Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Za co w ogole knack zostal zjechany? Prostote? Na trailerach wyglada jak spoko platformowka.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

za 16 fpsów

Opublikowano

Dla mnie to wyglada to predzej jak God of War. Z platformowki tam nic nie widzialem.

Opublikowano

knack to takie kameo tej generacji. tyle, że gorsze. ktośtam pogra, ale w zasadzie nikt nie będzie pamiętał.

Opublikowano

Za co w ogole knack zostal zjechany? Prostote? Na trailerach wyglada jak spoko platformowka.

opinie na neogafie też bardzo pozytywne.

Opublikowano

Nie, bo Darksiders ma zupełnie inny, ciekawszy klimat.

Bo śmierć i mrok, o boże jak bardzo męsko.

Opublikowano

Opłacone recenzje.

Już z trailerów widać ze zasługują na więcej.

MS opłacił w dwie strony :teehee:

PS. Odnosnie gwiazdek z amazonu, smiechłę.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

darksiders to jedna z lepszych serii tej generacji co ponad wszelką wątpliwość udowodnił swego czasu royal w swojej pijackiej tyradzie w dziale "władza, kobiety, pieniądze" więc zaprzestań hejtu bartezoo i wróć proszę do swoich gier dla dzieci

Opublikowano

Quasi - WoW'owy design z naleciałościami "ekstremalnych" lat 90. Super klimat.

Darksiders ma klimat inny, a nie lepszy, kochanie. Zresztą nadal zachowujesz się jak mendrek, bo piszesz o czymś, czego nie widziałeś poza youtubem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

PS. Odnosnie gwiazdek z amazonu, smiechłę.

Dlatego trzeba patrzec na recenzje ktore maja amazon verified purchase. A 1 gwiazdkowych recenzji z amazon verified purchase jest calkiem sporo.
Opublikowano

To przeciez oczywiste, ze praktycznie wszystkie jRPGi jada na jednym schemacie wiec nie wiem co chcesz mi udowodnic.

Za to Zelda z każdą kolejną odsłoną jest świeża i oryginalna?

Aha.

Opublikowano

Darksiders ma klimat inny, a nie lepszy, kochanie.

No tutaj to juz wchodzimy raczej na personalne preferencje. Jestem pewien ze Mazzeo mowil w swoim imieniu i podejrzewam ze bardziej go robi latanie smiercia z kosa niz Piotrusiem panem w zielonych rajtach.

Opublikowano

Niektóre momenty w OoT czy MM są straszniejsze niż jakieś śmieszne Darksajdery.

Opublikowano

No tutaj to juz wchodzimy raczej na personalne preferencje. Jestem pewien ze Mazzeo mowil w swoim imieniu i podejrzewam ze bardziej go robi latanie smiercia z kosa niz Piotrusiem panem w zielonych rajtach.

Bohaterem czasu.

Opublikowano

Oh wiem, gralem w Zeldy, mowie jak to wyglada z perspektywy kogos kto pewnie mial minimalna stycznosc z Linkiem :f.

Poza tym dla mnie link zawsze bedzie frajerem ktory ma friendzone'a z princessą Zeldą a nie bohaterem czasu.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Zresztą nadal zachowujesz się jak mendrek, bo piszesz o czymś, czego nie widziałeś poza youtubem.

Link w grze ma mniej zielony kapturek niz na jutubie? Co za brednie.

Opublikowano

Jezeli masz dostep do 3DSa to pewnie warto ogarnac rimejk OoT. Ja osobiscie tej czesci nie skonczylem przez nieszczesna Water Temple...

Chwila, a czy Water Temple nie była i tak już uproszczona względem oryginału z N64 ?

Co nie zmienia faktu że przejście jej to tak z 2 godziny kombinowania...

Opublikowano

Django na n64 chyba przechodził. Wersja na 3DS'a sporo ułatwiła Water Temple i teraz jest ok.

Opublikowano

49B08Zt.png

W USA Sony będzie miało ciężko.

Bo Microsoft to ma łatwo w Japonii. Akurat w USA nacjonalizm nie jest aż taki jak w Japonii, bo i konsole Nintendo są przez graczy znane i kochane, i Sony ma sporo fanów (a wcześniej Sega choćby też jest znan). W Japonii firma z Ameryki już na starcie ma przes,rane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.