Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

nie wiem co ma wspólnego hackowanie trofeów musiola do udzielania się jako redaktor na ps3site, że musi sie teraz gdzieś chować, robił dobrą robotę na portalu a to ze sobie pucharki robił na lewo to kogo to powinno interesować? niektórzy widać robią tutaj na siłe jakąś sensacje z niczego

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No ale o to chodzi że sam przestał udzielać się na poly, fejsie, tutaj, posprzedawał bany na pssite. Jego komiczny ból du.py ze wstydu i zachowanie po odkryciu są bardziej śmieszne niż sam fakt hackowania.

I nie robił dobrej roboty, pisanie newsów to jedno, ale od lat nie może zapanować nad pjerdolnikiem na swojej stronie. 

Opublikowano

Widocznie woli sobie w spokoju wszystko przeczekać i za jakiś czas gdy sprawa przycichnie - wróci. Jego sprawa jeśli wbijanie osiągnięć przez cheatowanie sprawia mu więcej frajdy niż samo granie to nie mam pytań.

Opublikowano

Mnie bardziej zastanawia sam fakt jak mozna sobie "kariere" w taki sposob spierd.olic.

Dla mnie gosciu byl ok, troche dziwne ze te trofiki hackowal,tak jak Nemesis napisal, nie rozumiem jak cheatowanie moze slrawiac wiecen frajdy niz sama gra, ja wiem ze sa chore osiagniecia w niektorych grach ale bez przesady.

Opublikowano

Widocznie woli sobie w spokoju wszystko przeczekać i za jakiś czas gdy sprawa przycichnie.

Wróci jak przycichnie i znowu sprawa powróci. Internet never forget xD

Opublikowano

Przez takich graczy rodzi się grupa ludzi, którzy będą zdania, że ten system w żadnym stopniu nie określa skilla grającego. A jak ktoś ma na koncie wbite ze 30 platyn przez kilka lat to zacznie się mimowolne wrzucanie takich osób do zacnej grupy cheaterów. Dlatego jestem za banowaniem.

Opublikowano

a to ze sobie pucharki robił na lewo to kogo to powinno interesować? niektórzy widać robią tutaj na siłe jakąś sensacje z niczego

ciekawe że mówi to osoba która na ustawkach grindowała levele w BF3

Opublikowano

Zmieniając temat. Phil Spencer podkreśla, że personalnie jest wielkim fanem platformówek i przygodówek, a dodatkowo ma jakiś nieogłoszony projekt z wielką historią ;) No i chce No Man's Sky (są pogłoski, że to może być ex).

Phil Spencer Wants No Man’s Sky, More Platformers and Adventures on Xbox One; Hints at Diablo III

http://www.dualshockers.com/2014/02/08/microsofts-phil-spencer-would-like-no-mans-sky-more-platformers-and-story-driven-games-on-xbox-one/

No i ciekawa sprawa - wypowiada się o DIablo III na Xboxa One i podkreśla, że nic o tej konwersji nie wie i że to decyzja Blizzarda, czy gra pojawi się na Xbone czy też nie. Ale jak sam dodaje: "byłoby świetnie. gdyby DIablo III wyszło na Xbox One".

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Porównanie sprzedaży PS4 z Wii

Nintendo Wii          Playstation 4

Week 1 :     529,658                     1,051,921

Week 2 :     537,879                           99,756

Week 3 :     588,973                         949,437

Week 4 :     414,732                         343,093

Week 5 :     597,968                         479,679

Week 6 :     285,571                         744,934

Week 7 :      304,147                        467,654

Week 8 :      251,498                        260,911

Week 9 :      245,435                        186,507

Week 10:     251,288                        159,368

Week 11:     231,018                        146,409

Total:         4,238,167                     4,889,669

Current leader: PS4 by 651,502

Week 12:     220,974                        ..........

Week 13:     216,779                        ..........

Week 14:     232,912                        ..........

Week 15:     200,263                        ..........

Week 16:     181,394                        ...Japan Launch...

Opublikowano

Kolego zapomniałeś źródła. To są faktyczne dane, czy analiza, jak dawali o ps3?

Opublikowano

a to ze sobie pucharki robił na lewo to kogo to powinno interesować? niektórzy widać robią tutaj na siłe jakąś sensacje z niczego

Ustawka to zupełnie inna liga niż hakowanie.

Opublikowano

i to i to jest strasznie smutne.

Opublikowano

ustawka w celu w wbicia niz nie znaczącego trofeum to mnie wali

ale on grindował levele żeby szybciej mieć odblokowane wszystkie bronie i gadżety zeby mieć przewage w grze, to podchodzi bo zwykłe czitowanie

Opublikowano

Bzdura, cheatowanie odnosi się do czynności, których nie wykonasz bez modyfikacji lub zewnętrznych programów. Ewentualnie wykorzystywanie ewidentnych bugów w stylu wychodzenia za mapę na multi i strzelania spod ziemi. 

Opublikowano

a jak nazwiesz sytuacje gdy grupa graczy wchodzi na osobny server do przeciwnych drużyn i stoją w kółku strzelając do siebie i ożywiając się nawzajem, i robią tak wiele godzin aż nabiją wysoki level i odblokują wszystko, co przy normalnej grze zajeło by pewnie z 10 razy więcej czasu ?

Opublikowano

a jak nazwiesz sytuacje gdy grupa graczy wchodzi na osobny server do przeciwnych drużyn i stoją w kółku strzelając do siebie i ożywiając się nawzajem, i robią tak wiele godzin aż nabiją wysoki level i odblokują wszystko, co przy normalnej grze zajeło by pewnie z 10 razy więcej czasu ?

Boostowanie.

Straszne pedalstwo, ale gadanie ze to cheaty jest troche na wyrost.

Opublikowano

Boostować to można w martwym online, a nie gdzie jest tysiące graczy.

Opublikowano

(pipi)a, jesteśmy w punkcie wyjścia

to się właśnie ustawką nazywa, czyli coś zupełnie innego niż czitowanie

Opublikowano

ustawka w celu w wbicia niz nie znaczącego trofeum to mnie wali

ale on grindował levele żeby szybciej mieć odblokowane wszystkie bronie i gadżety zeby mieć przewage w grze, to podchodzi bo zwykłe czitowanie

z uwagi że pyerdolisz głupoty połączone z zupełną niewiedzą, co zresztą każdy wie o tym na forum, nie będę ci odpowiadał bo nie chce mi się wszystkiego tłumaczyć, jeśli nawet nie wiesz podstawowej rzeczy czym jestem cheatowanie.

*I bc2

kolejny polaczek, albo yano? kim ty w ogóle jesteś, nie przypominam sobie żebym grał kiedykolwiek z jakimś pawciokratosem w bc2

Opublikowano

Boostowanie to nic innego jak powtarzanie tych samych zadan/czynnosci, ktore I TAK by trzeba bylo robic, tyle, ze szybciej. Oszczednosc czasu dla niektorych, dla innych ominiecie nielubianego przez nich multi. Albo jak pisalem wczesniej zrobienie zadan, ktore nie sa juz mozliwe do zrobienia w normalny sposob (np. "zostan uleczony przez medyka 25x" kiedy na 32 graczy jest jeden medyk albo nie ma zadnego).

Ludzie maja pretensje, ze ktos sobie zrobil ustawke ale taki koles zrobi co ma zrobic i sobie pojdzie. Niektorzy za to nagminie uprzykrzaja graczom zycie i te dwa typy sa stawiane w jednym szeregu.

Nie powinno byc trofeow w multi. Chyba, ze takie na zasadzie "zabij kogos 1x" albo "odpal ten tryb". Po prostu za duzo randomstwa i zbyt duzy czynnik ludzki.

W ogole na poczatku gra powinna pytac - chcesz zdobywac osiagniecia czy nie? Klikasz nie i masz wyebane, klikasz tak i robisz tylko trofy w singlu.

Opublikowano

Haha jak ja lubie ból dupy mersiego gdy mu sie przypomina boostowanie

Mejm boostowanie mersiego w bfie to bylo żałosne strzalnie do kumpli w kółeczku. Nabijali sobie rangi zabijając sie nawzajem niezgodnie z duchem fair play. Uczciwi gracze dostawali rangi gdy dobrze walczyli. A oni robili cos co nie wymaga skilla
Zreszta to ze dice banowalo boosterow najlepiej pokazuje co o tym sadzic

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Boostowanie to nic innego jak powtarzanie tych samych zadan/czynnosci, ktore I TAK by trzeba bylo robic, tyle, ze szybciej. Oszczednosc czasu dla niektorych, dla innych ominiecie nielubianego przez nich multi. Albo jak pisalem wczesniej zrobienie zadan, ktore nie sa juz mozliwe do zrobienia w normalny sposob (np. "zostan uleczony przez medyka 25x" kiedy na 32 graczy jest jeden medyk albo nie ma zadnego).

Ludzie maja pretensje, ze ktos sobie zrobil ustawke ale taki koles zrobi co ma zrobic i sobie pojdzie. Niektorzy za to nagminie uprzykrzaja graczom zycie i te dwa typy sa stawiane w jednym szeregu.

Nie powinno byc trofeow w multi. Chyba, ze takie na zasadzie "zabij kogos 1x" albo "odpal ten tryb". Po prostu za duzo randomstwa i zbyt duzy czynnik ludzki.

W ogole na poczatku gra powinna pytac - chcesz zdobywac osiagniecia czy nie? Klikasz nie i masz wyebane, klikasz tak i robisz tylko trofy w singlu.

to raczej farmienie :sorcerer:

Opublikowano

@yano

Ja nie pisalem o sprawie mersiego tylko on sie wcial pod krukiem. Nie gralem w BFa wiec nie wiem jak tam wyglada sprawa i nie wiem jakie byly jego motywy. Moge pisac o KZ2 albo RDR. Tam boostowalem.

@orzech

Chodzilo mi, ze jesli gra mowi ci "zabij 25 osob tylko z pistoletu i tylko przez headshot" to albo latasz sam po planszy i pizg.asz do ludzikow albo ustawiasz sie z kumplem i dajecie sobie nawzajem po kulce na przemian.

Czasami smiesznie to wyglada jak x osob biega tylko z gunem albo rpg bo widac, ze chca zrobic tofa. Wtedy ogolnie albo ich wypier.dalaja z serwerow albo wszyscy na jednego byle sobie koles nie wbil puchara. To jest wlasnie ten czynnik ludzki, o ktorym pisalem wyzej, przez ktory moim zdaniem w ogole nie powinno byc trofow w multi. Bo albo prowadzi to do kombinowania (i przy okazji psucia innym zabawy) albo do zawisci innych.

Opublikowano

Haha jak ja lubie ból dupy mersiego gdy mu sie przypomina boostowanie

Mejm boostowanie mersiego w bfie to bylo żałosne strzalnie do kumpli w kółeczku. Nabijali sobie rangi zabijając sie nawzajem niezgodnie z duchem fair play. Uczciwi gracze dostawali rangi gdy dobrze walczyli. A oni robili cos co nie wymaga skilla

Zreszta to ze dice banowalo boosterow najlepiej pokazuje co o tym sadzic

nabiłem konkretny level żeby dostać pucharek, czyli ustawka która jest popularna wśród graczy jeśli chce sie zdobyć szybciej czy jakiś trudny trofik jak napisał mejm, a ty wyjeżdżasz z dvpy z jakimiś duchami czy fair play, wmieszaj w to jeszcze szatana że to jego sprawa i nie zapomnij nawiązać do smoleńska, co za typ

Edytowane przez mersi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.