Opublikowano 5 lutego 201411 l 3 ep słabszy niż poprzedni, tym razem Łudi ma problemy i jest takim wariatem. Fajna rozmowa bohaterów na mszy polowej. Zabawne ujęcie wieńczące ten odcinek, mogli sobie darować. Edytowane 5 lutego 201411 l przez Gość
Opublikowano 5 lutego 201411 l Chodziło mi konkretnie o ujęcie wytatuowanego facia, w samych gaciach i masce gazowej, przechadzającego się polanką z maczetą w ręce, kojarzące się z tanim horrorem niż budowanym przez całą sekwencję napięciem- monolog Mefiu, ujęcia rednekowa
Opublikowano 5 lutego 201411 l Chodziło mi konkretnie o ujęcie wytatuowanego facia, w samych gaciach i masce gazowej, przechadzającego się polanką z maczetą w ręce, kojarzące się z tanim horrorem niż budowanym przez całą sekwencję napięciem- monolog Mefiu, ujęcia rednekowa No mi właśnie też o to ujęcie chodziło, a tekst na końcu jest potwór połączony ze sceną bardzo mi się spodobał. Pośród ciężkiego klimatu taki element groteski i przerysowania. Edytowane 5 lutego 201411 l przez Kris77
Opublikowano 10 lutego 201411 l Dzisiejszy odcinek dostarczył jedną z lepszych scen akcji, jakie ostatnio widziałem. I to wszystko w jednym ujęciu.
Opublikowano 10 lutego 201411 l GOTY odcinek, w końcu musiało dojść do pierdolnięcia, no i doszło Odcinek rzeczywiście świetny, ale ja myślę, że prawdziwe pier.dolnięcia, to dopiero nadejdą. Edytowane 10 lutego 201411 l przez agst
Opublikowano 10 lutego 201411 l Autor cała ostatnia sekwencja to czysty geniusz. nadal forma zwyżkowa.
Opublikowano 10 lutego 201411 l No ładnie. Mój szacunek dla tego serialu znacznie podskoczył po ostatniej scenie.
Opublikowano 11 lutego 201411 l nie bede oryginalny. koncowa sekwencja (ostatnie ujecie;) rozpier.dolila mnie doszczetnie.
Opublikowano 11 lutego 201411 l Mogę tylko dorzucić swoją cegiełkę: kapitalny odcinek, a w szczególności końcówka. Podstarzały Rust jak zwykle genialny.
Opublikowano 11 lutego 201411 l Melvinsi na melinie, Grinderman podczas napisów, Nic Pizzolatto jako barman no i ta ostatnia akcja - miodzio.
Opublikowano 12 lutego 201411 l mega odcinek, oby serial dalej trzymal taki poziom ;] 10/10 Edytowane 12 lutego 201411 l przez Banny
Opublikowano 13 lutego 201411 l Ciekawie ile razy powtarzali całą sekwencję od początku, bo ktoś się przewrócił itp. Jeśli to utrzyma, albo podbije poziom to będzie chyba najlepsza telewizyjna produkcja tego roku. Chociaż mało co seriali oglądam, więc może wychodzić teraz coś przy czym ci detektywi są synonimem plebsu.
Opublikowano 17 lutego 201411 l wie ktoś kiedy mniej więcej może się 5ep pojawić w najlepszych sklepach ?
Opublikowano 17 lutego 201411 l >2014 >ogladanie czegokolwiek w sd chyba tego szukaliscie TRUE DETECTIVE S01E05 1080I HDTV MPEG2 DD5 1-CTRLHD polecam nabyc