Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Outlast to wy wielbcie, wreszcie co niektórzy zobaczą aktualną, PC-tową szkołę horrorów gdzie nie ma zgimbusonej nawalanki pistolecikami w tony potforków.

No wyszło na PS4 to musi być dobre, co nie? Szczególnie, że gry nie ma na xklocu, to już w ogóle megahit.

Byłby PC exclusive, to by się skończyło na "PC nikogo" i "nie kupię blachy za 10 kafli".

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No zobaczymy co tam w nowym Infamous wykombinują, bo osobiście jedynka mnie znudziła, dwójka także. To co jest w tej grze najlepsze, to efekty i ogólna rozpierducha. Gra jest najlepsza gdy nie wykonujemy misji, a po prostu robimy zadymę w mieście :)

Opublikowano

A niech mają/mamy. Nawet się cieszę , że więcej osób zapozna się ze szkołą horrorów bez nawalanki bazookami czy siekierami w kolonie barachła.

Opublikowano

No zobaczymy co tam w nowym Infamous wykombinują, bo osobiście jedynka mnie znudziła, dwójka także. To co jest w tej grze najlepsze, to efekty i ogólna rozpierducha. Gra jest najlepsza gdy nie wykonujemy misji, a po prostu robimy zadymę w mieście :)

To samo można powiedzieć o większości gier z serii GTA.

@ragus - no spoko, nie każdemu to się musi podobać. Gusta. Dla mnie jedno z lepszych przeżyć.

Anyway, chyba 16 będzie nowe NPD. Nie mogę się doczekać, kto wygra w USA.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Outlast to wy wielbcie, wreszcie co niektórzy zobaczą aktualną, PC-tową szkołę horrorów gdzie nie ma zgimbusonej nawalanki pistolecikami w tony potforków.

No wyszło na PS4 to musi być dobre, co nie? Szczególnie, że gry nie ma na xklocu, to już w ogóle megahit.

Byłby PC exclusive, to by się skończyło na "PC nikogo" i "nie kupię blachy za 10 kafli".

Może masz rację, ale moim zdaniem ciężko posądzić Sibiana o sonoklaperstwo. Tak tylko wtrącam.

E: czemu nie połączyło ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

GAEMZ JOURNALIZM

USgamer on a rape allusion in Castlevania: Lords of Shadow 2 #

I'm sitting in a roundtable interview with a handful of journalists after having just spent more than an hour playing Lords of Shadow 2, the scene in question being one in which a withered Dracula stumbled toward a family with his arms outstretched, the camera abruptly switching to a first-person perspective. He kills the father outright, then grabs the mother and sinks his fangs into her neck, draining her life energy to restore his.

Sexualized imagery is nothing new in vampire fiction, but this scene is kind of stunning for how blatant it is with its allusions to rape. It's a scene that forcibly reminds me of the boxart from RapeLay, down to the woman protecting her child and the disembodied arms (your arms) reaching out from the camera. Regardless of the intentions in constructing the scene, the imagery is ghastly.

Yes, I told Cox. That scene did in fact make me uncomfortable. His reply is so swift that I can barely even get the word "yes" out of my mouth: "That's what we wanted. That's exactly what we wanted."

So while I applaud Cox and his team for their desire to take on challenging material, I really hope they cut the Family Scene before Lords of Shadow 2 launches next month.

http://www.usgamer.net/articles/yes-castlevania-lords-of-shadow-2-did-make-me-feel-uncomfortable-

xD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Może masz rację, ale moim zdaniem ciężko posądzić Sibiana o sonoklaperstwo. Tak tylko wtrącam.

Nie posądzam go o nic. Sarkazm skierowany był raczej w stronę tutejszych kąsolowców, którzy świata nie widzą poza swoją ulubioną marką. No ale teraz gdy czytam posta, to widzę, że mogło to zostać odebrane osobiście. Nie miało.

Sądząc po minusach dupka niektórych mocno zabolała, więc i tak mission acomplished. :)

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Jak masz opłacanego Plusa to kilka powinno się znaleźć.

Opublikowano

famousmortimer:

Titanfall has the following problems

It is 720p on the XB1, which will be a shitstorm, and it's not locked at 60 fps. It will float around, much like KZ:SF or BF4 do on consoles.

hehe.

Opublikowano

To i tak o 720p i około 60 fps więcej niż na PS4.

hehe ;)

beka z Xbox 720

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

famousmortimer:

It is 720p on the XB1, which will be a shitstorm, and it's not locked at 60 fps. It will float around, much like KZ:SF or BF4 do on consoles.

hehe.

Kto normalny z takich rzeczy się śmieje? tu nie ma się z czego śmiać, a no tak Tobie o co innego chodzi.....bo to przecież gra której PS4 na oczy nie zobaczy.

Opublikowano

famousmortimer:

hehe.

Kto normalny z takich rzeczy się śmieje? tu nie ma się z czego śmiać, a no tak Tobie o co innego chodzi.....bo to przecież gra której PS4 na oczy nie zobaczy.

lol xD

Opublikowano

Czyli Xboty teraz jaraja sie wszystkim co nie wychodzi na PS4, nie wazne czy jest 720p i (pipi)owe fpsy...

Opublikowano

Ja tam się jaram grami platforma nieistotna, nie mam zamiaru się z wami przekomarzać jak dziecko.

Miałem i PS3/X360 i będę miał PS4/XONE.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ja tam się jaram grami platforma nieistotna, nie mam zamiaru się z wami przekomarzać jak dziecko.

Miałem i PS3/X360 i będę miał PS4/XONE.

3718714-metalowy-spinacz-na-stale-bialym

Opublikowano

Bez spinki, panie kolego.

Opublikowano

Szkoda. Zawsze jest lepiej mieć więcej 1080p 60 FPS na konsolach niż mniej. Pro publico bono.

Opublikowano

Yup. Tajnos agentos z neogafa z sackboyem w avatarze donosi świeże info. Pewno z Zampellą co piątek do pubu wychodzą a ten opowiada mu o problemach w developingu.

cboat też dobry był, parę miesięcy temu pisał że MS musi obniżyć taktowanie GPU, że będą mieli problem z produkcją i dostarczeniem sprzętu na święta oraz że XBL będzie w powijakach.

Sporo już tych plotek się nie sprawdziło, oczywiście nikt z GAFa listy pomyłek nie zrobi ;)

Opublikowano

1080p/60fps na konsolach nie bedzie standardem dopoki ludzie nie zaczna tego wymagac. Analogiczna sytuacja z restrykcjami Xbona zanim MS zobaczyl slupki zamowien przedpremierowych. Robienie dymu na ignach, gafach etc nic nie da kiedy w premiere schodzi sie ponad milion tego czy tego.

Ba, teraz nawet standardem nie sa dzialajace gry, EA od lat wciska coraz mniej dopracowane produkcje a maja coraz lepsze wyniki sprzedazy.

Opublikowano

Przecież TitanFall zawsze można ograć na sprzęcie Master Rasy w 4K i 160FPS. Gdyby jeszcze elita grała jak Bóg przykazał na padach, a nie garbiąc się na taboretach z myszami, to byłoby dobrze.

Edytowane przez Marian446

Opublikowano

cboat też dobry był, parę miesięcy temu pisał że MS musi obniżyć taktowanie GPU

nigdy tak nie pisał.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Niby te pierwsze gry na xboxie byly spaprane i 720p bo developerzy bo cos tam,bo sterowniki itp.

Gra wychodzi w marcu i nie bedzie potrafila utzrymywac 60 klatek w 720p.W dodatku to jest ex i oni pracuja tylko przy xboxie one.

Rozumiem gdyby gra chodzila na jakims kosmicznym silniku,prezentowala grafike killzona,albo rozpierdziel na mapie z duzo iloscia graczy,ale mamy..

Betonowy source,6v6,grafika moze byc.

Apogeum zenady.

Ta gra powinna zapierdzielac az milo 60fps/1080

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.