Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Jak po E3 pisałem, że Ryse ma skaszaniony framrate, to mnie tutaj jechali (oczywiście pisałem też, że sama gra jest kupowata i może to z tego względu...)

No ale, że gra będzie średniakiem to każdy tutaj pisał (było tylko tasowanie się grafiką) więc jak dla mnie zero beki bo to crytek.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No mnie denerwuje ds3 jak musze go w międzyczasie podłączać kablem i mieć do tego odpalonego pieca bo kabel mam za krótki więc jednak te 8h to troche mało, 

kabel usb przedłużający długość o 2,5 metra kosztuje 5 złotych

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Granie na kablu jest soo next gen.

Jeśli te 8h jest prawdą, to widzę w kwestii ładowania dość upierdliwą sprawę.

Opublikowano

Bo granie padem na paluszki jest nextgenowe xDDDDDDD

Opublikowano

A to jakiś pad będzie na paluszki?

Opublikowano

Ja jestem ciekaw po jaką cholerę to światełko w DS4 się świeci skoro akcelerometr nie jest do niczego wykorzystywany bez kamerki. Oby dali w patchu opcje wyłączenia.

Opublikowano

Wam też nie da się przetłumaczyć że dla niektórych kabel to nie problem,więc chyba jest remis w betonach ;)

Opublikowano

Sonoklapki nie rozkminily jeszcze czegoś takiego jak akumulatorki i jada na paluszkah z biedronki :( bez kitu zestaw 4 akumulatorkow i co by się nie działo pad zawsze będzie gotowy do gry, osobiście się cieszę ze dlaej będą baterie w padzie od Xbox one

Opublikowano

Niby tak, ale jednak jak nie masz tych aku, i padną ci baterie w padzie o godzinie 24 w niedziele to papciach musisz zapyerdalać na stacje po baterie.

Opublikowano

Czy tylko ja zauważyłem zupełnie inny styl wypowiedzi Zeratula odnosnie Playstation po premierze PS4 w USA?

Opublikowano

Jak po E3 pisałem, że Ryse ma skaszaniony framrate, to mnie tutaj jechali (oczywiście pisałem też, że sama gra jest kupowata i może to z tego względu...)

No ale, że gra będzie średniakiem to każdy tutaj pisał (było tylko tasowanie się grafiką) więc jak dla mnie zero beki bo to crytek.
Na Twoje nieszcescie nad Ryse to xboty tu orgazmu dostawaly, jak pokazali gameplay i ku temu towarzyszący festiwal QTE sonoklapy toczyły beke a xboty dalej bronily Ryse, w sumie to Ryse bylo caly czas bronione przez xboty do momentu az pojawily sie oceny, teraz nagle "a ktos myslal ze Ryse bedzie ambitna produkcja?"

Czy tylko ja zauważyłem zupełnie inny styl wypowiedzi Zeratula odnosnie Playstation po premierze PS4 w USA?

Nie tylko Ty, zobaczymy jak bedzie po premierze X1

Dla mnie akomulatorki > rozladowanie pada w beznadziejnym momencie a pozniej siedzenie na kablu....

No chyba ze czlowiek zaopatrzy sie w jakas stacje dokujaca ale to kolejny wydatek ktory mozna przeznaczyc na gre.

8h to dla mnie smiech na sali.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Na Twoje nieszcescie nad Ryse to xboty tu orgazmu dostawaly, jak pokazali gameplay i ku temu towarzyszący festiwal QTE sonoklapy toczyły beke a xboty dalej bronily Ryse, w sumie to Ryse bylo caly czas bronione przez xboty do momentu az pojawily sie oceny, teraz nagle "a ktos myslal ze Ryse bedzie ambitna produkcja?"

Nie tylko Ty, zobaczymy jak bedzie po premierze X1

Dowody plox. Bo z tego co pamietam to było, "no crytek czyli pewnie ładna grafika i zje'bany gameplej" i że na wideosach było, że no drętwo to wygląda. 

Opublikowano

Nie chce mi sie szukac dowodow, zreszta wystarczy wejsc do tematu o grze a w nim same ochy achy jaki to tytul sie zapowiada, grafika swoja droga - jest sliczna.

Opublikowano

Przejrzalem temat i jakos nie znalazlem tych zachwytow xbotow. Tak wiec skoncz juz (pipi)c, bo od poczatku bylo jaranko grafa i obawy o gejplej.

Opublikowano

Dokladnie, jak było jaranko Ryse to tylko przez klimat i grafikę, każdy ogarnięty gracz mógł obawiać się o gameplay bo do tej pory crytek ssalo jeżeli chodzi o gameplay

Opublikowano

beka z ravena, po co w ogóle grać online? PlayStation® 3 posiada najlepsze kampanie SP, pełne emocji, widowiskowych akcji, filmowej otoczki, epickich doświadczeń których nie znajdziesz nigdzie indziej.

Plejstejszon.

co to za bzdura. 

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

beka z ravena, po co w ogóle grać online? PlayStation® 3 posiada najlepsze kampanie SP, pełne emocji, widowiskowych akcji, filmowej otoczki, epickich doświadczeń których nie znajdziesz nigdzie indziej.

Plejstejszon.

co to za bzdura.

Przecież Figaro żartował. Prawda?  :ermm:

Opublikowano

Nie możność odczytania sarkazmu to jeden z objawów zbyt częstego siedzenia na necie, gdzieś tak czytałem.

Opublikowano

Lotus E21 - 6 mln kredytów, 10k tokenów,
P1 - 1,6 mln kredytów, 2,334k tokenów,
Ferrari 250 GTO - 6 mln kredytów, 10k tokenów
Buggati Veyron z Limited Edition - 2,4 mln kredytów, 4k tokenów

Ile kredytów się dostaje za wyścig w FM5 ?

Edit ; 8k tokenów to 100euro. Nawet Lotusa nie kupisz xD

100 euro ... 100 euro !? 100 EURO !!!!!!!!!!!!!???@?@?!?!??!!???

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.