Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano
Spinam gdzie ? wybacz zapomniałem o dodaniu na końcu poprzedniego posta :teehee: podchodzić poważnie do tego tematu :rolleyes:

No jak my wszyscy przecież.

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jak niektorym cisnienie skacze o zdjecie z przekrzywionym Xbonem  :teehee:

Opublikowano

widać, że niektórym mocniej słoneczko ostatnio przygrzało

Opublikowano

No jak my wszyscy przecież.

Patrząc po reakcjach  zaczynam wątpić czy rzeczywiście co poniektórzy potrafią utrzymać dystans do tego tematu :whistling:

Opublikowano

Przynajmniej już wiecie co będziecie robić w weekend ;)

Opublikowano

Jestem w stanie wszystko zrozumieć,ale porównywanie MS w tej sytuacji do biednego dziecka,które się przewróciło i z którego się wszyscy śmieją to już taki poziom absurdu,że musiałem się wtrącić.

Obojętnie,czy ktoś jest nazywany sonoklapem,czy nie to naprawdę nie rozumiem,jak ktokolwiek może bronic MS.Tej firmie po tym całym syfie się to po prostu należy.W końcu to ucichnie,ale taki jest fakt.

Nie mogę też zrozumieć jak tu niektórzy próbują wcisnąć kit, w stylu:
"no MS,zje.bało,no ale poprawiło się i posłuchało graczy,więc skończcie hejty".

Otóż nie,MS zaczęły nie zgadzać się pieniążki i kalkulacje,tylko stąd ta decyzja,graczy mają w du.pie i jeszcze na koniec stwierdzili,że nie dają gwarancji,że ich polityka się znowu nie zmieni na DRM friendly.

Rozumiem,że dla niektórych osób to się nie liczy,bo patrzą na konsole tylko przez pryzmat gier - ok,spoko,mi to nie przeszkadza.Ale ludzie mają prawo być w(pipi)ieni i tyle.

Podobnie było z NC+,które chciało wydymać swoich klientów-6 lat byłem w cyfrze,ale po tym co mi zaserwowali,żaden telefon od nich,przepraszanie i wycofywanie się mnie nie interesowały.Zerwałem umowę i mam ich w du.pie.

Edytowane przez Ader

Opublikowano

M$ jest sam sobie winny i tyle nie mam zamiaru go bronić, a z tym dzieckiem nie chodziło o M$ tylko ogólnie o to jacy ludzie są.....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Fani M$ nie potrafią zrozumieć, że M$ chciało wyruchać graczy w dupsko bez wazeliny. Gdy dopiero "Hajs się nie zgadzał" , fala hejtu zalała internet i sklepy nie chciały sprzedawać Xbox'a, dopiero wtedy M$ łaskawie postanowił usunąć patchem na premierę DRM i 24/7.

Finally, Whitten could not give any reassurance that Microsoft will not change its policies in the future.

Jestem ciekaw czy zdajecie sobie sprawę z tego, że skoro M$ usuwa DRM patchem, to mogą go cichą aktualizacją przywrócić, czy tak was zaślepiła wiadomość o skasowaniu DRM i nagła nienawiść do SONY ?

Nabijacie się z "SONYKLAPÓW" że płatne online, "PS4 has no game" i kilka innych, tyle że sonyklapy będą mieli z was beke jak M$ przywróci to DRM  :teehee:

Edytowane przez a.rgon

Opublikowano

Hmm, czy ktoś jest w stanie pojąć, że mam ochotę zagrać w Forzę 5 zanim GT6 z Laguna Seca z PS2 wyjdzie jak je kiedyś tam skończą? W Dead Rising 3, w QB od twórców jednej z moich ulubionych gier generacji jaką był Alan Wake. Że chcę ogarnąć kilka multiplatform na padzie, który uważam za lepszy. Że choć mogę zacząć przygodę z PSN, chętnie grałbym dalej na posiadanym od paru lat koncie? Że zagrałbym w nowe Gearsy, nawet jeśli Halo aż tak mnie nie jara?

Nie obchodzi mnie korporacja produkująca konsole, mam kilka powodów żeby potencjalnie nabyć One dla siebie, dla własnej przyjemności. Dlaczego miałbym więc na ten moment nie rozpatrywać wyboru One? Nie składać preordera, bo sytuacja w wielu ważnych aspektach zmienia się jak widać bardzo dynamicznie, ale po prostu być przekonanym nawet do znielubionej przez wielu konsoli.

Oczywiście najłatwiej krytykować wszystkie decyzji MS osobom, które grały na PS3, od początku czekały na PS4, są usatysfakcjonowane tym co pokazało Sony (bo i dlaczego nie), więc mogą po prostu oddać się krytyce One. Gdyby PS3 wyszła rok wcześniej, pewnie też miałbym kolekcję platyn i napalał się na PS4, ale tak nie było, więc nie powinno was dziwić, że mimo wszystko interesuje mnie nowy Xbox.

A tak ponadto, zakup konsoli to nie jest małżeństwo (jakby ślub coś znaczył). Załóżmy że kupiłbym One, nagrał się w wymienione wyżej gry, a nagle MS wyskakuje z jakimiś debilnymi pomysłami, które okazują się niezbyt fajne. Czy ktoś mi broni spakować wtedy One do pudła, zanieść do sklepu i wrócić z PS4?

+ nie nabijam się z Sony, myślę też o PS4

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

Jeszcze gadanie o exach na Xbox One rozumiem ,ale to pier.dolenie , że pad od XOne jest lepszy to już bez przesady. Czy ktoś z Was miał obydwa pady w rękach, żeby móc już oceniać?

Opublikowano

Tez nie trawie tych luzakow, ktorzy mowia, ze caly kontekst w jakim pojawil sie X1 jest niewazny. Moze byc niewazny dla luzaka ale jest faktem i ma wplyw na ludzi. Ms zaliczyl potezna wtope i to nie jest drobiazg bez znaczenia.

Opublikowano

Lol z tych ktorym zylka pekla... dyskusja jest o konsolkach... rozumialbym jakby kazdy z was pracowal w przemysle i musial bronic racji bo od wynikow firmy zalezalby wasz bonus finansowy na koniec roku... lol

http://www.youtube.com/watch?v=JayZcZCgJn0

P.S. Polowa moich postow w tym temacie to trolle, a polowa jest na serio... 

Opublikowano

Jeszcze gadanie o exach na Xbox One rozumiem ,ale to pier.dolenie , że pad od XOne jest lepszy to już bez przesady. Czy ktoś z Was miał obydwa pady w rękach, żeby móc już oceniać?

Pracowałem przez blisko rok na obu konsolach bite 8h dziennie i powiem Ci jedno: nie raz bolały łapiny po DS3. Jako użytkownik PS3 piszę z czystym sumieniem: pad od iXa w ogólnym rozrachunku* jest lepszy.

* - krzyżak to tragedia

Co do ostatnich rewelacji - świetnie, że MS zmienił kierunek o 180 stopni. Dla normalnego Gracza jest to dobra wiadomość - MS znów będzie stanowił realną konkurencje dla SONY. Tylko idiota tego nie rozumie. 

@UP Zeratul, trollowanie wiąże się z ryzykiem - w pewnym momencie ludzie przestają brać na poważnie Twoje wypowiedzi... wszystkie.

Opublikowano

Tester gier?

Opublikowano

Lol z tych ktorym zylka pekla... dyskusja jest o konsolkach... rozumialbym jakby kazdy z was pracowal w przemysle i musial bronic racji bo od wynikow firmy zalezalby wasz bonus finansowy na koniec roku... lol

http://i.imgur.com/HmykLgP.jpg

Opublikowano

Pracowałem przez blisko rok na obu konsolach bite 8h dziennie i powiem Ci jedno: nie raz bolały łapiny po DS3. Jako użytkownik PS3 piszę z czystym sumieniem: pad od iXa w ogólnym rozrachunku* jest lepszy.

* - krzyżak to tragedia

To, że pad od 360 jest lepszy od DS3 to ja doskonale wiem. Chodzi mi o pady XOne i PS4.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nie trzeba być geniuszem, żeby stwierdzić, że obie firmy w kwestii kontrolerów powielają rozwiązania z obecnej generacji (kształt pada, układ gałek etc.). Nie muszę zatem dzierżyć DS4, by stwierdzić, że symetryczne analogi są mniej wygodne niż układ znany z Game Cube'a.

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Nie trzeba być geniuszem, żeby zauważyć żę pady na nową generację wyglądają "trochę" inaczej niż poprzednie. Szczególnie DS4.

Opublikowano

Powiem tak - kluczowe rozwiązania decydujące ostatecznie o wygodzie wydają się być tożsame.

Opublikowano

http://i.imgur.com/HmykLgP.jpg

bez obaw... xbox 360 > ps3

Opublikowano

@up

nie

Opublikowano
symetryczne analogi są mniej wygodne

to jest subiektywna opinia

Opublikowano

Dobrze mieć takiego żołnierza jak Lajonel po swojej stronie. 24/7 strzeże dobrego imienia PS3. Jestem z ciebie dumny żołnierzu!

Edytowane przez YETI

Opublikowano

plotki mowia ze wycial otwór w fotelu i woła mame co 24h o wyniesienie.

Opublikowano

plotki mowia ze wycial otwór w fotelu i woła mame co 24h o wyniesienie.

20091023103021E.jpg

Edytowane przez dApo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.