Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

to że knack jest padaką to wiadomo, ale dziwią aż tak niskie oceny, zwykle gre na nowe konsole mają jakąś tam taryfę ulgową,  bo nie ma wielkiego wyboru

ale co z tym knakiem? on mnie kompletnie nie interesuje, ale myśałem że to będzie typowa platformówka na "ok" z paroma elementami nowoczesnymi (dużo elementów na ekranie), a tu sie okazuje że to jest totalny badziew

nie chce wyjść na fanboja ale mam wrażenie że MS o wiele lepiej sypie kasą na recenzje swoich gier

Mnie ta ocena dziwi z uwagi na fakt, że Cerny maczał palce chyba przy każdej głośnej platformówce na konsolach sony a tu nagle takiego babola wypluwa?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No liczyłem, że Knack pokaże coś więcej. Szkoda, że wyszedł taki crap na 5/10 co najwyżej. Ale ocenię sam, kupię go, żeby pograć z dziewczyną...

Opublikowano

Obejrzałem materiał z Eurogamera odnośnie Killzołna i na litość boską, jak praktycznie masz tam latasz gdzie chcesz a Ghost dostaje oczko wyżej to gdzie tu logika ?

Opublikowano

Z ocenami Knacka trafiłem w 10, obstawiałem, że to taki tytuł na 5/10. KZ: SF od IGN 8.0, czyli jest dobrze, ale tą grę kupuje głownie dla multi. Cieszy Resogun i jego 9.0, zapowiada się pochłaniacz czasu jak SS HD. Do tego dojdzie BF4 i na start może być.

Opublikowano

Mnie ta ocena dziwi z uwagi na fakt, że Cerny maczał palce chyba przy każdej głośnej platformówce na konsolach sony a tu nagle takiego babola wypluwa?

no właśnie to tym bardziej dziwne

chetnie zobacze jakąs recenzje video z wymienionymi wadami bo aż jestem ciekaw co aż tak mogli zwalić w zwykłej platformówce...

no chyba że jest krótka, powtarzalna, oklepana i z kiepską grafiką i kiepskim gameplayem - tzn pewnie jest, ale żeby aż tak? pewnie robili ją w pół roku na szybko i kupa im wyszła

ale to częsty przypadek gdy gra jest robiona tylko z jednego powodu, i to małego i kiepskiego powodu. tak samo jak wszystkie gry na kinekta były robione tylko po to żeby ktoś machał rękami i całą reszte miały zaniedbaną i olaną, to tutaj wychodzi na to że jedyny powod zrobienia tej gry to było pokazanie postaci która rozpada sie na 500 kawałków i że konsola to ciągnie

nawet LA NOIR prawie mógłby sie złapać w tą kategorie, mi sie akurat podobał, ale były głosy że gra jest nudna i powtarzalna, bo autorzy skupili sie głównie na nowoczesnym zrobieniu twarzy aktorów

Opublikowano

gametrailers  killzone 8.8/10

Opublikowano

Spokojnie bf4 tez ma singiel na 3/10. W koncu w fps liczy sie multi przynajmniej tak mi wpajaly xboty czyz nie?

Opublikowano

0oRQO5e.png

Kiedy te recki wielkich exow na xa będa?.

W dzień premiery Xone, Micro zabronił wcześniej publikacji ocen.

Opublikowano

0oRQO5e.png

Uuuuu czyli posmarowali.

Opublikowano

no właśnie to tym bardziej dziwne

chetnie zobacze jakąs recenzje video z wymienionymi wadami bo aż jestem ciekaw co aż tak mogli zwalić w zwykłej platformówce...

no chyba że jest krótka, powtarzalna, oklepana i z kiepską grafiką i kiepskim gameplayem - tzn pewnie jest, ale żeby aż tak? pewnie robili ją w pół roku na szybko i kupa im wyszła

ale to częsty przypadek gdy gra jest robiona tylko z jednego powodu, i to małego i kiepskiego powodu. tak samo jak wszystkie gry na kinekta były robione tylko po to żeby ktoś machał rękami i całą reszte miały zaniedbaną i olaną, to tutaj wychodzi na to że jedyny powod zrobienia tej gry to było pokazanie postaci która rozpada sie na 500 kawałków i że konsola to ciągnie

nawet LA NOIR prawie mógłby sie złapać w tą kategorie, mi sie akurat podobał, ale były głosy że gra jest nudna i powtarzalna, bo autorzy skupili sie głównie na nowoczesnym zrobieniu twarzy aktorów

W knacku mało widać tej platformowki. Taki sam platformer, jak GoW co w innym temacie zauważył bodajże mate5.

Opublikowano

ale z tego co czytam o recjach Killzone to nikt praktycznie nie skupia się w nich na multi. Mercenary też ma na metacritic średnią coś koło 78% bo każdy recenzent praktycznie oceniał singla gdzie mamy przeciętną rozrywkę w ślicznej oprawie na 4-5h. Za to w multi ta gra przekozaczy o czym świadczy chociażby średnia graczy na MC - najwyzsza obok persony4 i dragons crown na vicie

Opublikowano

0oRQO5e.png

Kiedy te recki wielkich exow na xa będa?.

jak to jest, że jak widzę taki tweet w necie to ludzie piszą że MS prowokuje, a jak Sony podobne zagrywki stosuje to "wbija szpile" i "uprawia dobry marketing"? :lol:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

U Sesslera Killzone i Knack dostały taką samą ocenę xD

i-have-no-idea-what-im-doing-dog-gif.gif

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Spokojnie bf4 tez ma singiel na 3/10. W koncu w fps liczy sie multi przynajmniej tak mi wpajaly xboty czyz nie?

Dla mnie to śmiech, że w reckach 3/4 czasu zajmuje opisywanie singla, historii, charakterystyki postaci, a o multi jest tylko wzmianka, że "fojno się z kolegami szczela". Proporcje powinny być rozłożone odwrotnie, bo po 10h (daj Padziku) grania, o kampanii nikt nie będzie pamiętał a 200 zeta  (299? :P )wywala się właśnie dla multi. 

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

Coś w stylu: "Tylko na PS4 zagrasz w CoD Ghost w 1080p." [mowa o konsolach nextgen]

Opublikowano

Gdzie Sony stosuje podobny marketing?

Chociażby tym posterem, gdzie zaznaczyli, że PS4 to jedyna konsola wyświetlająca Ghosts w 1080p. Wcześniej też tak było, głównie były to podśmie(pipi)ki Yoshidy na twitterze.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

► wycinek
1. fragment wyodrębniony z całości, kawałek;

Jest to fragment. Ba nawet wyodrębniony z całości. Teraz możesz iść patrzeć za okno czy już idzie listonosz z Ps4
Opublikowano

OXM ma tyle wspólnego z Microsoftem co PSXextreme z Sony.

Widać jacy tu znawcy tematu siedzą.

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Chociażby tym posterem, gdzie zaznaczyli, że PS4 to jedyna konsola wyświetlająca Ghosts w 1080p. Wcześniej też tak było, głównie były to podśmie(pipi)ki Yoshidy na twitterze.

bo jest różnica gdy zwycięza robi prawdziwe docinki (its funny coz its true), a róznica kiedy leżący w rynsztoku wrak próbuje po sznurku chamskiego marketingu wyciągnąć się z gówna

Opublikowano

bo jest różnica gdy zwycięza robi prawdziwe docinki (its funny coz its true), a róznica kiedy leżący w rynsztoku wrak próbuje po sznurku chamskiego marketingu wyciągnąć się z gówna

Tak, jest diametralna różnica.

Z resztą to nawet nie MS tylko twitter czasopisma.

Opublikowano

z multi to chyba jest tak, że ocenić je można jak jest z kim grać. przed premierą to ciężko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.