Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

18-22 fps podczas jazdy na malym obszarze bez zombiakow dookola oraz taki perfidny doczyt tekstur ?

Przesada, serio.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

A tak lubiłem tą serię. Damn! Już przestałem zazdrościć tej gry nabywcom Xboxa. Mogę zrozumieć słabą grafę i niską rozdzielczość. Ale na wielkiego Dualshocka! Ta gra powinna śmigać w 60 klatkach bez zająknięcia. Gdzie ten roket sajens level staff?!

Opublikowano

RYSE

DR3

COD

BF4

KI

jeszcze Microsoftowi została FORZA do spier,dolenia i mozemy otwierac szampana.

a tak, ilosc torow i samochodów to psx.

plum

rzeczywiscie powod do swietowania.

Opublikowano

PIękne czasy nastały...jak na razie każdy znajomy kupuje ps4,widze ze tu tez 90% osób kupi #nadkonsole.Bedziemy jedną wielką rodziną ;)

1371060032VoGJVlMrSU_1_3_l.gif

Edytowane przez benc

Opublikowano

sorry za offtop, ale słyszałem ze amazon chce zbudowac centrum logistyczne w polsce, jak to będzie takie bydle logistyczne jak na filmiku to woooooow, jakie możłiwości sie otwierają w polsce, juz pomińmy fakt zatrudniania armi ludzi, to będzie piękne <3

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

sorry za offtop, ale słyszałem ze amazon chce zbudowac centrum logistyczne w polsce, jak to będzie takie bydle logistyczne jak na filmiku to woooooow, jakie możłiwości sie otwierają w polsce, juz pomińmy fakt zatrudniania armi ludzi, to będzie piękne <3

no ta armia ludzi za 6.5 zł na umowę o dzieło je$iąca po 12 h plus soboty :D

Opublikowano

Sory orzech ale te centra to 2x wroclaw, 1x poznan. Warszawa za droga nawet dla amazona ;/

Opublikowano

meeeh. EoT z mojej strony, imo lepsze zarabianie jakiś pieniędzy niż życie z zasiłku, ale kto co woli.

Opublikowano

Szkoda, ze startup PS4 nie bedzie z takim samym dźwiękiem co w PSXie ;)

Opublikowano

przenosza tutaj bo niemcy nie chcieli zarabiac 5e. Za pare lat w

Uciekna z tad bo u nas tez bedzie bunt za te 6.5. Ze tez znajdzie sie 15 tys niewolnikow

Opublikowano

Będzie pod Poznaniem w sierpniu 2014 roku. Uciekają z Niemiec, bo podobno tam ludzie się buntowali. Jak czytałem, zakładano im krokomierze. Mają zatrudnić docelowo 6 tysięcy osób.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Aż się prosi by powstał bundle PS4 z PS Vita ;)

Opublikowano

No wlasnie, skoro o Vicie, to kupiłem wczoraj ten system i jestem mega pozytywnie zaskoczony jak Os tam działa! Myślę, że przed nową generacją warto napisać o tym, że Sony już na Vicie ogarnęło multitasking, a jakość dźwięku w grupach jest wręcz rewelacyjna ! 0 szumow, nawet bez headseta, co sprawia wrazenie ze jest lepiej niż na Xboxie 360...

Funkcje podobne do Xbox Snap, przechodzenie między aplikacjami podczas gry, odpalanie ich w tle dziala dokladnie jak na Xbox One. Niestety lista znajomych i trofeów nadal dłużej się odświeża, ale jeżeli na PS4 system będzie jeszcze bardziej dopracowany, to może być naprawdę nieźle !

Do tego gadki, ze nie ma w co grac można sobie w dupe wsadzić. Nie dość, ze byłem ignorantem myslac, ze porty pokroju LBP

to nic innego jak dostosowana rozdzielczość, a okazauje sie ze to najlepsza czesc serii! Biblioteka już jest spora, to jeszcze dali możliwość ogrywania tytulow z PSP i PSxa. Dla mnie konsola lepsza niż PS3.

Edytowane przez easye

Opublikowano

A mówią - Vitę krytykują ci, którzy jej w łapach nie mieli. Wystarczy dorwać, zagrać i zmienia się diametralnie zdanie.

Opublikowano

bo trzeba czytać, LBP Vita to nie jest żaden port jedynki lub dwójki, a osobna autonomiczna część, która dzięki unikalnym funkcjom vity jest kapitalna, np te 6 gier z salonu gier w grze jest lepsze niż wiele tanich produkcji z psn

ps. trofea i lista znajomych, podobnie jak np przeglądarka internetowa działają ddduuużo lepiej niż na ps3

Szkoda, że nie masz plusa, jakbyś zbierał gry od początku startu usługi to byś miał już ich ponad 20...grania od groma...i perełki pokroju Uncharted,Wipeout czy Gravity Rush.

Vita jest spoko :)

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

na Uncharted i Gravity się jeszcze zalapie, bo kupie Plusa niedługo (a to gry roczne chyba?)

Zaluje Wipouta, takiego Street Figtera z zeszłego mieha - ogolnie PS+ to piekna usluga dla tych co cala generacje przegrali u konkurencji.

Opublikowano

Płynność, responsywność interfejsu PlayStation 3, porównywanie trofeów, synchronizacja ich, no i te nieszczęsne grupy to największa pięta Sony w tej generacji. Jeśli to poprawią i będzie tak dobre, lub lepsze niż w Xbox360/Xbox1.0fps, to nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba. Chyba nikomu. Niestety dla sonybotów Microsoft chwali się swoim interfejsem, bo działa dobrze. Sony siedzi w tym temacie cicho. Microsoft robi OSy od lat, na wszystkie możliwe platformy i ma w tym doświadczenie. Sony przeciwnie. Może wyjśc dobrze, ale mogą coś spier.dolić przy okazji. Yebać pada, abonament online, instalacje gier, patche... oby to wszystko chodziło płynnie i szybko jak na 2013 rok przystało i dało się bardzo komfortowo grać z ekipą w Battlefielda to ja biegnę do sklepu po PS4 i nową Bravię do kompletu.

Opublikowano

na Uncharted i Gravity się jeszcze zalapie, bo kupie Plusa niedługo (a to gry roczne chyba?)

Zaluje Wipouta, takiego Street Figtera z zeszłego mieha - ogolnie PS+ to piekna usluga dla tych co cala generacje przegrali u konkurencji.

Roczne ale powinny byc zmienone z grudniową aktualizacją więc jakoś za dwa tygodnie.

Opublikowano

dzieki, w takim razie pospiesze się z zakupem plusa.

Opublikowano

Konsola bedzie miec HDCP na starcie, wiec nie mozna bedzie nagrywac zadnych gameplay'ow za pomoca zewnetrznych urzadzen nagrywajacych takich jak np. elgato. 

Share bedzie dzialac, ale bedzie umozliwiac jedynie upload na facebook. Co nikogo.

Rzeczywiście durne, 15 minutowe filmiki i tylko wrzucanie na fejsbuka? Mam nadzieje ze jest jakiś sposób na ściąganie filmów z fejsa, inaczej będzie lipa.

Opublikowano

po pierwsze 15 minut nagrywa non stop, czyli wlaczasz nagrywanie i masz 15 minut do tyłu + nieskonczonosc.

Upload jest tez na jakies 2 inne stronki,  w przyszłosci na youtuba.

Opublikowano

MaZZeo by pewnie chciał skleić od razu gameplay z całej gry, nagrać headsetem z zestawu komentarz i puścić wideorecenzję na YouTube, zbierając grube hajsy z reklam. No przebiegły plan, nie powiem, ale producenci sprzętu nagrywającego i GameTrailers by się wkur.wili. Nikomu normalnemu więcej jak 15 minut i puszczenie na YT nie jest potrzebne, właściwie wszyscy wiedzą, że będziemy tego używali żeby pokazać ostatnie 3 minuty jak odkryliśmy buga/easter egga, czy soczystego heada w CoDzie. Kto chce robić coś profesjonalnego ma na to inne sposoby. Na ch.uj drążyć temat.

Edit: w sumie jakby założyć nowy kanał na YT, gdzie każdy z forum będzie nagrywał jak teabagguje Mendrka w każdym możliwym multiplayerze, to na taki montage 15 minut nie wystarczy.

Edytowane przez Q-Jot

Opublikowano

po pierwsze 15 minut nagrywa non stop, czyli wlaczasz nagrywanie i masz 15 minut do tyłu + nieskonczonosc.

E, nie.

Do I have to record gameplay footage?

You cannot choose whether or not to record your gameplay. But as long as you don’t press the Share button on the DUALSHOCK 4 controller, the recorded gameplay will not be exported and it will not occupy space on the hard drive.

How long can I capture videos on PS4?

PS4 will automatically capture up to 15 minutes of your most recent gameplay footage, which you can then choose to share with your Facebook friends using the DUALSHOCK 4 controller’s new Share button. For livestreaming gameplay video, there will be no time restriction.

A w przyszłości dadzą możliwość kopiowani zapisanego filmiku na PC:

Can users copy the recorded gameplay video from PS4 to other devices, such as PC?

PS4 users will not be able to directly copy recorded gameplay video files from PS4 to other devices, though they will be able to use the DUALSHOCK 4 controller’s Share button to upload videos to Facebook for distribution. This function will be supported by a future system update.

http://blog.us.playstation.com/2013/10/30/ps4-the-ultimate-faq-north-america/

Edytowane przez SzczurekPB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.