Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Tu raczej chodzi o nówkę :D

Opublikowano

jestem w UK ( do marca) konsolę wolałbym kupić tutaj w sklepie GAME bo wtedy jest potężna zniżka na resztę zakupów i sporo punktów które wymienia się na staff :P  Tyle, że nówka 500 GB = 199 funtów, używana z roczną gwarancją = 149 funa. Sporo.

Opublikowano

Zależy kto, co lubi ;) Szkoda przepłacać za nówkę z jednej strony, skoro jest już PS4, a PS3 ma mocno ograniczone wsparcie. Rozsądniej byłoby ją kupić, przejść zaległe hiciory i sprzedać, dokładając do PS4. Będzie PlayStation Now, to będzie wsteczna kompatybilność ;)

Opublikowano

Konsol poszło blisko 5 mln, a plusa (według Sony) kupiło 2,1 mln. 100%? Nawet połowy nie ma.

Heh.. no fakt.. akurat wyleciało mi to z głowy jak pisałem posta :P

Tak, czy inaczej jestem przekonany, że z czasem % osób, które wykupią na PS4 PS+ zauważalnie się zmniejszy.

Opublikowano

Zależy kto, co lubi ;) Szkoda przepłacać za nówkę z jednej strony, skoro jest już PS4, a PS3 ma mocno ograniczone wsparcie. Rozsądniej byłoby ją kupić, przejść zaległe hiciory i sprzedać, dokładając do PS4. Będzie PlayStation Now, to będzie wsteczna kompatybilność ;)

no w sumie racja :P Tyle, że ja od lat gram na x360 więc tych zaległych hiciorów trochę jest :)

Opublikowano

Naczelny największego serwisu o PS hakował platyny.

Opublikowano

Naczelny największego serwisu o PS hakował platyny.

I nic się sam nie wypowiedział w tym temacie?

Opublikowano

I nikt nie wie, czy musiol czy nie musiol xD

Opublikowano

patrzyłem na psn i ukrył trofea xD

albo go zbanowali xD

Opublikowano

ps3site każdego zniszczy.#xboxteam

Opublikowano

PS3site to super forum

Tam do teraz się nie dowiedziałem dlaczego ban xD

Opublikowano

(pipi)a jacy wy wszyscy kudłaci w tym temacie jesteście. xD

photo-271.jpg?_r=1389196121

photo-thumb-54510.jpg?_r=1389175985

photo-thumb-20571.jpg?_r=1388285709

photo-thumb-61652.jpg?_r=1389045688

photo-thumb-44111.jpg?_r=1388942247

photo-thumb-16543.jpg?_r=1387796085

photo-thumb-39589.jpg?_r=1389699591

tumblr_m8tvwlTkn71qmysibo1_250.gif

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Na PSSite w newsie o patchu do Killzone'a (w komentach) znalazły się nawet osoby, które nie wiedziały co w tej grze dalej robić. Jeden gość napisał, że wywalił po godzinie bo błądził i nie wiedział gdzie ma iść.

Cholera, strzałka w górę na d-padzie. W szoku jestem, jak niektórzy nieogarniają. Dlatego smuci mnie trochę ta sytuacja, kiedy widzę w sieci takich kretynów, którzy w jakiś sposób odpowiadają za wygląd rynku growego i branży.

Ja w drugim levelu w lesie też trochę pobłądziłem ale zagryzłem zęby i dałem radę. Potem poszło jak z płatka... :)

Opublikowano

@nobodylikeyou

Aż Ci dam plusa bo nie powiem aż się uśmiechnąłem pod nosem.

Opublikowano

Powiem wam, że Wii mnie strasznie rozpieściło. Włączyłem PS3 i poprosiło mnie o aktualizacje fw - prawie 10 minut czekania wraz z instalacją ;/ Następnie wkładam nową grę - 4 ku.rwa patche, pierwszy 370 mb, kolejne Bóg wie ile. Oczywiście ściąga się cudownie wolną prędkością. Po tym pewnie będzie jeszcze instalka. To sobie dziś pogram, nie ma co.

W tym całym czekaniu przypomniałem sobie jak kupowałem te wszystkie gry na Wii i jak pięknie szybko mogłem je wypróbowac. Jedno wsunięcie płytki i po dosłownie 5 sekundach oglądałem logosy devów. No i te genialne szybciutkie loadingi, cudownie to Nintendo wyszło. Ponownie wróciłem do genialnych czasów N64 gdzie loadingów po prostu nie było, gdzie skakałem Marianem w trójwymiarze po 3 sekundach od naciśnięcia przycisku. Ot tak wchodziłem w ten cudowny świat i nie było żadnych przeszkód, mogłem włączyc na 5 minut, poskakac, pobawic się i wyłączyc. A teraz? Włączycie coś na 5 minut na PS3? Przecież po 5 minutach to się tam dopiero gra rozpoczyna, lol.

Przez to całe czekanie, człowiekowi po prostu odechciewa się grac. W tym całym czekaniu jak się wszystko pościąga, poinstaluje, człowiek zaczyna się zastanawiac co robi ze swoim życiem. Mam serio nadzieję, że to poprawili na PS4 bo inaczej...

Opublikowano

Na WiiU też mega szybkie loadingi , brak instalek, a wszystkie aktualizacje ściągajà się same jak konsola jest wyłączona. TRUE NEXT GEN!!!

Edit: tak, na ps4 już na starcie to poprawili.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Powiem wam, że Wii mnie strasznie rozpieściło. Włączyłem PS3 i poprosiło mnie o aktualizacje fw - prawie 10 minut czekania wraz z instalacją ;/ Następnie wkładam nową grę - 4 ku.rwa patche, pierwszy 370 mb, kolejne Bóg wie ile. Oczywiście ściąga się cudownie wolną prędkością. Po tym pewnie będzie jeszcze instalka. To sobie dziś pogram, nie ma co.

W tym całym czekaniu przypomniałem sobie jak kupowałem te wszystkie gry na Wii i jak pięknie szybko mogłem je wypróbowac. Jedno wsunięcie płytki i po dosłownie 5 sekundach oglądałem logosy devów. No i te genialne szybciutkie loadingi, cudownie to Nintendo wyszło. Ponownie wróciłem do genialnych czasów N64 gdzie loadingów po prostu nie było, gdzie skakałem Marianem w trójwymiarze po 3 sekundach od naciśnięcia przycisku. Ot tak wchodziłem w ten cudowny świat i nie było żadnych przeszkód, mogłem włączyc na 5 minut, poskakac, pobawic się i wyłączyc. A teraz? Włączycie coś na 5 minut na PS3? Przecież po 5 minutach to się tam dopiero gra rozpoczyna, lol.

Przez to całe czekanie, człowiekowi po prostu odechciewa się grac. W tym całym czekaniu jak się wszystko pościąga, poinstaluje, człowiek zaczyna się zastanawiac co robi ze swoim życiem. Mam serio nadzieję, że to poprawili na PS4 bo inaczej...

w sumie racja, dam jutro minusa bo mi się skończyły

Opublikowano

No ale teraz do grania 5 min są wszystkie gierki i nawet większe gry na smartfony i tablety, a tytuły retail stały się po prostu bardziej zaawansowane.

Opublikowano

Na WiiU też mega szybkie loadingi , brak instalek, a wszystkie aktualizacje ściągajà się same jak konsola jest wyłączona. TRUE NEXT GEN!!!

Edit: tak, na ps4 już na starcie to poprawili.

Myślałem że na Wii U spaprano sprawę i loadingi są boleśnie długie. Jak nie to zayebiiiście, bo mam zamiar kupic tę konsolkę, zanim zanurzę się w PS4.

Opublikowano

Nie, jest git.

Opublikowano

Sledgehammer robi CoD na rok 2014. Obecnie 3 devow bedzie robic kod na zmiane. Ciekawe czy kiedys zrobia nowy silnik :D

2014 - Sledgehammer

2015 - Treyarch

2016 - IW

Bobby Kotick/Activision expects Destiny to be "the best-selling game in history"

Activision is dreaming big for Bungie's Destiny, dubbing it the "next billion dollar franchise." Activision CEO Bobby Kotick echoed the projection, telling

investors during today's earnings call that the publisher expects "Destiny will be the best-selling video game in history." Destiny, an online, loot-heavy first- person shooter, is due on September 9. No pressure. Activision also reported $4.58 billion in revenue for the 2013 calendar year. The

earnings represent a 5.76 percent decrease compared to that of 2012, in which

the publisher earned $4.86 billion. It also reported fourth quarter earnings of

$1.52 billion, a nearly 120 percent leap from its $691 million in revenue during

the third quarter and well above its $1.26 billion projection. ?Finally, World of Warcraft had 7.8 million subscribers as of December 31, 2013, an increase from the 7.6 million reported during the last quarter.

joystiq.com/2014/02/06/destiny-to-be-best-selling-game-in-history-according-to-activi/

Edytowane przez Zaqair

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.