Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie jak zwykle dużo ludzi kupiło PS4 do grania w FIFĘ na dwa pady albo przechodzenia singla CoD Ghost po godzinie dziennie.

Niby beka, ale z drugiej strony oni przynajmniej nie narzekają po 2 miesiącach od premiery na to, że w sumie nie ma co robić z konsolą.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Super "recka" ani słowa o kluczowych 1080/60 ( lub nie na XO ) w tej edycji ale i innych dodatkach ( np. DLC w komplecie czy nowych ciuszkach ) a (pipi)enie o oczywistościach dawno opisanych przy wcześniejszych wersjach. PE ( a teraz widzę i PPE ) zawsze było kalectwem jeśli chodzi o opis technikali. 

EDIT : Nawet na lipnym golu dobrze i dokładnie opisali wersję na PS4 : http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=9517 Dobra recka, wszystkie zmiany na PS4 przejrzyście wyłożone. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

No, dobra jest.

"Gra dostępna jest w pełnej polskiej wersji językowej, identycznym co w oryginale, jednakże nic nie stoi na przeszkodzie by przełączyć się na wersję angielską z polskimi napisami."

No i bajka. 

Opublikowano

Dzisiaj odbyło się rozdanie DICE Awards i The Last of Us zarządziło :D

Game of the Year
Assassin's Creed: IV Black Flag  
Bioshock Infinite            
Grand Theft Auto V      
The Last of Us (Winner!)
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds 

Outstanding Achievement in Game Direction
Brothers – A Tale of Two Sons  
Grand Theft Auto V      
Papers, Please
Tearaway          
The Last of Us (Winner!)

Outstanding Innovation in Gaming
Grand Theft Auto V      
Papers, Please
Tearaway          
The Last of Us (Winner!)
The Stanley Parable  

Adventure Game of the Year
Tearaway          
The Last of Us  (Winner!)
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds    
Tomb Raider    

Action Game of the Year
Battlefield 4     
BioShock Infinite (Winner!)          
Dead Rising 3
DmC: Devil May Cry      
RESOGUN          

Downloadable Game of the Year
Brothers – A Tale of Two Sons (Winner!)
Far Cry 3: Blood Dragon
Gone Home     
Papers, Please
The Stanley Parable  

Online Game of the Year
Battlefield 4      
Borderlands 2  
Diablo III
The Last of Us
World of Tanks (Winner!)

Outstanding Achievement in Original Music Composition
Beyond: Two Souls
BioShock Infinite (Winner!)
Puppeteer
rain
Rayman Legends

Outstanding Achievement in Sound Design
Battlefield 4
BioShock Infinite
God of War: Ascension
Grand Theft Auto V
The Last of Us (Winner!)

Outstanding Achievement in Story
BioShock Infinite
The Last of Us (Winner!)
The Novelist
Tomb Raider

Outstanding Character Performance
Grand Theft Auto V - Trevor
Ryse - Marius Titus
The Last of Us - Ellie (Winner!)
The last of Us - Joel
The Stanley Parable - Narrator

Casual Game of the Year
Candy Box
Peggle 2
Plants VS Zombies 2 (Winner!)
Rayman Fiesta Run
Ridiculous Fishing

Role-Playing/Massively Multiplayer Game of the Year
Diablo III (Winner!)
Dota 2
Dragon’s Dogma: Dark Arisen
Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
Pokémon X & Y

Sports Game of the Year
FIFA 14 (Winner!)
Madden NFL 25
MLB 13 The Show
NBA 2K14
NHL 14

Racing Game of the Year

Forza Motorsport 5 (Winner!)
Gran Turismo 6
Grid 2
Need for Speed Rivals
Real Racing 3

Fighting Game of the Year
Divekick
Injustice: Gods Among Us (Winner!)
Killer Instinct

Strategy/Simulation Game of the Year
Europa Universalis 4
Fire Emblem: Awakening
Sid Meier's Civilization V: Brave New World
StarCraft II: Heart of the Swarm
XCOM: Enemy Within (Winner!)

Family Game of the Year
Disney Infinity
LEGO Marvel Super Heroes
Rayman Legends
Skylanders Swap Force
Super Mario 3D World (Winner!)

Mobile Game of the Year
Fetch
Flick Kick Football Legends
Plants VS Zombies 2 (Winner!)
Ridiculous Fishing
The Wolf Among Us

Handheld Game of the Year
Fire Emblem: Awakening
Luigi’s Mansion: Dark Moon
Pokémon X & Y
Tearaway
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (Winner!)

Outstanding Achievement in Animation
Puppeteer
Rayman Legends
The Last of Us (Winner!)

Outstanding Achievement in Art Direction
Bioshock Infinite
Puppeteer
Rayman Legends
Tearaway
The Last of Us (Winner!)

Outstanding Achievement in Visual Engineering
Battlefield 4
Grand Theft Auto V
Ryse
The Last of Us (Winner!)

Outstanding Achievement in Gameplay Engineering
Forza Motorsport 5
Grand Theft Auto V (Winner!)
Super Mario 3D World
The Last of Us

#Mesjasz #Jest #Tylko #Jeden

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

GTAV przegraniec roku.

FanDance_ztn30xea.gif

<ból_dupy_gimbusów_wpisz_kod_na_czołg>

Opublikowano

Naczelny największego serwisu o PS hakował platyny.

jaki pan taki kram

Opublikowano

Naczelny największego serwisu o PS hakował platyny

Hehe, nawet nie wiedziałem, że można takie rzeczy zrobić. Już dawno znudziło mi się zbieranie pucharków. Ostatnia platynę wbiłem w Walking Dead, która jest za samo przejście gry.

Czy ktoś może mi powiedzieć, jak wyglądają redakcje tego typu serwisów? Mam zawsze wrażenie, że piszący na tych portalach nadużywają określeń typu redakcja, redaktor, naczelny itp. Czy oni mają zarejestrowaną jakąś działalność, siedzibę? Czy wszystko to ściema, żeby wyglądać bardziej profesjonalnie i dostawać promosy od wydawców.

Opublikowano

Forumek chyba ma własną świadomość. Gadacie o hakowanych platynach musiola, a na głównej stronie wyświetliła mi się ta reklama:

2nhixjl.png

http://www.amazon.co.uk/dp/B006UD9CY6/ref=dra_a_rv_ss_ho_it_P1400_1000?tag=dradisplay0bb-21

Tym chyba można odblokowywać trofea itp. na konsoli, która nie ma CFW.

Opublikowano

Naczelny największego serwisu o PS hakował platyny

Hehe, nawet nie wiedziałem, że można takie rzeczy zrobić. Już dawno znudziło mi się zbieranie pucharków. Ostatnia platynę wbiłem w Walking Dead, która jest za samo przejście gry.

Czy ktoś może mi powiedzieć, jak wyglądają redakcje tego typu serwisów? Mam zawsze wrażenie, że piszący na tych portalach nadużywają określeń typu redakcja, redaktor, naczelny itp. Czy oni mają zarejestrowaną jakąś działalność, siedzibę? Czy wszystko to ściema, żeby wyglądać bardziej profesjonalnie i dostawać promosy od wydawców.

założysz stronkę, opłacasz serwer i domenę: editor-in-chief

piszesz dla stronki: pan redaktor

wszyscy którzy piszą dla stronki: redakcja

Siedziby może i mają największe strony, ale w przypadku stron takich ja ta prowadzona przez hakującego trofea to pewnie kończy się na zarejestrowanej działalności (albo i nie), a zapłatą za teksty jest satysfakcja, fejm i promki od czasu do czasu. Wszystko zależy od tego, jak strona jest popularna, ale podejrzewam, że umowy o dzieło i jakieś formalne sprawy to ma niewielki procent najbardziej znanych i dochodowych serwisów.

@up

to nie forumek ma świadomość, a reklamy Google czy co tam jest na bieżąco śledzą co przeglądasz i starają się dostosować do treści, co tym razem nawet nieźle im wyszło

no i Ty nie używasz adblocka :/

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo psssite w pewnym sensie podlega pod ppe a oni z kolei pod Advertigo

Opublikowano

OK, więc rozmiarem byli na tyle ważni, że dopadły ich grubsze ryby. Całkiem nieźle, ja tam nie odwiedzam, więc nie wiem. Wiem za to jak wygląda to na aspirujących stronkach, które wciąż jednak zmagają się o rozpoznawalność. Albo na stronach, na których naczelny to skąpiec.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Forumek chyba ma własną świadomość. Gadacie o hakowanych platynach musiola, a na głównej stronie wyświetliła mi się ta reklama:

2nhixjl.png

http://www.amazon.co.uk/dp/B006UD9CY6/ref=dra_a_rv_ss_ho_it_P1400_1000?tag=dradisplay0bb-21

Tym chyba można odblokowywać trofea itp. na konsoli, która nie ma CFW.

Dobiera reklamy na podstawie historii twoich wyszukiwan w google, cziterze.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Szlag, przyłapany :(

;)

Jak wyszła aferka z musiolem, to sobie szukałem informacji jak to mógł robić. Moja historia trofeów jest na psnprofiles - żadnych nieprawidłowości :thumbsup:

Opublikowano

Tak z ciekawości.. Ile on w ogóle tych platyn przyczitował i w jakims stopniu? Tzn kilka pucharków brakujących do platyny, więskzość.. czy może cała platyna bez grania?

Trochę siara.. ale ukrycie profilu i zniknięcie z forumka (a przynajmniej z CW, nie wime czy pisał cos ostatnio w ogole na forum) raczej nie ma sensu.

Opublikowano

jedną z gier był jakiś motorstorm który ma online wyłaczony a on podobno wbił tam trofea online.Druga gra była z czasochłonną platyną a Musioł wbił w 15min :)

Musioł zniknął z ppe i forum polygami

Ps: Tam też na  niego czekają :D:D

Opublikowano

Na pewno w Motorstormie Pacific Rift sobie wbił trofiki za online, a ten jest wyłączony, prawda? Jeszcze w Hamsterballu miał wszystko wbite w 15 minut, jeśli dobrze pamiętam.

Opublikowano

W pocie czoła wbija teraz te platynki od nowa na innym koncie, żeby potem powrócić i przeprosić za swój shamefur dispray.

Opublikowano

Na pewno w Motorstormie Pacific Rift sobie wbił trofiki za online, a ten jest wyłączony, prawda? Jeszcze w Hamsterballu miał wszystko wbite w 15 minut, jeśli dobrze pamiętam.

Pamiętam jak siedziałem po kilka godzin 'grając' na ustawkach online w M:PR z bandą amerykańskich dzieci. Można się nauczyć podstaw zarządzania zasobem ludzkim oraz socjologii :D Trofea online to zło, a biedny Musiol pewnie nie wytrzymał, że nie może zrobić platyny w mega trudnej grze, nie przez brak skilla, a przez brak serwerów :P  Mnie od jakiegoś czasu korci zhackować FIFA10, bo online tez już jest martwy. Chyba nici z perfekcyjnego profilu :(

Opublikowano

Dobiera reklamy na podstawie historii twoich wyszukiwan w google, cziterze.

Przy czytaniu poprzedniego CW wyświetlały mi się reklamy betonu i innych produktów związanych z budownictwem, więc wiesz... :P

Opublikowano

Pamiętam jak siedziałem po kilka godzin 'grając' na ustawkach online w M:PR z bandą amerykańskich dzieci. Można się nauczyć podstaw zarządzania zasobem ludzkim oraz socjologii :D Trofea online to zło, a biedny Musiol pewnie nie wytrzymał, że nie może zrobić platyny w mega trudnej grze, nie przez brak skilla, a przez brak serwerów :P  Mnie od jakiegoś czasu korci zhackować FIFA10, bo online tez już jest martwy. Chyba nici z perfekcyjnego profilu :(

Masz 167 platyn wbitych legitnie i chcesz sobie skalać profil hakowaniem? Jaki jest tego sens? To nie lepiej od razu wbić sobie platyny we wszystkim co się da i znaleźć nowe hobby czy co?

Opublikowano

W Pacific Rift był bajer, że gdy zbliżaliśmy do najwyższej rangi online przez jeden zły wyścig i ujemny exp mogliśmy zaprzepaścić często wysiłek wcześniejszych 3-4h :D

Opublikowano

Masz 167 platyn wbitych legitnie i chcesz sobie skalać profil hakowaniem? Jaki jest tego sens? To nie lepiej od razu wbić sobie platyny we wszystkim co się da i znaleźć nowe hobby czy co?

hehe widzisz, nie rozumiesz, nie masz tego zboczenia. Jasne, że nie warto ale mój uzależniony od 'wbijania 100%' mózg chce bym zdobył platynę. To jest choroba, zaburzenia obsesyjno-kompulsyjne się chyba nawet nazywająca :D Ja rozumiem tych wszystkich alkoholików i ćpunów lol

Opublikowano

Kali, a gdyby nie było platyn, tylko jak na Xboksie - 100% / calak, to chciałoby Ci się tak wbijać te trofea? :P

Opublikowano

Mnie bardziej zastanawia ile z tych platyn zdobycie sprawiło ci przyjemność, a ile gier grałeś na sile i do obrzydzenia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.