Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

I 4/10 od eurogamer

Killzone 7/10, hype opada

Opublikowano

Knack

Killzone : Shadow Fall

Opublikowano

Knack crap jak się spodziewano.Killzone jest tym czym miał być,czyli shooterem z powalającą grafą i dobrym multi.

Resogun 9/10 od ign

Opublikowano

Guerilla games powoli staje sie drugim Crytec. Powinni dac sobie spokój z tym Killzonem. Knack to było wiadomo że crap. Kiedy pierwsze recki gier na Xbona?.

Opublikowano

Widzę, że indory to będą najlepsze gry na start ps4. xD

Opublikowano

Nie wierze że kampania single jest gorsza od KZ3.

Jeśli zrobili jeszcze większy szit niż w KZ3 to naprawdę słowa uznania :teehee:

Ja już kolejnych KZ mam dość,trójka skutecznie mnie zniechęciła do GG i ich prób zrobienia czegoś poprawnego z tego fajnego uniwersum.

Opublikowano

Czemu te oceny gier tak sie bardzo różnią?.

Kotaku - NO

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Resogun pewne fajne, no ale nie za więcej jak 50zł. A jaka będzie w ogóle cena ? Najlepiej żeby to było w pakiecie z konsolą. 

EDIT : @ down , to pozytywnie.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

będzie w Plusie na starcie

Opublikowano

Resogun pewne fajne, no ale nie za więcej jak 50zł. A jaka będzie w ogóle cena ? Najlepiej żeby to było w pakiecie z konsolą. 

za free w plusie

Opublikowano

Na PS4 będzie ten sam plus z ceną około 180zł rocznie ?

Opublikowano

http://pl.twitch.tv/gamespot

Hands on PS4.

Za(pipi)iscie wygladal motyw z wlaczaniem Warframe'a, byl w menu jakis filmik na YT, kliknal i od razu sie wlaczyl, po chwili postanowil przejsc na youtube obejrzec fullscreen i plynne przejscie zajelo jakies 5 sekund.

co do knack.

kto za to odpowiada?

Mark Cerny.

Jego cv:

Ktoś po kz3 myslal, ze on zrobi dobrą grę?

Ze niby to jest CV Cern'ego ?

XDDDDDDDDDDD

Radze lepiej odrobic lekcje.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

to że knack jest padaką to wiadomo, ale dziwią aż tak niskie oceny, zwykle gre na nowe konsole mają jakąś tam taryfę ulgową,  bo nie ma wielkiego wyboru

ale co z tym knakiem? on mnie kompletnie nie interesuje, ale myśałem że to będzie typowa platformówka na "ok" z paroma elementami nowoczesnymi (dużo elementów na ekranie), a tu sie okazuje że to jest totalny badziew

nie chce wyjść na fanboja ale mam wrażenie że MS o wiele lepiej sypie kasą na recenzje swoich gier

Opublikowano

Podoba mi w 1 z recenzji opinia, że Knacka można porównać do słabego filmu lecącego w samolocie. Ogląda się bo i tak nie ma nic innego do roboty XD.

Cerny pewnie zaprojektował PS4, ale nie chciał jej pokazać Sony, póki nie zatwierdzą mu tej wizualnej miernoty.

Opublikowano

Nie wiem czy jest tu na sali ktos kto bral knacka na powaznie i czekal na premiere.

Opublikowano

http://pl.twitch.tv/gamespot

Hands on PS4.

Za(pipi)iscie wygladal motyw z wlaczaniem Warframe'a, byl w menu jakis filmik na YT, kliknal i od razu sie wlaczyl, po chwili postanowil przejsc na youtube obejrzec fullscreen i plynne przejscie zajelo jakies 5 sekund.

co do knack.

kto za to odpowiada?

Mark Cerny.

Jego cv:

Ktoś po kz3 myslal, ze on zrobi dobrą grę?

Ze niby to jest CV Cern'ego ?

XDDDDDDDDDDD

Radze lepiej odrobic lekcje.

wycinek CV. Lepiej?

Wiem, że urażam waszego mesjasza ale sorry taka prawda. Od dłuzszego czasu nie pracował przy dobrej grze :P

Opublikowano

wycinek CV. Lepiej?

Wiem, że urażam waszego mesjasza ale sorry taka prawda. Od dłuzszego czasu nie pracował przy dobrej grze :P

Wycinek ?

Ja tu nie bronie Knacka ani Cern'ego ale ku*va jak widze taki profesjonalizm w podawaniu informacji to az mi sie przykro robi.

NO ALE "WYCINEK" xDDDDD.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Przecież to było oczywiste, że Knack to crap, chyba tylko Figaro majaczył i się spuszczał nad tym szrotem. Ta gra to jest obraza dla Crasha, Spyro, Jaka, Ratcheta i Sly'a, które gościły na past genach.

Niskich ocen Killzłoma się nie spodziewałem, no ale trudno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.