Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

mówisz o sobie tak?

skompromitowałeś sie tak jak mazzeo kiedyś mówiąc o tym że o PSX dowiedział sie w 99 roku. wszystkie te hejty na mnie że w coś nie grałem a śmiem sie wypowiadać okazały sie o kant dupy potłuc, bo ci co bezczelnie mnie hejtowali sami robią dokładnie to samo

...

Gdzie Raven niby się skompromitował kiedy nigdy w życiu nie widziałem wcześniej posta Kruka na temat uncharted dopóki sam nie zakupił ps3 i zaczął grać w tę serię. 

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 819,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Na jego miejscu zgłosiłbym to do prokuratury.

Opublikowano

No dzisiaj chyba za dużo tłuszczu z mięsa w żyłach płynie u Janusza i się denerwuje mocno. 

Opublikowano

Yanusz xD

Opublikowano

@up

Meh, intro KZ2 nie stoi nawet obok tego z jedynki. Ono naprawdę robiło wrażenie i było fajnie napisane.

Nie chodziło mi tyle o intro co o kreację i voice acting głównego złego, przedstawioną szerzej w spoilerach. 

Edit:

kz2_by_xbulletz-d6w8c5x.gif

Przy całym szacunku do pierwszych dwóch KZ, ale to aż yebie Modern Warfare. Zaorać, albo przywrócić ekipę z 2-óch pierwszych części.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nie bede wdawal sie w dyspute bo kazdy wie jak slabe jest KZ2 (nie liczac multi), ale skoro na tobie takie zwroty akcji robia wrazenie to pewnie w Modern Warfare 2 przy misji "No Russian" (czy jakos tak) zmoczyles majty.

Opublikowano

Zgadzam się z niktjakty, killzone 2 mialo swój fajny i dość unikalny ( jak na fpsy) klimat (brud, ciężar coś jak w pierwszych girsach) oraz gameplay bez tego guwna.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie bede wdawal sie w dyspute bo kazdy wie jak slabe jest KZ2 (nie liczac multi), 

Program Insa programem narodu. 

skoro na tobie takie zwroty akcji robia wrazenie to pewnie w Modern Warfare 2 przy misji "No Russian" (czy jakos tak) zmoczyles majty.

Nie kręcą mnie tanie zagrywki pod publikę, a nietuzinkowa logika i przebiegłość. 

Tak się składa że analiza osobowości największych dyktatorów XX w. jest moim konikiem. Dlatego Andrew Ryan z pierwszego BioShocka, jego główny przeciwnik oraz wspomniany Visari wpisują się w moją św. trójcę najlepszych badassów tej generacji.

Pultaj się ile chcesz, ale postać Visariego wpisuje się w kanon najlepszych czarnych charakterów militarnych fps'ów. Praktycznie to On napędzał kiedyś tą serię. Fabułę pierwszych odsłon doceniło swego czasu wielu recenzentów i tak jak wspomniał Bluber, była to udana odp. na pierwsze GoW.

Opublikowano

Killzone 2 dla mnie zarządziło. Przejście tej gry na najwyższym poziomie to dopiero wyzwanie.

Opublikowano

chciałem  podejść do elite w drodze do platyny, ale spękałem przed wojną z radkiem 

Opublikowano

ja się zawiesiłem na etapie na pociągu. niedawno próbowałem jeszcze raz, ale odpuściłem po kilkunastu razach :/ gameplay jest tam specyficzny i bym musiał się od nowa uczyć w to grać żeby to zaliczyć

Opublikowano

To co najbardziej wymęczyło mnie w KZ2, to fabuła i powtarzalność/monotonność lokacji. Skończyłem tylko dla trofeów, ale tak sobie developerki porobili, że najwyższy poziom trzeba odblokować przechodząc grę na niższym, a nie jest to gra, którą dałbym radę przejść 2 razy.

Opublikowano

Fabuła??? 

Największym problemem "dwójki" była w większości prawie taka sama kolorystyka (dlatego z otwartymi rękoma przywitałem np. tereny pustynne, czy choćby deszcz), która potęgowała poczucie wkradającej się po kilku godzinach monotonii.

Czas gry także zrobił swoje; 8 do 10h okazało się zbyt dużym czasem jak na klasycznego shootera.

Duża liczba ludzi nawet nie ukończyła kampanii, co akurat nie dziwi, bo każdą nawet najlepszą fabularnie cz. COD'a (z cyferką 4 i podtytułem MW) ludzie kupowali dla multi. 

I tak powstał kolorowy sequel na ~5h na normalu z uciętym zakończeniem. Bawiłem się jak na rollercoaster'ze, ale to poczucie że obcuje się z następnym klonem COD w wersji s-f. :confused:

Ponoć Shadow Fail (nareszcie) ukazuje tych "złych" i "dobrych" w odcieniach szarości, co spora część fanów wyczekiwała już od kontynuacji 'dwójki", a i zakończenie jest dość zaskakujące i co istotne niezłe, ale i tak mam ją gdzieś.  

Opublikowano

To co najbardziej wymęczyło mnie w KZ2, to fabuła i powtarzalność/monotonność lokacji. Skończyłem tylko dla trofeów, ale tak sobie developerki porobili, że najwyższy poziom trzeba odblokować przechodząc grę na niższym, a nie jest to gra, którą dałbym radę przejść 2 razy.

bez wcześniejszego przejścia na niższym poziomie elite i tak byś raczej nie zaliczył

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

I nie zaliczyłem. Miałem zamiar grać w to dla trofeów, ale nie dałem rady spędzić z grą tyle czasu. Tylko to, co po drodze, czyli jakieś 20%.

Edytowane przez Pawlo

Opublikowano

jest jakas seria ktora wychodziła na Playstation i jest lubiana tutaj przez ludzi na forum ? Bo ostatnio dowiedzieć się można, że killzone oraz Uncharted to gunwa.

Opublikowano

o właśnie. Gran Turismo też ssie i jeszcze gry od cage'a.

Opublikowano

a co jest w tych grach takiego super? to ze sa od sony?

Opublikowano

Tylko xbox, krasnale, pudziany i w sumie to wszystko... bieda straszna ale i tak lepsze od tych głupich gierek na plejstejszyn.

Opublikowano

Ssxx - Troll albo prawdziwy.. wiecie co

Edytowane przez Yano

Opublikowano

InFamous nigdy chyba nie był jakoś specjalnie hejtowany, Jak and Daxter też nie... nawet Resistance.

Opublikowano

Czas gry także zrobił swoje; 8 do 10h okazało się zbyt dużym czasem jak na klasycznego shootera.

yyy ok, z tego co pamietam to bylo miedzy 6 a 7 godzin i czas byl wydluzony o godzine przez radka, no ale ok, to i tak lepiej niz KZ3 (5.5H)

jest jakas seria ktora wychodziła na Playstation i jest lubiana tutaj przez ludzi na forum ? Bo ostatnio dowiedzieć się można, że killzone oraz Uncharted to gunwa.

Resistance. Zlego slowa o tej serii nie powiem. O niebo lepsze od Killzona. Infamous 2 tez jest dobre (jedynka ch.ujowa).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

if1>2 imo ,dwójke przeszedłem i zapomniałem o tej grze,jedynka ma swój urok ^^

Opublikowano

Jedynka ma ciekawa fabule, lepszy klimat, ale monotonia zabija ta gre.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.