Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

nie rok, a 7 miesięcy.

Sony olalo 2012, MS w ostatnich miesiącach widać skupil się wyłącznie na Xbox One.

Moglbym to przeboleć, gdyby nie fakt, ze wy(pipi)ali cene z kosmosu (choć caly czas powtarzali, ze nowa generacja będzie tania), zabrali headseta dając nikomu niepotrzebnego Kinecta (na którym jakos dzwieku jest pewnie taka samo dobra jak na PS3 :rolleyes: ), a na końcu do(pipi)ali oficjalnie, ze z produkcja się nie wyrobią.

Tak się podbija rynek ! GRATKI...

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

czyli co za 7 miesięcy będzie można normalnie na legalu pograć na xone w polsce ?

Opublikowano

zaloze się ze już w listopadzie będziesz mogl normalnie kupic.

Wiekszosc sklepow będzie sprowadzać ta konsole na wlasna reke.

Cena pewnie znacznie wyzsza niż sugerowana :thumbsup:

Edytowane przez easye

Opublikowano

lepszy rok suszy i zakonczenie generacji z butem niz nie dostarczenie zadnego charakterystycznego IP przez ostatnie 3 lata. Microsoft pozegnal swoich fanow kutachem do ryja a przywital kutachem w dupe. 

Opublikowano

Jak by tak zebrać twoje posty z CW5 + z tego tematu + z tematu o nowych konsolach (Bo tu chodzi o całokształt jakbyś jeszcze nie kumał)

Taka tam ciekawostka, kto najbardziej wojuje w Wojnach Konsol.

20z48sh.png

Co za bot :)

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Preordery PS4 na gamesstopie ponownie wyczerpane

GameStop Stops PS4 Pre-Orders, as “Unlimited” Supply Runs Dry

Late last month, it was revealed that GameStop had been given the go-ahead by Sony to “open the floodgates” for “unlimited” PS4 pre-orders. Now, GameStop has had to close their floodgates, with the standard PS4 edition sold out on their website.

The pricier bundles are still available (limited to one per household), and you may be able to pre-order at your local store before their quota is filled, but it’s clear that stocks are now limited and if you plan on pre-ordering, the sooner you do it, the better. The Xbox One Day One Edition is also still available on GameStop, if you plan to pre-order it.

Over on Amazon, the PS4 has been doing equally well, with the launch day edition becoming the best selling console of the year, despite selling out in less than a day.

http://www.playstationlifestyle.net/2013/07/07/gamestop-ends-ps4-pre-orders-as-unlimited-supply-runs-dry/

Opublikowano

Wracając na chwilę do Titanfalla, to wg. eurogamera demo na E3 nie chodziło w 1080p, tylko w niższej rozdziałce. To tak odnośnie ostatnich rozmów o 60fps w każdej grze... Możliwe, że do premiery coś się zmieni ale możliwe też, że znowu mamy powrótkę z CoDem, już na początku generacji.

Wydaje mi się, że nadal nikt też nie potwierdził rozdzielczości w BF4...

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Ludzie się jarają Titanfall'em dlatego, że do złudzenia przypomina coś nad czym wcześniej dłubali Zampella i reszta Respawn. 

Opublikowano

I tylko wedlug nich nie chodzilo w 1080.

Preordery PS4 wyczerpane ponownie, ale to MS ma problemy z dostarczeniem sztuk na czas. lol

Opublikowano

Sony nagle zaczęło się wyrabiać z produkcją konsol? Oby nie było jaj na premierę, że zacznie brakować konsol w sklepach i ludzie będą się zabijać nawzajem o każdy egzemplarz. 

Opublikowano

Zdziwilbym sie gdyby u nas tak bylo. Nawet zapalency zastanawiaja sie czy brac na start. Jan tam wezme moze nawet wolne by pojechac po swoja sztuke na start :)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Sony nagle zaczęło się wyrabiać z produkcją konsol? Oby nie było jaj na premierę, że zacznie brakować konsol w sklepach i ludzie będą się zabijać nawzajem o każdy egzemplarz. 

Z tego co wiem, to pod koniec lipca mieli rozpocząć masową produkcję konsol. Ale już po E3 Tretton powiedział, że będą musieli mocno podkręcić tempo produkcji, bo konsol może braknąć. Między innymi dlatego premiera w Japonii będzie w 2014 roku.

Opublikowano

Z tego co wiem, to pod koniec lipca mieli rozpocząć masową produkcję konsol. Ale już po E3 Tretton powiedział, że będą musieli mocno podkręcić tempo produkcji, bo konsol może braknąć. Między innymi dlatego premiera w Japonii będzie w 2014 roku.

Niepokojąco to brzmi. Jak najszybsza produkcja jak największej ilości konsol? Miałem kupić na premierę, ale chyba poczekam i poobserwuję. Nie chcę trafić na trefną partię, bo termin goni.

Opublikowano

Preordery PS4 na gamesstopie ponownie wyczerpane

GameStop Stops PS4 Pre-Orders, as “Unlimited” Supply Runs Dry

Late last month, it was revealed that GameStop had been given the go-ahead by Sony to “open the floodgates” for “unlimited” PS4 pre-orders. Now, GameStop has had to close their floodgates, with the standard PS4 edition sold out on their website.

The pricier bundles are still available (limited to one per household), and you may be able to pre-order at your local store before their quota is filled, but it’s clear that stocks are now limited and if you plan on pre-ordering, the sooner you do it, the better. The Xbox One Day One Edition is also still available on GameStop, if you plan to pre-order it.

Over on Amazon, the PS4 has been doing equally well, with the launch day edition becoming the best selling console of the year, despite selling out in less than a day.

http://www.playstationlifestyle.net/2013/07/07/gamestop-ends-ps4-pre-orders-as-unlimited-supply-runs-dry/

Polskie MM również wycofało preorder PS4, ale mają wrócić 15 lipca.

Niepokojąco to brzmi. Jak najszybsza produkcja jak największej ilości konsol? Miałem kupić na premierę, ale chyba poczekam i poobserwuję. Nie chcę trafić na trefną partię, bo termin goni.

PS4 nie będzie obowiązywać gwarancja?

Opublikowano

Dokladnie, zreszta ile niby mialbys zamiar odczekac?

mam nadzieje, ze w MM beda byndle z FIFA badz Battlefieldem.

Edytowane przez easye

Opublikowano

X360 jest martwy, następca dostarczył pokaźną ilość beki, na PS3 pojawia sie gra generacji, jak widać xbociarnia ostro walczy na forumku, bo w sumie co mają robić jak nie mają w co grać?

Trochę im współczuję, tyle przegrać.

Przeciez GTA V wychodzi na obu konsolach ;)

Opublikowano

gdzie jest BoroBoro jak trzeba napisac 720>640p ?

Zmienil sie jak Czezky ! :confused:

Edytowane przez easye

Opublikowano

podaj informacje potwierdzona przez rockstar ze ps3 bedzie mialo znowu 640

Opublikowano

Mendrek, wiem, ze nie lubisz gier, ktore nie wyszly w plusie, ale naprawde szczerze polecam ci the last of us - w nic lepszego obecnie nie zagrasz.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Co taka cisza?
4.bmp1.jpg

Chyba Chmura nie zdążyła doczytać tekstur, albo za mało tf i ramu ;)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

wszystkim się znudzilo, bo i tak na start biora PS4 :teehee:

Piekny screen - TitanFall > Killzone

<3

Edytowane przez easye

Opublikowano

to ma być screen z XO? tekstury i ilość detali na modelu (a raczej ich brak) bywały lepsze w wielu grach na obecną generacje 

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Ten konkretny screen wygląda jak z jakiejś bety CoD'a 4...

Opublikowano

Mendrek, wiem, ze nie lubisz gier, ktore nie wyszly w plusie, ale naprawde szczerze polecam ci the last of us - w nic lepszego obecnie nie zagrasz.

Spoko, kupię za niedługo, jak stanieje trochę. Na razie muszę się zabrać za kilka zaległości, albo będę musiał w kolejnym miesiącu Plusa wywalić Batman: Arkham City albo Vanquisha, by zrobić miejsce na kolejne gry. Tylko, że na razie wsiąkłem w SR3 i gram trochę w Kingdoms of Amalur: Reckoning, a w międzyczasie Tekkeny i BF ;)

wszystkim się znudzilo, bo i tak na start biora PS4 :teehee:

Co racja, to racja.

http://www.gamespot.com/news/gamestop-no-longer-accepting-ps4-pre-orders-due-to-high-demand-6411177

US retailer GameStop is no longer accepting online pre-orders for the PlayStation 4, according to its website.

Listed as "currently sold out", the page prompts users to sign up to be notified if pre-orders are reopened for Sony’s upcoming next-generation console.

A GameStop spokesperson told Game Informer that "due to high demand for the system, GameStop is not currently taking additional store reservations for the PlayStation 4".

Last month, a leaked internal GameStop memo suggested that the retailer would offer "unlimited pre-orders" until further notice.

PlayStation executive Andrew House previously revealed that Sony was boosting its sales projections for the PS4, following its positive showing at the Electronic Entertainment Expo (E3).

Wyprzedane ;)

Opublikowano

a MS "niestety nie zdolala przygotować wystarczającej liczby konsol na start"

TAKA POPULARNOSC !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.