbiam ten argument przeciwko dashowi w xboxie. Tak jakby to byly reklamy podpasek albo proszku do prania. Lubie filmy wiec fajnie ze widzę reklamy najnowszych produkcji. To samo z grami. Dzięki reklamom wielokrotnie dowiadywałem o promocjach na xbl. A xmb na PS3? Jak nie wejdziesz w psstore to nie wiesz nic. Dzięki reklamom dash jest przynajmniej żywy.

Opublikowano

a co w tym zlego? Uwielbiam ten argument przeciwko dashowi w xboxie. Tak jakby to byly reklamy podpasek albo proszku do prania. Lubie filmy wiec fajnie ze widzę reklamy najnowszych produkcji. To samo z grami. Dzięki reklamom wielokrotnie dowiadywałem o promocjach na xbl. A xmb na PS3? Jak nie wejdziesz w psstore to nie wiesz nic. Dzięki reklamom dash jest przynajmniej żywy.

tumblr_mh3gn71Qu61rigmono1_500.gif

1226.gif

A po chwili

1126.gif

ps.

Ustalmy jedno, dash jest fajny, reklamy w nim nie, ja lubię gry i dokładnie wiem kiedy jaka wychodzi jeśli ona mnie interesuje, promocje na Netflixie również mnie mało interesują bo mam Canal+ HBO, VOD i DarkWareza, mając tak wspaniałego forumka i strony jak PPE.PL czy pessajt.pl o promocjach też się dowiesz.

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.