Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

a po co multiplayer w The Order, przecież w te gierki Sony nikt nie gra online, dlatego ich konsolek nie ma sensu dłużej trzymać

Typowy polaczek, (pipi) wie a sie wypowiada :)

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

no januszu, to nie MS zamyka serwery do swoich gier co chwila, tylko Sony

Opublikowano

Ja po zakupie Macbooka Air niemal kompletnie zrezygnowałem z Windowsa - Mac jest po prostu szybszy, lepszy, wszystko masz pod ręką, wszystko działa, nic się nie zwiesza - genialny system. Kupno jakiegokolwiek Maca jest dla mnie w 100% uzasadnione, choćby ktoś robił na nim to samo, co można robić na kompie z Windowsem za 1500 zł.

Wracając do tematu:

Sony sprzedało 5 milionów PS4!

Gdzieś tu mialem tego newsa cholera.

Tez mam Macbooka Air ale te nowe  (od 2010) to najbardziej awaryjny sprzet od Apple jaki powstał.

Opublikowano
30 FPS mi pasuje w takiej grze.

Czyli luzik, że TR na XONE działa  w 30 fps ? 

Opublikowano

tak napisalas swoj poprzedni post, ze wynika z niego, ze na PS nikt w nic nie gra online, a jak wszyscy wiemy jest to bzdura

Opublikowano

Uczciwie trzeba przyznać, że czysto hardware'owo, PS4 jest lepiej przemyślanym sprzętem od Xboxa One. O dziwo, software'owo też (zobaczymy, jak sytuacja się rozwinie). Jedyne, czego rzeczywiście brakuje to... dobrych gier. Czyli tego co najważniejsze. No ale zapowiedzi są, na horyzoncie jawi się już kilka dobrych tytułów to i ta sytuacja w końcu ulegnie zmianie ;)

Opublikowano

Uczciwie trzeba przyznać, że czysto hardware'owo, PS4 jest lepiej przemyślanym sprzętem od Xboxa One. O dziwo, software'owo też (zobaczymy, jak sytuacja się rozwinie). Jedyne, czego rzeczywiście brakuje to... dobrych gier. Czyli tego co najważniejsze. No ale zapowiedzi są, na horyzoncie jawi się już kilka dobrych tytułów to i ta sytuacja w końcu ulegnie zmianie ;)

ponoc Sony ma zapowiedziec jeszcze kilka gier, które mają wyjsc w 2014 roku. Niech się pospieszą bo posucha jest :)

Opublikowano

No ja skończyłem Resogun, Killzone'a, NFS, gram w FIFĘ, próbowałem przejść BFa 4, ale mi save'y wyparowały (a w multi nie jestem najlepszy) i został jedynie AC4 (no ale to multiplatforma). Niech ten inFamous wreszcie nadjedzie - niedługo przejdę też Knack (może nawet wbiję platynę ;)), lecz nakręciłem się na niego bardziej z faktu, że nie ma innych gier na wyłączność :P

Tak to niespecjalnie jest po co odpalać PS4 :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Tez mam Macbooka Air ale te nowe  (od 2010) to najbardziej awaryjny sprzet od Apple jaki powstał.

Tak btw, zrealizowales ta tranzakcje w PT? Z tego co patrzyłem trafiłeś niezłą okazje jestem ciekaw czy koleś sie nie wymiksował z tranzakcji

Opublikowano

moglibyście (pipi)ć z tą rozmową o laptopach z console wars? dziekuje, dowidzenia

MS zamyka całe konosle (śmierć xboxa zaraz po premierze 360, śmierć 360 już od roku, żadna nowa gra nie wychodzi)

Opublikowano

Przecież konsole to takie słabe PCty o zamkniętej architekturze olo

Opublikowano

Raczej chodzi o to,że brakuje gier pisanych czysto pod PS4/XO. Większość dostępnych teraz i nadchodzących tytułów to cross geny,więc nie dziwię się marudzeniu ludzi co wpakowali kupę kasy w nowy sprzęt,a zmuszeni są grać w lekko usprawnione wersje z ps3/x360 i płacić za nie dużo więcej.

Osobiście uważam,że sens posiadania next gena przyjdzie wtedy kiedy w większości zakopiemy stary sprzęt i na poprzednią generację zostaną tylko upośledzone wersje największych tasiemców.

Opublikowano

Ja myślę, że sens posiadania next-gena (taki, że faktycznie będzie można przebierać w grach) ziści się jakoś pod koniec tego roku ;) Wyjdą największe hity (w tym Destiny), będzie kilka ciekawych gier na wyłączność i wtedy sensu nie widzę kompletnie, by dalej siedzieć na PS3/X360 ;)

Opublikowano

Z tych ostatnich wyników finansowych Sony wynika, że PS+ na PS3 ma 1 mln luda, a na PS4 ma 2x więcej pomimo tego, że samych konsol jest 16x mniej.

I was right.

No i PS3 jest tyle samo albo nawet mniej niż X360 na koniec 2013.

I was right.

Gdzie jest Andrew pytam się ja?

Opublikowano

Ja myślę, że sens posiadania next-gena (taki, że faktycznie będzie można przebierać w grach) ziści się jakoś pod koniec tego roku ;) Wyjdą największe hity (w tym Destiny), będzie kilka ciekawych gier na wyłączność i wtedy sensu nie widzę kompletnie, by dalej siedzieć na PS3/X360 ;)

Niby tak. Z drugiej strony od kiedy multiplatformy zaczęły wychodzić na next geny, to dlaczego nie skorzystać.

Opublikowano

@ Don

Gdzie są linki pytam się ja?  :whistling:

Z tym plusem, to czywiste, że większy % posiadaczy PS4 go kupi niż % posiadaczy PS3, przy czym z czasem się on (%) zmniejszy. Na premierę nowe konsole wzięli głównie napaleńcy.. i raczej 100% z nich wykupiło plusa, bo po co kupować nową konsolę i na dzień dobry docinać się od częsci jej funkcjonalności?

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Z tych ostatnich wyników finansowych Sony wynika, że PS+ na PS3 ma 1 mln luda, a na PS4 ma 2x więcej pomimo tego, że samych konsol jest 16x mniej.

I was right.

No i PS3 jest tyle samo albo nawet mniej niż X360 na koniec 2013.

I was right.

Gdzie jest Andrew pytam się ja?

Tyle się naczytałem, że PS3 wyprzedziło Xboxa 360 pod względem sprzedaży i nagle jest tyle samo, albo NAWET mniej? :o

Z tym plusem, to czywiste, że większy % posiadaczy PS4 go kupi niż % posiadaczy PS3, przy czym z czasem się on (%) zmniejszy. Na premierę nowe konsole wzięli głównie napaleńcy.. i raczej 100% z nich wykupiło plusa, bo po co kupować nową konsolę i na dzień dobry docinać się od częsci jej funkcjonalności?

Konsol poszło blisko 5 mln, a plusa (według Sony) kupiło 2,1 mln. 100%? Nawet połowy nie ma.

Swoją drogą, to przykra sprawa jest, że tych PS3 zeszło ponad 80 mln, a plusa wykupiło... 1 mln posiadaczy? Czy tam nawet 2,1 mln? Co to za liczby? Tragedia :/

Opublikowano

Tak btw, zrealizowales ta tranzakcje w PT? Z tego co patrzyłem trafiłeś niezłą okazje jestem ciekaw czy koleś sie nie wymiksował z tranzakcji

To nie był fejk ;)

Udało sie i smiga mi to ps4

Opublikowano

Pewnie jak zwykle dużo ludzi kupiło PS4 do grania w FIFĘ na dwa pady albo przechodzenia singla CoD Ghost po godzinie dziennie.

Opublikowano

Na PSSite w newsie o patchu do Killzone'a (w komentach) znalazły się nawet osoby, które nie wiedziały co w tej grze dalej robić. Jeden gość napisał, że wywalił po godzinie bo błądził i nie wiedział gdzie ma iść.

Cholera, strzałka w górę na d-padzie. W szoku jestem, jak niektórzy nieogarniają. Dlatego smuci mnie trochę ta sytuacja, kiedy widzę w sieci takich kretynów, którzy w jakiś sposób odpowiadają za wygląd rynku growego i branży.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.