Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Co prawda obecnie nie jestem zainteresowany żadną z konsol, z uwagi na dziadowskie gry, ale przez ten balast w postaci kinkieta na tę chwilę kupiłbym PS4. Mam nadzieję, że będzie wersja bez tego szmelcu, bo mi to w ogóle niepotrzebne. Winduje tylko koszt konsoli i zabierałby mi cenne miejsce w pokoju.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 794,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Kinect sprzedał się w 30 milionach.

Nic dziwnego że się sprzedał skoro Korea Południowa używa go do pilnowania granicy :whistling:

Opublikowano

Rownież uważam że te okulary to chybiony pomysł i zdechnie jak 3d / move, nie bedzie to wygodne zwykły wyciągacz kasy od gadżeciaży i nerdow

Opublikowano

Yano, takie same jaranie widziałem przed epoką 3D, nowa generacja gier, nowa jakość i #experience, gwóźdź do trumny X360, tymczasem większość ludzi nie chce tak grać, z oprawkami na nosie, więc tym bardziej nie będą grać z hełmem na łbie i wyświetlaczem pare cm od oczu.

bez przesady, kto sie jarał 3D?

ja napewno nie, od początku jestem hejterem 3D, od pierwszego filmu w 3D poprzez gry 3D (tak sie składa że była promocja i mam tv z opcją 3D, użyłem jej chyba ze 3 razy żeby sprawdzić jak działa, i zgodnie z oczekiwaniami do dupy) aż kończąc na hobbicie 2 którego za drugim razem oglądałem w 3D i spędziłem tylko 3 godizny na poprawianiu niewygodnych okularów kolidujących z moimi zwykłymi okularami

a mimo to czekam na gogle VR bo widze w nich nieporównywalnie większy potencjał niż całe 3D i sterowanie ruchowe razem wzięte

widze w tym potencjał na miare wibracji w padzie i gałek analogowych!

byleby tylko nie bolała głowa po 20  minutach, bo to chyba najwiekszy problem gogli

Opublikowano

500 milinów $ na kampanie reklamową też zrobiło swoje

Po to się wprowadza nowy produkt żeby go wypromować, a nie żeby wypuścić i olać.

Opublikowano

No słabo to wygląda, chociaż 4 gry mnie z tego interesują - Rayman: Legends (który jest wszędzie i na wszystkim, ale jakoś go nie przeszedłem :P), Thief, inFamous i MGS pewno do mnie trafią. Brakuje mi dobrej ścigałki, jak cholernie chcę już tego DriveCluba.

Opublikowano

Final Fantasy XV 8 lat w produkcji, to będzie dopiero dopieszczony hit.

Opublikowano

Kup GT6 dużo nie stracisz

Opublikowano

Widze, ze Sony sobie niezle wytresowalo bociarnie. 200 zl za demko i to z pocalowanie dloni.

Opublikowano

Final Fantasy XV 8 lat w produkcji, to będzie dopiero dopieszczony hit.

taa do tej pory wszystkie gry które były zbut długo tworzone okazały się archaiczne w momencie premiery (najlepsze przykłady - too human i diablo3)

Opublikowano

Widze, ze Sony sobie niezle wytresowalo bociarnie. 200 zl za demko i to z pocalowanie dloni.

a FM5 to nie demko ?

Opublikowano

W praktyce mozna tak to odbierac. FM5 ma boedniejsza zawartosc wzgledem czworki, ale ja sie do tego nie odnosilem i nie mam zamiaru z tym dyskutowac. Nabijam sie jedynie z tego, ze ktos byl by zdolny zaplacic 200 zl za cos, co kiedys bylo za darmo. Potem sie ludzie dziwia, ze kazdy dyma graczy. Jak ci sie sami daja : /

Opublikowano

2K sprzedało...

32.5 mln GTAV O_O

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

niech jeszcze Infamousa przesuną i w ogole nie będzie w co grac.

Dying Light nie ma wyjść w marcu ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wiem, trudno w to uwierzyć ale tak jest.

No Yano ma w domu Xboxa One wiec wie lepiej xD

Opublikowano

Zawsze możesz kupić Xone i pograć w takie hity jak Ryse czy KI.

Ja mam za mało czasu na te wszystkie gry, na PS4 ogrywam multi BF4/KZ, Resogun praktycznie nietknięty, a w marcu inFamous i MGS: GZ. Thief może kupie jak cena spadnie do 100zł. Na PS3 ogrywam teraz Brothers, standardowo multi TLoU, a w kolejce czeka Demons Souls, Dragons Crown i pierwszy Bioshock, którego mam ochotę ukończyć ponownie (ostatni raz na premierę wersji X360). Tak więc, zanim ja to wszystko ogram, to już będę czekał na kuriera z Destiny czy Wiedzminem.

PS. Zapomniałem o South Park, które wychodzi w marcu, tak więc... nie ma w co grać.

Opublikowano

KI.

Pff, Killer Instincts > wszystkie te chu.ja warte eksy, które dotychczas wyszły na ps4.

Grałbym jak szalony.

Opublikowano

Zawsze możesz kupić Xone i pograć w takie hity jak Ryse czy KI.

Oho to teraz KI jest chuyowy i lepiej grać w Knacka i singleplayer w Killzone.

60zł, 7 postaci a ja zdążyłem już wyładować duracelle dodane do konsoli (prawilnie przypominam - ponad 20h gry vs 7h na DS4 z niebieską latarką).

Opublikowano

Pięknie się to prezentuje. Mam nadzieję, że wypuszczą na blachę.

No a jak nie wypuszczą, to mam argument za kupnem XO .

Opublikowano

Sony powinno uczyć się na błędach. Skoro 3D w grach się zwyczajnie nie przyjęło na świecie z odpowiednim rezultatem to i OR nie zrobi rewolucji. Firma tylko wpadła przez to w kłopoty $. Wtedy zadziałali zbyt impulsywnie bo myśleli, że ludzie po premierze Avatara wydadzą kasę tylko po to, żeby mieć to samo w domu  - ale kino 3D to nie to samo co TV3D. OR będzie po prostu ciekawostką - kto chce, ten kupi. Na miejscu Soniaków bym tak nie pompował kasy w produkcję bo kolejnej takiej klapy firma już mogłaby nie przetrzymać. Dobrze prosperujący dział gier to nie wszystko.

I czemu uważacie, KI jest chvjowy? To esencja klasycznego napjerdalania 1 vs.1 i to w nowym wydaniu. Jedyne co mnie w(pipi)ia to ten motyw F2P.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Sony powinno uczyć się na błędach. Skoro 3D w grach się zwyczajnie nie przyjęło na świecie z odpowiednim rezultatem to i OR nie zrobi rewolucji. Firma tylko wpadła przez to w kłopoty $. Wtedy zadziałali zbyt impulsywnie bo myśleli, że ludzie po premierze Avatara wydadzą kasę tylko po to, żeby mieć to samo w domu  - ale kino 3D to nie to samo co TV3D.

3D w kinie tez furory nie robi. Ten efekt jest po prostu nienaturalny i sprawdza sie najlepiej przy samych efektach specjalnych i wtedy, kiedy na ekranie nie ma zywych aktorow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.