Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 793,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Ty chyba jesteś po kilku piwach, skoro Shadow Fall (74% na metacritic) wg ciebie ma te same oceny co poprzednie części (przypominam - KZ2 91%, KZ3 84%). I ten post do Jaczesa w stylu "proszę nie, nie skreślaj nadkonsoli, kup ją, nie jest tak źle :("

Opublikowano
Z kolei redaktor Joystiqa zwraca uwagę, że materiał, z którego wykonano obudowę PS4, sprawia wrażenie nietrwałego, a zaciśnięcie dłoni wyraźnie wygina plastik, co może być istotne dla graczy wożących konsolę z miejsca na miejsce.

Widać, że fachowiec. Rozpatruje konsolę nawet pod kątem grzybiarzy.

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano

Jeśli Killzołnowi, grze która nastawiona jest na multi, zarzuca się brak rewolucji i to że autorzy nie umieli domknąć historii, to już się boję o resztę tasiemców. 

Jak wysokie standardy, to dla każdego.

Opublikowano

10fps>60fps

Opublikowano

Xbox One > PS4

Matka wie że ćpiesz?

Opublikowano

Jeśli Killzołnowi, grze która nastawiona jest na multi,

Od kiedy Killzone jest nastawiony na multi? Klapki widzę gubią się w zeznaniach, bo jeszcze do niedawna wszelkie gify pochodziły z singla, przy okazji premiery KZ2 czy KZ3 to samo. Teraz ocena niska, to nagle multi się liczy xD

Opublikowano

Ty chyba jesteś po kilku piwach, skoro Shadow Fall (74% na metacritic) wg ciebie ma te same oceny co poprzednie części (przypominam - KZ2 91%, KZ3 84%). I ten post do Jaczesa w stylu "proszę nie, nie skreślaj nadkonsoli, kup ją, nie jest tak źle :("

Hahah, jednak jesteś pod wpływem. Jakie człowieku tłumaczenie do Jaczesa? Wyjaśni mi czego spodziewałeś się po Knack i KZ? Ten pierwszy już było widać po filmikach, że to będzie crap o czym pisałem, że to powinna być gra za 50zł na PSS. KZ jest tak oceniany jak poprzednie części, głównie zwłaszcza jak trójka, tylko że w przypadku SF nikt nie ocenia jeszcze multi. Mogę się założyć, że wówczas tych 8 byłoby znacznie więcej. To tak jak oceniać BF4 na podstawie tylko singla, średnia nie przekroczyłaby 50%.

Lament, bo na PS4 nie ma gier, a to ze względu na 7 i 8 dla single KZ. :teehee:

Opublikowano

Jeśli Killzołnowi, grze która nastawiona jest na multi,

Od kiedy Killzone jest nastawiony na multi? Klapki widzę gubią się w zeznaniach, bo jeszcze do niedawna wszelkie gify pochodziły z singla, przy okazji premiery KZ2 czy KZ3 to samo. Teraz ocena niska, to nagle multi się liczy xD

Od zawsze?

Opublikowano

Ok panowie, byla chwila zwatpienia ale w tym momencie sie konczy.

2013-11-1317_21_43-twjys1m.png

Mozna sie rozejsc.

Opublikowano

Przecież o tym multi w Killzone wszyscy prędko zapomną i na serwerach będzie pustawo.

Opublikowano

Kojima zapowie ekskluzywne dlc do MGSV.

Przecież o tym multi w Killzone wszyscy prędko zapomną i na serwerach będzie pustawo.

No, tak jak było z KZ2, Uncharted 2&3. W tym pierwszym grało się przez ponad rok, a w tych drugich nadal jest pełno ludzi na serwerch. Multi w TLoU też miał byc słaby, a wyszło coś bardzo dobrego, co przyzna sam Mazzeo.

Opublikowano

Tak swoją drogą to o co chodzi z tym wallhackiem w multi KZ:SF? Jakiś innych wielkich absurdów nie dostrzegłem, ale bf4 wygląda zdecydowanie lepiej (mimo że nie jestem fanem fpsów od Dice)

Opublikowano

I dlatego najprawdopodobniej dadzą w plusie :) z czego się cieszę 

Opublikowano

O  ile przy KZ2 nastawiałem się na singla to w przypadku KZ3 zdecydowanie było to multi.

Opublikowano

Don by powrócił jak KZ dostałby tak 4/5/10 a konsola byłaby wolna i się wieszała. YETI zaszyj się gdzieś do 22 listopada, przygotuj gify i wtedy wróć. Widzę MaZZeo duża podnieta i ogólna radość ale nie dziwie się jak ktoś musiał tłumić złość od 6 miesięcy (pokaz "nextgena") to się nie dziwię. Masz swoje 5 minut a raczej 9 dni i czekam na komentarze na temat 720 10fps deadrising 9/10 Polygon. Generalnie i tak nie miałem zamiaru brać teraz konsoli, bo gry przez pierwsze pół roku to robione na szybko żeby zdążyć na premierę. Ważne, że konsola chodzi szybko i ma potencjał. Czekam na NaughtyDog/Rockstar i można się zastanawiać nad kupnem.

Opublikowano

Donowi skończyła się umowa z M$ i jej z nim nie przedłużyli, więc co się będzie wygłupiał za darmo...

Opublikowano

Donowi skończyła się umowa z M$ i jej z nim nie przedłużyli, więc co się będzie wygłupiał za darmo...

Teraz mazzeo godnie zastępuje dona

Opublikowano

Ja kupie z thief'em i infamous'em to będzie goty zestaw :3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.