Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Ty chyba jesteś po kilku piwach, skoro Shadow Fall (74% na metacritic) wg ciebie ma te same oceny co poprzednie części (przypominam - KZ2 91%, KZ3 84%). I ten post do Jaczesa w stylu "proszę nie, nie skreślaj nadkonsoli, kup ją, nie jest tak źle :("

Opublikowano
Z kolei redaktor Joystiqa zwraca uwagę, że materiał, z którego wykonano obudowę PS4, sprawia wrażenie nietrwałego, a zaciśnięcie dłoni wyraźnie wygina plastik, co może być istotne dla graczy wożących konsolę z miejsca na miejsce.

Widać, że fachowiec. Rozpatruje konsolę nawet pod kątem grzybiarzy.

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano

Jeśli Killzołnowi, grze która nastawiona jest na multi, zarzuca się brak rewolucji i to że autorzy nie umieli domknąć historii, to już się boję o resztę tasiemców. 

Jak wysokie standardy, to dla każdego.

Opublikowano

10fps>60fps

Opublikowano

Xbox One > PS4

Matka wie że ćpiesz?

Opublikowano

Jeśli Killzołnowi, grze która nastawiona jest na multi,

Od kiedy Killzone jest nastawiony na multi? Klapki widzę gubią się w zeznaniach, bo jeszcze do niedawna wszelkie gify pochodziły z singla, przy okazji premiery KZ2 czy KZ3 to samo. Teraz ocena niska, to nagle multi się liczy xD

Opublikowano

Ty chyba jesteś po kilku piwach, skoro Shadow Fall (74% na metacritic) wg ciebie ma te same oceny co poprzednie części (przypominam - KZ2 91%, KZ3 84%). I ten post do Jaczesa w stylu "proszę nie, nie skreślaj nadkonsoli, kup ją, nie jest tak źle :("

Hahah, jednak jesteś pod wpływem. Jakie człowieku tłumaczenie do Jaczesa? Wyjaśni mi czego spodziewałeś się po Knack i KZ? Ten pierwszy już było widać po filmikach, że to będzie crap o czym pisałem, że to powinna być gra za 50zł na PSS. KZ jest tak oceniany jak poprzednie części, głównie zwłaszcza jak trójka, tylko że w przypadku SF nikt nie ocenia jeszcze multi. Mogę się założyć, że wówczas tych 8 byłoby znacznie więcej. To tak jak oceniać BF4 na podstawie tylko singla, średnia nie przekroczyłaby 50%.

Lament, bo na PS4 nie ma gier, a to ze względu na 7 i 8 dla single KZ. :teehee:

Opublikowano

Jeśli Killzołnowi, grze która nastawiona jest na multi,

Od kiedy Killzone jest nastawiony na multi? Klapki widzę gubią się w zeznaniach, bo jeszcze do niedawna wszelkie gify pochodziły z singla, przy okazji premiery KZ2 czy KZ3 to samo. Teraz ocena niska, to nagle multi się liczy xD

Od zawsze?

Opublikowano

Ok panowie, byla chwila zwatpienia ale w tym momencie sie konczy.

2013-11-1317_21_43-twjys1m.png

Mozna sie rozejsc.

Opublikowano

Przecież o tym multi w Killzone wszyscy prędko zapomną i na serwerach będzie pustawo.

Opublikowano

Kojima zapowie ekskluzywne dlc do MGSV.

Przecież o tym multi w Killzone wszyscy prędko zapomną i na serwerach będzie pustawo.

No, tak jak było z KZ2, Uncharted 2&3. W tym pierwszym grało się przez ponad rok, a w tych drugich nadal jest pełno ludzi na serwerch. Multi w TLoU też miał byc słaby, a wyszło coś bardzo dobrego, co przyzna sam Mazzeo.

Opublikowano

Tak swoją drogą to o co chodzi z tym wallhackiem w multi KZ:SF? Jakiś innych wielkich absurdów nie dostrzegłem, ale bf4 wygląda zdecydowanie lepiej (mimo że nie jestem fanem fpsów od Dice)

Opublikowano

I dlatego najprawdopodobniej dadzą w plusie :) z czego się cieszę 

Opublikowano

O  ile przy KZ2 nastawiałem się na singla to w przypadku KZ3 zdecydowanie było to multi.

Opublikowano

Don by powrócił jak KZ dostałby tak 4/5/10 a konsola byłaby wolna i się wieszała. YETI zaszyj się gdzieś do 22 listopada, przygotuj gify i wtedy wróć. Widzę MaZZeo duża podnieta i ogólna radość ale nie dziwie się jak ktoś musiał tłumić złość od 6 miesięcy (pokaz "nextgena") to się nie dziwię. Masz swoje 5 minut a raczej 9 dni i czekam na komentarze na temat 720 10fps deadrising 9/10 Polygon. Generalnie i tak nie miałem zamiaru brać teraz konsoli, bo gry przez pierwsze pół roku to robione na szybko żeby zdążyć na premierę. Ważne, że konsola chodzi szybko i ma potencjał. Czekam na NaughtyDog/Rockstar i można się zastanawiać nad kupnem.

Opublikowano

Donowi skończyła się umowa z M$ i jej z nim nie przedłużyli, więc co się będzie wygłupiał za darmo...

Opublikowano

Donowi skończyła się umowa z M$ i jej z nim nie przedłużyli, więc co się będzie wygłupiał za darmo...

Teraz mazzeo godnie zastępuje dona

Opublikowano

Ja kupie z thief'em i infamous'em to będzie goty zestaw :3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.