Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Tak czy inaczej KZ szybko umrze w multi, nawet tuż po premierze nie widziałem na playlistach więcej niż 3 tysiące osób.

Nie wiem czy te liczby sa prawidlowe - w FIFE online srednio widze 7tys, a przeciez w samych ligach gra 300tys osob...

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

ale to chyba liczy ile obecnie w tej sekundzie ludzi gra online w dany tytuł, a nie ile w ogole

Opublikowano

no tak, ale dla mnie to i tak jakos niskie liczby. Na 5 mln konsol tylko 7 tys osob gra w FIFE ?

Opublikowano

Xbox One szybko umrze jak dalej multiplatformy bedą chodzićw 18 fpsach vs 60 na ps4

I te hejty ze facjata Lary jest gorsza na next genach itd = bezbek na poziomie masakratosa.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Powinni zrobić taką promocje za PS4.

Może ktoś do siedziby przemyci żeby nauczyć się jak się robi sprzet do grania zamiast magnetowidów.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

nowe screeny z 1866 

the-order-1886-012814-1.jpg

Opublikowano

A potem na ebayu po 120$ od sztuki

Opublikowano

Te paski to żenada.

Opublikowano

Te paski to żenada.

MOVIE EKSPIRJENS

Opublikowano

Gowy na psp były fajowe,więc może coś z tego wyjdzie.

Opublikowano

ku.rwa te pasy

TE PASY XDDD

Opublikowano

W sensie, ze w 24 klatkach i QTE?

Bym sie nie zdziwił.

Opublikowano

Xbox One szybko umrze jak dalej multiplatformy bedą chodzićw 18 fpsach vs 60 na ps4

aha czyli takim tokiem myslenia Killzone SF chodzi w 30 a Knack 16 fpsach. 

Opublikowano

Screen z czasów kiedy PS4 miało 2GB ramu!

z czasów starszego, brzydszedo builda wg developera.

jakoś te pasy nikomu nie przeszkadzały w RE 4 :>

Opublikowano

Jak się nie miało telewizora 16:9, to może i nie przeszkadzały... no bo innego wyjścia nie było. Taka chu.jnia na dzisiejszych telewizorach jest nie do przyjęcia.

Opublikowano

Opublikowano

nie o to chodziło w meritum wypowiedzi codename, tylko o to, że spadek maksymalny fpsów na XO był do 18 a gra generalnie chodzi w 30 klatkach, ale oczywiście trzeba było zastosować parabolę na miarę cw i napisać, że Xone to cała gra to 18fps a ps4 rock solid 60 przez calutką grę! No i tym tokiem myślenia kiedy bierzemy maksymalny spadek klatek jako miernik jak dana gra chodzi ogólnie to knack chodzi o 16fps a killzone w 28. Już jasne dla ciebie? Niemniej żenujące jest to w przypadku XOne. 

Opublikowano

W sumie to beka trochę z MS. Nie wypuszczą wersji bez Kinecta, żeby był on od początku w każdej konsoli, a każda gra mogła go wykorzystywać. Ale równocześnie 90% gier to multiplatformy, które wychodzą też na PS4 i PC, więc wiadomo, że w nich Kinect będzie wykorzystywany tylko do pierdół, bez których można się spokojnie obejść (o ile w ogóle).

Ja nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale pierwszy kinect dal potężnego kopa w sprzedaży 360 także w polsce więc to nie jest tak, że on nie jest potrzebny bo dla szerszego grona graczy jest KONIECZNY aby brać konsole pod uwagę. 

No wiem, że to te parę gier do wygibasów sprzedało całą masę konsol, w Polsce może nawet większość.

Natomiast MS przekonuje, że zmieni gry na bardziej interaktywne dzięki powszechnej obecności Kinecta, tak jakby wszystkie miały być robione z myślą o jego wykorzystaniu. A nie będą, bo będą robione też pod inne platformy, z myślą o graniu w konwencjonalny sposób. Więc osobie, która nastawia się na klasyczne gry i 90% czasu spędzi z BF, CoD, AC, FIFĄ, NFS, WD, itp. itd. nie da on w praktyce niemal niczego.

Z innej beczki, PS4 nie ma USB z tyłu, lipa :( Będą kabelki z frontu.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

nie no te pasy to niezla beka. Nie po to ludzi kupuja duze telewizory by na cos takiego patrzec,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.