Opublikowano 28 czerwca 201311 l Pierwsza istotna nowa rola z 4 sezonu obsadzona: Oberyn Martell a.k.a. Czerwona Żmija!
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Do moderacji: proszę o usilne usuwanie i karanie za spojlery z książek. Do userów: nie piszcie tutaj spojlerów z książek, to nie jest temat od tego. Jeśli ktoś inny napisze, kablować bez litości.
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Popieram Rejwena, będę raportował cokolwiek, nawet najmniejsze spoilerki jeżeli się pojawią. Hejas - czyli sezon numer 4 będzie zawierał elementy z aż 3 książek?
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Autor Nie sądzę, moderator wyedytował nazwę tematu - wydaje mi się, że w większości sezonu to będzie druga część A Storm of Swords, a sezon 5/6 będzie mieszanką dwóch kolejnych książek (których akcja rozgrywa się jednocześnie, a skupiają się na różnych bohaterach). Na pewno jakieś wątki się poprzesuwają, ale z ASoS pozostało jeszcze sporo materiału.
Opublikowano 29 czerwca 201311 l już w trzecim sezonie są elementy z "dance with dragons" (wątek theona, który jest nieobecny przez dwie książki), a w czwartym sezonie też mogą coś dorzucić. bran, może arya, może grayjoyowie. na dorne raczej bym nie liczył pomijając przybycie delegacji na ślub joffreya.
Opublikowano 9 lipca 201311 l Nie zostało tak dużo ASOS żeby to ciągnąć przez 10 godzin, nie przesadzajmy. Wątek Jaimiego to będzie już przecież AFFC.
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l Serialowa wersja Tronu lepsza, jak dla mnie. Jeszcze poster z Eddardem. Co do sezonów, ja to sobie rozkminiłem tak - skoro 3 sezon to 1 część Nawałnicy, to 4 będzie kontynuacją wątków z Nawałnicy (zostały TRZY bardzo ważne wydarzenia) plus zabranie kilku wątków z kolejnego tomu. Najbardziej mi tutaj nie pasuje Theon. Przy dobrych wiatrach, wydarzenia, które sprawią, że stanie się bardziej istotny, zaczną się conajmniej w 6 sezonie a ja już w następnym nie widzę dla niego miejsca, no bo ileż można dać scen z jego torturami? Edytowane 2 sierpnia 201311 l przez Homer S
Opublikowano 15 grudnia 201311 l Pierwszy teaser nowego sezonu. http://www.youtube.com/watch?v=s0_fFzG1H8w
Opublikowano 10 stycznia 201411 l Autor http://uk.ign.com/articles/2014/01/10/game-of-thrones-vine-previews-from-the-season-4-trailer Fragmenty trailera. Jest kawałek walki, na którą wszyscy czekają.
Opublikowano 13 stycznia 201411 l Trailer pierwsza klasa. Can't wait. Bardzo mnie ciekawi jak to wszystko zostanie pokazane. I ciekawią mnie nowe wątki, które były serialu a nie było w książce.
Opublikowano 19 marca 201411 l Nic nowego. Trochę więcej Theona. Ciekawe tylko co to za babeczki do siebie z łuku naparzają w 00:56 ?
Opublikowano 26 marca 201411 l http://beautifuldeath.com/ Artysta postanowił umilić oczekiwanie na nowy sezon, codziennie wrzuca jeden nowy obrazek przypominający jedną ze śmierci. Codziennie inną, z każdego odcinka po jednej.
Opublikowano 6 kwietnia 201411 l To już już teraz odwieczny dylemat oglądać po kolei czy czekać na cały sezon i zrobić maratona
Opublikowano 6 kwietnia 201411 l Po kolei. W okolicach 2 odcinka będą takie akcje, że nie wybaczysz sobie jak natrafisz na necie na jakiś spojler. No chyba, że książkę czytałeś
Opublikowano 6 kwietnia 201411 l Oczywiście, że po kolei. Nie pamiętasz co się działo po dziewiątym odcinku trzeciego sezonu? Pół Internetu huczało od tego. W tym sezonie oczywiście też będzie się działo i nawet z lodówki będą Ci spojlery wyskakiwać.
Opublikowano 7 kwietnia 201411 l Macie rację,aczkolwiek mi się udało uniknąć ( jakim cudem? ) spoilera z 9 odcinka. Wiedziałem, że coś się wydarzy ale nie wiedziałem konkretnie co. Faktycznie lepiej nie ryzykować Edytowane 7 kwietnia 201411 l przez chris85