Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 803,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jak ktoś tam ma zamiar brać ps4 czy xo na premierę, to polecam zastanowić się nad zakupem nowego Need for Speeda, bo nie powiem, całkiem zgrabna gra z tego wyszła.

I przepiękna swoją drogą.

Opublikowano

Wygląda na to, że w M$ parę głów poleciało jakiś czas temu, bo wreszcie robią coś fajnego. Ten filmik z Majorem i Francisem nawet fajny, choć Nelson jak zwykle maksymalnie sztuczny, choć może ten typ po prostu tak ma.

Opublikowano

True "next gen" gaming:

To ja idę przejrzeć ofertę indyków, skoro tak mają wyglądać tytuły "AAA" niezależnie od platformy.

Z drugiej strony, EA... Będę udawał zaskoczonego.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

ale o co chodzi? przecież Rivals na PC to wersja z current-genów

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Chodzi o to że nie wiedzieć czemu w nowym NFS nawet na PC masz zlockowane 30fps niezależnie jaki masz sprzęt, a obejście tej blokady i włączenie 60fps skutkują 2x szybszą grą.

nfsr30fpso3ceo.png

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

A to wersja na PS4 będzie się czymś różniła od PCtowej?

A z tymi 30 fpsami to faktycznie beka, no ale cóż, EA się tak zamarzyło to niech tak ma. Nic, że MW nie ma ograniczonego frameratu.

Gra i tak robi wrażenie, a w 60 fpsach po prostu by masakrowała, jeżeli chodzi o doznania wizualne.

iHxEJBR35QVby.pngiYLK4ZOIn4mi9.png

Jarają mnie zwłaszcza efekty cząsteczkowe. Coś tam zawsze lata w powietrzu, tutaj lecą jakieś iskry itd.

Opublikowano

200zł za crapowatego assassina i średniego killzone'a to słaby deal. Chyba, że ktoś chce ogrywać multi, a czarną flagę opchnie na allegro to wyjdzie tak jakby kupił samo ps4.

Ciekawe ilu hardkorów u nas kupi Knacka po cenie jak w tej gazetce.

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano

Ja wiem że seria Ubi to bezduszny tasiemiec, ale tasiemiec z przebłyskami. AC4 jest uważany za najdłuższą i najlepszą część serii. 

www.gry-online.pl, Ocena: 9,2/10 - ‎198 opinii

Polygamia.pl, Ocena: 4/5

"Starych błędów ciągle nie usunięto, ale to i tak jedna z najlepszych odsłon tej serii."

Średnia metacritic odpowiednio: 88/100 i 8.2/10. Wersja na ps3.

Co do "średniego KZ", to sry memory, ale debilizmem jest oceniać grę jako całość (ocena końcowa) bez uwzględnienia multi. Wystarczyło by zestawić same kampanie BF4 i COD: Ghosts, a ich oceny oscylowały by koło 5-6/10.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ktoś może dzwonił i pytał czy te zestawy ps4 z asasyn i killzonem będą dostępnę na premierę ?Chętnie bym anulował mojego preordera i z samego rana 29 pojechał do media markt po ten zestaw.

Opublikowano

Wykłócałem się ostatnio z pewnym rudzielcem tutaj o za(pipi)istość działania komend głosowych. Byłem pewny, ze bedzie to super bajer. Niesety musze zwrócić honor. Wypada to dosyć przeciętnie. Konsola włącza dosyć często nie to co trzeba, albo w ogóle nie reaguje na polecenia.

http://www.youtube.com/watch?v=caJpUpVKyzk#t=166

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

obsługa głosowa XO

http://www.youtube.com/watch?v=caJpUpVKyzk#t=141

tak jak mowilem już dawno - powtarzanie 5 razy tej samej komendy nigdy nie będzie szybsze i wygodniejsze niż zwykłe naciśnięcie guzika na pilocie/padzie

a śmieszne jest to że jak gość ogląda TV i mówi "xbox oglądaj MTV" to nie przeskakuje odrazu na mtv tylko pojawia sie interfejs telewizora i widac że konsola naciska numer programu pod którym jest mtv i dopiero wtedy przełącza

naprawde to jest dobre rozwiązanie dla paralityka bez rąk. normalny użytkownik dostanie szału po 5 minutach

EDIT

i żeby nie było że jestem fanbojem - jeśli na ps4 będzie jakakowliek obsługa głosowa to będe mówił to samo,

tak samo uważam to za debilny i zbędny, utrudniający życie bajer na komórce, czy w TV, poprostu to jest strzał w płot jeśli chodzi o "ułatwianie życia"

nie mówiąc już nawet o polskich realiach i akcencie polaków xD

Edytowane przez Yano

Opublikowano

#Nikogo

Opublikowano

Hands down generacja wygrana :teehee:

Opublikowano

Tyle, że Polygon w tej recenzji skupia się na chwaleniu interfejsu konsoli i kinekcie. Wszystko to, co nas nie obchodzi. Interfejs ma działać dobrze i szybko, bo to 2013 roki tu nie ma nic do chwalenia. To po prostu Windows 8 na konsoli. Ma działac idealnie, albo dyskwalifikacja na starcie. Potem mówią ciągle o kinekcie, do którego mogę mówić. Fajnie że jest, nic do niego nie mam, ale ja go nie potrzebuję, nie kupię żadnej gry Kinect Only, bo nie mam dzieci i nie chcę za niego płacić 500 złotych więcej. Chcę wiedzieć o grach, które wyglądają lepiej, działają płynniej i sa lepsze. Gry są najważniejsze, walić konsole. Powiedzieli o tym 2 zdania, że Ryse nudny, a Forza fajna, ale nie life changer. To co ja mam kupić?

Opublikowano

jedyne do czego nadaje sie XO to do odpalania PS4 :P

Opublikowano

obsługa głosowa XO

http://www.youtube.com/watch?v=caJpUpVKyzk#t=141

tak jak mowilem już dawno - powtarzanie 5 razy tej samej komendy nigdy nie będzie szybsze i wygodniejsze niż zwykłe naciśnięcie guzika na pilocie/padzie

Wrzuciłem ten filmik post nad tobą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.