Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Bo to był jeden z lepszych bajerów w grach na x360/ps4 kiedy to można było wrzucać swój Soundtrack   :sorcerer:

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano
Teraz całkiem poważnie i bez trollowania, kiedy wychodzi jakaś ekskluzywna gra na Xone?

dołączam sie do pytania

A fakt że nie da się podłaczyć pendrive to już w ogóle beka na x0 to samo

że jak? co to za padaka?

to jakies zabezpieczenie anty pirackie? bez przesady no......

Opublikowano

Podepnij się telefonem do PS4 i masz touchpada w przeglądarce ;) Tylko na co komu przeglądarka w konsoli? Rozumiem jeszcze aplikację YouTube, ale serio ktoś woli przeglądać net na konsoli niż na tablecie/PC? To całkowicie zbędny bajer. Za(pipi)iste są streamy z rozgrywki i funkcje przycisku share (chociaż nie działa to jeszcze do końca sprawnie). Ale konsola do gier to konsola do gier - co ma jeszcze robić? Gotować wodę na herbatę? Kiedy wyszło info o braku odtwarzania płyt CD, to każdy podkreślał, że po co to, przecież i tak nikt nie słucha muzyki z konsoli (dwie osoby to chyba robiły na 50, które się wypowiadały). A teraz? Brak MP3 = konsola to g*wno.

przeciez pisze, ze ja nie przegladam na konsoli neta ale odpalam sobie mecz na TV przez www (cebulak nie ma na pelny pakiet kanalow sportowych)

jasne, ze sobie lapka moge podpiąc pod hdmi ale po co jak konsola już jest podpięta przepinać kable.

Opublikowano

Akurat nie myślałem o Tobie :P

Mecz na TV przez net? A jak z jakością i reklamami? Jak do tej pory próbowałem coś ogarniać, to albo jedno, albo drugie, ale zazwyczaj obydwa mocno męczyły... :(

Opublikowano

Męczy bo albo tnie albo reklama sie odpali w formie bannera i trzeba zamykać albo co, no ale wiele można wybaczyć jeśli w ogóle jakoś hula

Opublikowano

Teraz całkiem poważnie i bez trollowania, kiedy wychodzi jakaś ekskluzywna gra na Xone?

dołączam sie do pytania

A fakt że nie da się podłaczyć pendrive to już w ogóle beka na x0 to samo

że jak? co to za padaka?

to jakies zabezpieczenie anty pirackie? bez przesady no......

Sony ma exy w drodze tylko dlatego ze byly opozione wzgledem startu PS4. MS dal wszystko w pakiecie na start Xbona I dlatego zostal mu tylko TitanFall....a nie sorry przeciez to nie ex!

Opublikowano

Ciekawe czy mityczna chmura od micro tez bedzie oferowac gry na roznych sprzetach... oby nie bo to wielki minus.

Szczerze mówiąc, to trochę ironiczny uśmiech historii, że pierwsze konkretne zastosowanie chmury pokazało Sony a nie MS, który z chmury początkowo robił wielki atut swojego sprzętu. No i tym razem obyło się bez wyzwisk =)

MS już pokazywał na zamkniętych pokazach możliwości swojej platformy streamingowej.

Opublikowano

Dobrze rozumiem? Boty smieja sie z klapow ze na Ps4 nie ma gier a na X1 zaden ex nie ma daty premiery podanej a na horyzoncie Infamous i Driveclub i LEPSZY Wiedzmin....

Fuck logic.

Opublikowano

Caly czas byla mowa o premierze, no ale klapy jak zwykle wszystko przkreca.

Opublikowano

Zobaczymy czy infejmus nie będzie wydmuszką jak szadą fą.

Poproszę fabułę na poziomie jedynki, gameplay z dwójki tylko mniej monotonii i więcej skryptowanych akcji. Ostatni SP potwierdziło, że postawili większy nacisk na moralne wybory, cos jak w jedynce

albo ratujemy 6 lekarzy albo naszą dziewczynę.

Osobiście oczekuje średniej na poziomie 80-85%.

Dobrze rozumiem? Boty smieja sie z klapow ze na Ps4 nie ma gier a na X1 zaden ex nie ma daty premiery podanej a na horyzoncie Infamous i Driveclub i LEPSZY Wiedzmin....

Fuck logic.

W ich sytuacji nawet chwytanie się tych krapów na premierę jest uzasadnione.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Właśnie mi z(pipi)ałeś granie w Infamous 1 :sick:

Edytowane przez Square

Opublikowano

Po gameplayu z Infamous to widze bieganie kolesiem w trampkach I strzelanie z dymu a tworcy mowia o wyborach moralnych :D

Opublikowano

No to perm ban dla Yetiego za spoilera drugi szewcyk. :lol: 

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Poproszę fabułę na poziomie jedynki, gameplay z dwójki tylko mniej monotonii i więcej skryptowanych akcji. Ostatni SP potwierdziło, że postawili większy nacisk na moralne wybory, cos jak w jedynce *tu był spoiler* Osobiście oczekuje średniej na poziomie 80-85%.

Właśnie mi z(pipi)ałeś granie w Infamous 1 :sick:

mi też, raport poszedł ;/

a Ty blakuś wyedytuj swojego posta, tj. usuń z cytatu spojler. Nawet jeśli YETI wyedytuje swój post to u Ciebie wciąż będzie można to przeczytać

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Mnie też popsuł, poszedł raport. Szewczyk dostał to i tutaj powinien być ban !

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

jakie sprzedawczyki, microsoft doskonale potrafi wyprać mózgi swoim użytkownikom :teehee:

Opublikowano

Mocny w ch.uj jest system kar za spoilery na forum. Alienator dostał swego czasu tydzień zawiasów za spoiler z The Walking Dead, Szewczyk za spoiler dostał  bana, a Yetiemu kwadratowy moderator wyedytował posta iksde.

Ja wiem że infamous to podręcznikowy przykład eksa na ps3, o którym ludzie przypominają sobie tylko przy wojnach na listy eksów, no ale trochę powagi, panowie moderatorzy.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jak rozumiem miałem zostawić oryginalny post aby wisiało? Logiczne przecież, niech wszyscy przeczytają. A jaką karę dostał Yeti to już jego sprawa, warny nie są publiczne.

Opublikowano

Zayebiscie :) Czyli oznacza to, ze Bioshock Infinite i Metro Last Light dla PS3. Pieknie :)

Opublikowano

Ciekawe czy mityczna chmura od micro tez bedzie oferowac gry na roznych sprzetach... oby nie bo to wielki minus.

Szczerze mówiąc, to trochę ironiczny uśmiech historii, że pierwsze konkretne zastosowanie chmury pokazało Sony a nie MS, który z chmury początkowo robił wielki atut swojego sprzętu. No i tym razem obyło się bez wyzwisk =)

MS już pokazywał na zamkniętych pokazach możliwości swojej platformy streamingowej.

Dobry news, ale dopóki nie będzie konkretów, dyskutować można o tym jak o U4 czy Halo 5. W przypadku PS Now już wiemy, co kto gdzie kogo, tylko nie za ile.

Mocny w ch.uj jest system kar za spoilery na forum. Alienator dostał swego czasu tydzień zawiasów za spoiler z The Walking Dead, Szewczyk za spoiler dostał  bana, a Yetiemu kwadratowy moderator wyedytował posta iksde.

Ja wiem że infamous to podręcznikowy przykład eksa na ps3, o którym ludzie przypominają sobie tylko przy wojnach na listy eksów, no ale trochę powagi, panowie moderatorzy.

Co innego, jak ktoś spoiluje celowo i wielokrotnie, co innego jak komuś przydarzy się wpadka.

W Infamous szanowny pan grał ?

Opublikowano

Tak, kupiłem od razu po zakupie PS3 z MGS4 i Ratchetem.

A, i z killzonem2. Złoty skład xD. No ale chociaż MGS4 był spoko.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Outlast to wy wielbcie, wreszcie co niektórzy zobaczą aktualną, PC-tową szkołę horrorów gdzie nie ma zgimbusonej nawalanki pistolecikami w tony potforków.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Poproszę fabułę na poziomie jedynki, gameplay z dwójki tylko mniej monotonii i więcej skryptowanych akcji. Ostatni SP potwierdziło, że postawili większy nacisk na moralne wybory, cos jak w jedynce

albo ratujemy 6 lekarzy albo naszą dziewczynę.

Osobiście oczekuje średniej na poziomie 80-85%.

Przydałby się jeszcze klimat, brak pobocznych misji dawanych przez kmiotów z ulicy, większa różnorodność przeciwników, lepsza walka wręcz, żywsze miasto.

Opublikowano

Tego i innych pięknych, dopracowanych gier uświadczysz tylko na Xboxie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.