Skocz do zawartości

Shadow Fall - MULTIPLAYER

Featured Replies

Opublikowano

Kurcze nie mogę odpalić multi ponieważ wywala mi aktualizację;/ masakra jakaś, ktoś też ma taki problem, że nie chcę się pobrać aktualizacja na dysk?

• Odpowiedzi 352
  • Wyświetleń 89,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

w klasie snajper jest wyzwanie...zabij z urycia przeciwnika korzystajac z danej broni i ceownika acog...jak tego dokonac??

Opublikowano

Musisz podejść do murka i kucnąć za nim. Jak wciśniesz celowanie to twoja postać się wychyli. Zestrzel kogoś snajpą z ACOG i tyle ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatni patch dodający coopa na 4 spwaił ze 2 na 3 gry w multi konczą się wywaleniem błedu aplikacji, czasem nawet przez odpaleniem meczu... Zdarzę sie to tez u was?

Opublikowano

Jak to jest z przepustką sezonową?

Co dokładnie ona mi daje w tej chwili w pakiecie i co może ewentualnie dać w przyszłości?

Wszystko co jest w zakładce dodatki wchodzi w jej skład? Skórki, egzekucje, i inne pierdółki czy tylko mapy i ten tryb coopa?

Opublikowano

Jak to jest z przepustką sezonową?

Co dokładnie ona mi daje w tej chwili w pakiecie i co może ewentualnie dać w przyszłości?

Wszystko co jest w zakładce dodatki wchodzi w jej skład? Skórki, egzekucje, i inne pierdółki czy tylko mapy i ten tryb coopa?

Daja 3 paki

1. 3 bronie retro do multi dla kazdej z klas + nowe umiejetnosci dla kazdej starej klasy + klasa insurgent + super hard poziom trudnosci do singla (tylko 3 zycia)

2. co op pack

3. jeszcze nie wiadomo

Opublikowano

Ostatni patch dodający coopa na 4 spwaił ze 2 na 3 gry w multi konczą się wywaleniem błedu aplikacji, czasem nawet przez odpaleniem meczu... Zdarzę sie to tez u was?

Dokładnie mam to samo. Super. Płacisz i masz syfa który nie działa 

Opublikowano

jakiś update na dniach chyba wydali ( wczoraj zasysałem ) teraz u mnie wszystko śmiga bez zająknięcia :) 

Opublikowano

Gra ktos jeszcze?

Ile ludzi na serwerach?

Opublikowano

Gra ktos jeszcze?

Ile ludzi na serwerach?

Grajo, nie wiadomo ile bo się pozbyli wzkaznika graczy online, ale da rade.

Opublikowano

Hehe, sprytnie.

Opublikowano

Mapy do multi nie wymagają season pass. Są darmowe dla każdego posiadacza gry.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Mapy do multi nie wymagają season pass. Są darmowe dla każdego posiadacza gry.

wlsnie o te mi chodzi..na playliscie jest 15 z 13 mapek...nic nie wiadomo??

Opublikowano

Pewnie to czasowy exclusive dla dodatku współpracy. Przynajmniej mi się tak wydaje.

Opublikowano

Panowie, jest tak, że najnowszy patch przygotował matchmaking i interfejs gry do nowych map, ale samych map nie uwzględniał. Trzeba będzie je pobrać osobno i dopiero wtedy jak w psn store pojawi się aktualizacja paczki z mapami. Dotychczas za każdym razem proces wyglądał tak samo.

Opublikowano

Dodałem nowe mapki do pobierania i zauważyłem dziwną rzecz. Wszystkie dlc do KZSF są u mnie na liście zakupów zdublowane i wszystko pobiera mi się podwójnie. Ktoś się spotkał z taką sytuacją ? W necie nic nie mogę znaleźć na ten temat.