Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Co prawda obecnie nie jestem zainteresowany żadną z konsol, z uwagi na dziadowskie gry, ale przez ten balast w postaci kinkieta na tę chwilę kupiłbym PS4. Mam nadzieję, że będzie wersja bez tego szmelcu, bo mi to w ogóle niepotrzebne. Winduje tylko koszt konsoli i zabierałby mi cenne miejsce w pokoju.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Kinect sprzedał się w 30 milionach.

Nic dziwnego że się sprzedał skoro Korea Południowa używa go do pilnowania granicy :whistling:

Opublikowano

Rownież uważam że te okulary to chybiony pomysł i zdechnie jak 3d / move, nie bedzie to wygodne zwykły wyciągacz kasy od gadżeciaży i nerdow

Opublikowano

Yano, takie same jaranie widziałem przed epoką 3D, nowa generacja gier, nowa jakość i #experience, gwóźdź do trumny X360, tymczasem większość ludzi nie chce tak grać, z oprawkami na nosie, więc tym bardziej nie będą grać z hełmem na łbie i wyświetlaczem pare cm od oczu.

bez przesady, kto sie jarał 3D?

ja napewno nie, od początku jestem hejterem 3D, od pierwszego filmu w 3D poprzez gry 3D (tak sie składa że była promocja i mam tv z opcją 3D, użyłem jej chyba ze 3 razy żeby sprawdzić jak działa, i zgodnie z oczekiwaniami do dupy) aż kończąc na hobbicie 2 którego za drugim razem oglądałem w 3D i spędziłem tylko 3 godizny na poprawianiu niewygodnych okularów kolidujących z moimi zwykłymi okularami

a mimo to czekam na gogle VR bo widze w nich nieporównywalnie większy potencjał niż całe 3D i sterowanie ruchowe razem wzięte

widze w tym potencjał na miare wibracji w padzie i gałek analogowych!

byleby tylko nie bolała głowa po 20  minutach, bo to chyba najwiekszy problem gogli

Opublikowano

500 milinów $ na kampanie reklamową też zrobiło swoje

Po to się wprowadza nowy produkt żeby go wypromować, a nie żeby wypuścić i olać.

Opublikowano

No słabo to wygląda, chociaż 4 gry mnie z tego interesują - Rayman: Legends (który jest wszędzie i na wszystkim, ale jakoś go nie przeszedłem :P), Thief, inFamous i MGS pewno do mnie trafią. Brakuje mi dobrej ścigałki, jak cholernie chcę już tego DriveCluba.

Opublikowano

Final Fantasy XV 8 lat w produkcji, to będzie dopiero dopieszczony hit.

Opublikowano

Kup GT6 dużo nie stracisz

Opublikowano

Widze, ze Sony sobie niezle wytresowalo bociarnie. 200 zl za demko i to z pocalowanie dloni.

Opublikowano

Final Fantasy XV 8 lat w produkcji, to będzie dopiero dopieszczony hit.

taa do tej pory wszystkie gry które były zbut długo tworzone okazały się archaiczne w momencie premiery (najlepsze przykłady - too human i diablo3)

Opublikowano

Widze, ze Sony sobie niezle wytresowalo bociarnie. 200 zl za demko i to z pocalowanie dloni.

a FM5 to nie demko ?

Opublikowano

W praktyce mozna tak to odbierac. FM5 ma boedniejsza zawartosc wzgledem czworki, ale ja sie do tego nie odnosilem i nie mam zamiaru z tym dyskutowac. Nabijam sie jedynie z tego, ze ktos byl by zdolny zaplacic 200 zl za cos, co kiedys bylo za darmo. Potem sie ludzie dziwia, ze kazdy dyma graczy. Jak ci sie sami daja : /

Opublikowano

2K sprzedało...

32.5 mln GTAV O_O

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

niech jeszcze Infamousa przesuną i w ogole nie będzie w co grac.

Dying Light nie ma wyjść w marcu ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wiem, trudno w to uwierzyć ale tak jest.

No Yano ma w domu Xboxa One wiec wie lepiej xD

Opublikowano

Zawsze możesz kupić Xone i pograć w takie hity jak Ryse czy KI.

Ja mam za mało czasu na te wszystkie gry, na PS4 ogrywam multi BF4/KZ, Resogun praktycznie nietknięty, a w marcu inFamous i MGS: GZ. Thief może kupie jak cena spadnie do 100zł. Na PS3 ogrywam teraz Brothers, standardowo multi TLoU, a w kolejce czeka Demons Souls, Dragons Crown i pierwszy Bioshock, którego mam ochotę ukończyć ponownie (ostatni raz na premierę wersji X360). Tak więc, zanim ja to wszystko ogram, to już będę czekał na kuriera z Destiny czy Wiedzminem.

PS. Zapomniałem o South Park, które wychodzi w marcu, tak więc... nie ma w co grać.

Opublikowano

KI.

Pff, Killer Instincts > wszystkie te chu.ja warte eksy, które dotychczas wyszły na ps4.

Grałbym jak szalony.

Opublikowano

Zawsze możesz kupić Xone i pograć w takie hity jak Ryse czy KI.

Oho to teraz KI jest chuyowy i lepiej grać w Knacka i singleplayer w Killzone.

60zł, 7 postaci a ja zdążyłem już wyładować duracelle dodane do konsoli (prawilnie przypominam - ponad 20h gry vs 7h na DS4 z niebieską latarką).

Opublikowano

Pięknie się to prezentuje. Mam nadzieję, że wypuszczą na blachę.

No a jak nie wypuszczą, to mam argument za kupnem XO .

Opublikowano

Sony powinno uczyć się na błędach. Skoro 3D w grach się zwyczajnie nie przyjęło na świecie z odpowiednim rezultatem to i OR nie zrobi rewolucji. Firma tylko wpadła przez to w kłopoty $. Wtedy zadziałali zbyt impulsywnie bo myśleli, że ludzie po premierze Avatara wydadzą kasę tylko po to, żeby mieć to samo w domu  - ale kino 3D to nie to samo co TV3D. OR będzie po prostu ciekawostką - kto chce, ten kupi. Na miejscu Soniaków bym tak nie pompował kasy w produkcję bo kolejnej takiej klapy firma już mogłaby nie przetrzymać. Dobrze prosperujący dział gier to nie wszystko.

I czemu uważacie, KI jest chvjowy? To esencja klasycznego napjerdalania 1 vs.1 i to w nowym wydaniu. Jedyne co mnie w(pipi)ia to ten motyw F2P.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Sony powinno uczyć się na błędach. Skoro 3D w grach się zwyczajnie nie przyjęło na świecie z odpowiednim rezultatem to i OR nie zrobi rewolucji. Firma tylko wpadła przez to w kłopoty $. Wtedy zadziałali zbyt impulsywnie bo myśleli, że ludzie po premierze Avatara wydadzą kasę tylko po to, żeby mieć to samo w domu  - ale kino 3D to nie to samo co TV3D.

3D w kinie tez furory nie robi. Ten efekt jest po prostu nienaturalny i sprawdza sie najlepiej przy samych efektach specjalnych i wtedy, kiedy na ekranie nie ma zywych aktorow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.