Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

hav3n: Ale Ty w ogóle grałeś w Horizon? Z Forza Motorsport ma tyle wspólnego, co NFS z Dirt.

Forza 5 wyszła w 2013 i Forza 6 wyjdzie w 2015 - seria jest regularna jak godziny na zegarze. Horizon będzie prawdopodobnie wychodzić naprzemiennie i nie zabije to marki bo to już dwie zupełnie różne gry i marki. Tym bardziej, że Horizon zeszło ponad 2 mln w rok, a Forza 5 sprzedaje się dobrze tak jak wszystkie inne części z serii.

Moj blad, dopiero po powrocie z pracy uswiadomilem sobie jak te dwie gry sie od siebie roznia  :whistling:

Jak obok Halo 5 wyjdzie Horizon 2 to (pipi)ac PS4  :sweat:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 768,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

w gran turismo dźwięki aut były w każdym praktycznie takie same, chyba jedyny minus jaki jest dla mnie w tej grze

Opublikowano

ta zonda w realu też tak brzmi?

Opublikowano

Dobre te CARS. Tylko jeszcze długo trzeba będzie czekać ;/.

Opublikowano

ta zonda w realu też tak brzmi?

Nie. To dźwięki z Pagani Huayra.

#pcmasterrace

Niezła próba, tylko że gra wychodzi też na konsole.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Ciekawe jak bardzo bedzie odstawac od wersji na PC.

Opublikowano

Chyba jak bedzie pc odstawac od wersji PS4 ;)

Opublikowano

no jak pójdzie w 720p, to może tak będzie

Opublikowano

Sprawdzę na swoim PC i porównam. Bo przecież "PC" to jedna specyfikacja, c'nie.

Opublikowano

Nikogo nie obchodzi, ze masz slabego peceta.

Zreszta nie rozumiem, chcesz porownywac z filmikami na jutubie ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wreszcie mi się może trochę dżifors spoci.

Opublikowano

Plotki na temat PS+ w lutym:

PS4: Outlast
PS3: Bioshock Infinite, Metro Last Light.
Vita: Dynasty Warriors Next, Modnation Racers

:sorcerer:
Opublikowano

OMG, ale dobre tytuły. Jeśli to się sprawdzi... O_o

e: Oczywiście na PS3

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Kolejny swietny miesiac, o ile okaze sie to prawda.

Opublikowano

Noo Outlast mnie najbardziej ciekawi, fajnie by było, jakby wpadł za darmo :)  Po Amnesi mam ochotę na więcej.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

wydaje mi się, ze na E3 potwierdzali ze DayLight i Outlast będą ofertami Plusa.

Opublikowano

Ma byc 1080p i 60 fps  ;)

Opublikowano

Juhuuu, w końcu jakieś pozytywne newsy:

Capcom: All games will be "social" in the future; monetization involved

Despite the fierce resistance of a segment of gamers, the inclusion of social elements in games is increasingly more common. In an interview published on their own website, Capcom, through Kazunori Sugiura (who oversees all online games and social applications), said that in their opinion all games will be “basically social” at some point.

"The definition of social games is different from person to person. One may think that gacha (the mechanism of selling random in-game items) is synonymous with social games, and another may think that social games are card battles. At Capcom, we define social games as means for facilitating communication among users and something in which game elements and monetization are involved. From this standpoint, we think that all games will be basically social in future.

In the next-generation home video game consoles, users are more and more closely linked to each other online, as in mobile devices and personal computers. I think games in the future will be required to be social in some way."

At any rate, Sugiura reckons that Capcom creators aren’t preemptively limited by a certain platform in their process:

"As game creators, we come up with an exciting game and then determine which platform is best suited for it, instead of thinking, “It’s a social game so let’s make it for smartphones”. I think the market is evolving this way."

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dementuję plotki, że na PS4 nie ma w co grać.

Dopiero co ukończyłem tryb "Racer" w Need for Speed: Rivals i powiem wam... Ta gra kur.wa niszczy!

Zrobienie wszystkich speedlist'ów, ogarnięcie wszystkich 68 eventów na złoto oraz kupienie i maksymalne ulepszenie wszystkich samochodów zajęło mi jakieś 35 godzin grania NON STOP! A to tylko tryb wyścigowy!

Jestem teraz stróżem prawa i mam lewel 8. Czyli przede mną kolejne 35 godzin grania. Wiem, że policjant ma słabszą kampanię, ale i tak jest trudno. Hot Pursuity na Hardzie wymagają dopasowania odpowiedniego ekwipunku do pościgu.

Skoków i "speed zone'ów" nie bede robił na maksa bo mi się nie chce.

Zwłaszcza gdy w kolejce czekają takie MEGA-TONY jak: Asasyn 4, Knack, Kol of Djuti Duchy (które już ukończyłem na piecu w miliard razy lepszej grafice, ale se przejde jeszcze raz, bo mam dużo czasu wolnego), Batelfild cztery (który już ukończyłem na piecu w miliard razy lepszej grafice, ale se przejde jeszcze raz, bo mam dużo czasu wolnego), FIFA 14, Kill..cośtam... Je.bane kosmiczne strzelanki, jak ja tego kur.wa nienawidzę...

Pozdrawiam prawdziwych graczy, akademik CS'a z Opola zwłaszcza.

My wiemy.

Edytowane przez Royal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.