Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jak ktoś tam ma zamiar brać ps4 czy xo na premierę, to polecam zastanowić się nad zakupem nowego Need for Speeda, bo nie powiem, całkiem zgrabna gra z tego wyszła.

I przepiękna swoją drogą.

Opublikowano

Wygląda na to, że w M$ parę głów poleciało jakiś czas temu, bo wreszcie robią coś fajnego. Ten filmik z Majorem i Francisem nawet fajny, choć Nelson jak zwykle maksymalnie sztuczny, choć może ten typ po prostu tak ma.

Opublikowano

True "next gen" gaming:

To ja idę przejrzeć ofertę indyków, skoro tak mają wyglądać tytuły "AAA" niezależnie od platformy.

Z drugiej strony, EA... Będę udawał zaskoczonego.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

ale o co chodzi? przecież Rivals na PC to wersja z current-genów

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Chodzi o to że nie wiedzieć czemu w nowym NFS nawet na PC masz zlockowane 30fps niezależnie jaki masz sprzęt, a obejście tej blokady i włączenie 60fps skutkują 2x szybszą grą.

nfsr30fpso3ceo.png

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

A to wersja na PS4 będzie się czymś różniła od PCtowej?

A z tymi 30 fpsami to faktycznie beka, no ale cóż, EA się tak zamarzyło to niech tak ma. Nic, że MW nie ma ograniczonego frameratu.

Gra i tak robi wrażenie, a w 60 fpsach po prostu by masakrowała, jeżeli chodzi o doznania wizualne.

iHxEJBR35QVby.pngiYLK4ZOIn4mi9.png

Jarają mnie zwłaszcza efekty cząsteczkowe. Coś tam zawsze lata w powietrzu, tutaj lecą jakieś iskry itd.

Opublikowano

200zł za crapowatego assassina i średniego killzone'a to słaby deal. Chyba, że ktoś chce ogrywać multi, a czarną flagę opchnie na allegro to wyjdzie tak jakby kupił samo ps4.

Ciekawe ilu hardkorów u nas kupi Knacka po cenie jak w tej gazetce.

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano

Ja wiem że seria Ubi to bezduszny tasiemiec, ale tasiemiec z przebłyskami. AC4 jest uważany za najdłuższą i najlepszą część serii. 

www.gry-online.pl, Ocena: 9,2/10 - ‎198 opinii

Polygamia.pl, Ocena: 4/5

"Starych błędów ciągle nie usunięto, ale to i tak jedna z najlepszych odsłon tej serii."

Średnia metacritic odpowiednio: 88/100 i 8.2/10. Wersja na ps3.

Co do "średniego KZ", to sry memory, ale debilizmem jest oceniać grę jako całość (ocena końcowa) bez uwzględnienia multi. Wystarczyło by zestawić same kampanie BF4 i COD: Ghosts, a ich oceny oscylowały by koło 5-6/10.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ktoś może dzwonił i pytał czy te zestawy ps4 z asasyn i killzonem będą dostępnę na premierę ?Chętnie bym anulował mojego preordera i z samego rana 29 pojechał do media markt po ten zestaw.

Opublikowano

Wykłócałem się ostatnio z pewnym rudzielcem tutaj o za(pipi)istość działania komend głosowych. Byłem pewny, ze bedzie to super bajer. Niesety musze zwrócić honor. Wypada to dosyć przeciętnie. Konsola włącza dosyć często nie to co trzeba, albo w ogóle nie reaguje na polecenia.

http://www.youtube.com/watch?v=caJpUpVKyzk#t=166

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

obsługa głosowa XO

http://www.youtube.com/watch?v=caJpUpVKyzk#t=141

tak jak mowilem już dawno - powtarzanie 5 razy tej samej komendy nigdy nie będzie szybsze i wygodniejsze niż zwykłe naciśnięcie guzika na pilocie/padzie

a śmieszne jest to że jak gość ogląda TV i mówi "xbox oglądaj MTV" to nie przeskakuje odrazu na mtv tylko pojawia sie interfejs telewizora i widac że konsola naciska numer programu pod którym jest mtv i dopiero wtedy przełącza

naprawde to jest dobre rozwiązanie dla paralityka bez rąk. normalny użytkownik dostanie szału po 5 minutach

EDIT

i żeby nie było że jestem fanbojem - jeśli na ps4 będzie jakakowliek obsługa głosowa to będe mówił to samo,

tak samo uważam to za debilny i zbędny, utrudniający życie bajer na komórce, czy w TV, poprostu to jest strzał w płot jeśli chodzi o "ułatwianie życia"

nie mówiąc już nawet o polskich realiach i akcencie polaków xD

Edytowane przez Yano

Opublikowano

#Nikogo

Opublikowano

Hands down generacja wygrana :teehee:

Opublikowano

Tyle, że Polygon w tej recenzji skupia się na chwaleniu interfejsu konsoli i kinekcie. Wszystko to, co nas nie obchodzi. Interfejs ma działać dobrze i szybko, bo to 2013 roki tu nie ma nic do chwalenia. To po prostu Windows 8 na konsoli. Ma działac idealnie, albo dyskwalifikacja na starcie. Potem mówią ciągle o kinekcie, do którego mogę mówić. Fajnie że jest, nic do niego nie mam, ale ja go nie potrzebuję, nie kupię żadnej gry Kinect Only, bo nie mam dzieci i nie chcę za niego płacić 500 złotych więcej. Chcę wiedzieć o grach, które wyglądają lepiej, działają płynniej i sa lepsze. Gry są najważniejsze, walić konsole. Powiedzieli o tym 2 zdania, że Ryse nudny, a Forza fajna, ale nie life changer. To co ja mam kupić?

Opublikowano

jedyne do czego nadaje sie XO to do odpalania PS4 :P

Opublikowano

obsługa głosowa XO

http://www.youtube.com/watch?v=caJpUpVKyzk#t=141

tak jak mowilem już dawno - powtarzanie 5 razy tej samej komendy nigdy nie będzie szybsze i wygodniejsze niż zwykłe naciśnięcie guzika na pilocie/padzie

Wrzuciłem ten filmik post nad tobą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.