Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Zeratul ciśnięty przez wszystkich Sonybotów, teraz będzie miał ich wszystkich w garści. 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

dobra sygnatura

untitled0aalf.png

Opublikowano

Ja (pipi)e ten DR3 chodzi tak c(pipi) jak GTAV albo nawet gorzej. Beka. To są już szczyty. Przegięli połencję. Kto da zarobić takim baranom ten pałka. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale coś mi mówi że na X1 będzie z tym gorzej xD

no mają być 3 systemy, a patrząc na windowsy które "tyle zajmą ile znajdą" to czarno to widze

btw

wyjaśniło sie czemi nazwali konsole xbox ONE - bo chodzi w 1fps

Opublikowano

Piekne jest to ze podczas gdy exy i multi na ps4 zaczynaja olsniewac publike, gify z killzone, ponoc nowy gameplay z  knacka ktory niestety zniknal z sieci, i pokazuja prawdziwa moc, to z obozu xboxa mamy caly czas upadki na twarz. No nie pamietam kiedy micro czyms zachwycil ludzi, nawet jak ryse kogos zachwycilo to zaraz dostal nalesnikiem wryj bo sie okazuje zegameplay nawet ac4 ma lepszy.

Opublikowano

Się (pipi) nikt nie ma prawa poważyć teraz na poniżej 30 klatek ! A nawet nie poniżej 45 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Złodzieje i prostytutki.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

A to ma ponoc tylko na fb dzialac, wiec kij z takim nagrywaniem... mam na fb uploadowac, potem sciagnac, dograc audio. Idz na w ch.j z takim share

NEXT GEN

http://www.giantbomb.com/articles/a-few-last-minute-bits-of-playstation-4-info/1100-4785/

Trophies still need to sync, though, which seems a little old. Word is that it will be faster than the PS3 trophy sync, but I wonder if that's just because there aren't as many PS4 games to sync up to their servers at the moment.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale coś mi mówi że na X1 będzie z tym gorzej xD

no mają być 3 systemy, a patrząc na windowsy które "tyle zajmą ile znajdą" to czarno to widze

mów mi więcej. 

Każdy twój post jest jak prawda objawiona.

Opublikowano

Trophies still need to sync, though, which seems a little old. Word is that it will be faster than the PS3 trophy sync, but I wonder if that's just because there aren't as many PS4 games to sync up to their servers at the moment.

:confused:

A co dokładnie oznacza, że jest jakieś opóźnienie jak chcę sobie je pooglądać? Nie ogarniam do końca żargonu znanego sonybotom.

There's a lot of Facebook in the PS4 interface.

Meh... Oby poza niemożliwością nagrywania udostępniania nagrań konsola nie była w jakiś sposób upośledzona jeśli nie chcę koniecznie łączyć konta z FB czy twitterem.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

O to mi chodziło:

There's a lot of Facebook in the PS4 interface. In fact, that appears to be the only place where you can share video clips you've recorded on the PS4. That seems like an oversight or a "let's do this for launch and we can add YouTube later" situation.

Opublikowano

Chwila chwila, to ten sławetny ficzer nagrywania 15 minut rozgrywki nie będzie działał narazie?

Będzie działał.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

mazzeo juz sie podniecil ze cos nie bedzie działało  w ps4.

Opublikowano

:confused:

A co dokładnie oznacza, że jest jakieś opóźnienie jak chcę sobie je pooglądać? Nie ogarniam do końca żargonu znanego sonybotom.

There's a lot of Facebook in the PS4 interface.

Meh... Oby poza niemożliwością nagrywania udostępniania nagrań konsola nie była w jakiś sposób upośledzona jeśli nie chcę koniecznie łączyć konta z FB czy twitterem.

No na ps3 w cholere długo się ładują te trofea, wystarczająco długo, że odechciewa się ich przeglądania.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przed wami nowy startup PS4

xDDDDDDDDDDDDDDDD, chyba kogoś obudziłem w domu

Opublikowano

xD dokładnie tak się czuje jak słysze ten dźwięk

Opublikowano

Chwila chwila, to ten sławetny ficzer nagrywania 15 minut rozgrywki nie będzie działał narazie?

Będzie działał.

To co zeratul (pipi)?

Raczej zmartwił, bo bardzo liczę na ten ficzer szczególnie w kontekście KZ4 multiplayera.

Opublikowano

@Figaro

Sliczny dzwiek nostalgii z lat 90.

Oprocz tego mocno kojarze jeszcze to:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Będzie działał.

To co zeratul (pipi)?

Raczej zmartwił, bo bardzo liczę na ten ficzer szczególnie w kontekście KZ4 multiplayera.

Konsola bedzie miec HDCP na starcie, wiec nie mozna bedzie nagrywac zadnych gameplay'ow za pomoca zewnetrznych urzadzen nagrywajacych takich jak np. elgato. 

Share bedzie dzialac, ale bedzie umozliwiac jedynie upload na facebook. Co nikogo.

Opublikowano

Intro PES-a 2 > wszystko

Opublikowano

RYSE

DR3

COD

BF4

KI

jeszcze Microsoftowi została FORZA do spier,dolenia i mozemy otwierac szampana.

a tak, ilosc torow i samochodów to psx.

plum

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Tak za 2 dni świat będzie świętował narodziny nowego zbawcy :banana:

icY9zTWiLK5kU.gif

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

ibvHZQdEKmsLEK.gif

piekne

Edytowane przez _Milan_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.