Opublikowano 6 czerwca 201410 l Kurcze nie mogę odpalić multi ponieważ wywala mi aktualizację;/ masakra jakaś, ktoś też ma taki problem, że nie chcę się pobrać aktualizacja na dysk?
Opublikowano 8 czerwca 201410 l w klasie snajper jest wyzwanie...zabij z urycia przeciwnika korzystajac z danej broni i ceownika acog...jak tego dokonac??
Opublikowano 8 czerwca 201410 l Musisz podejść do murka i kucnąć za nim. Jak wciśniesz celowanie to twoja postać się wychyli. Zestrzel kogoś snajpą z ACOG i tyle
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Gierkę kupiłem za 70zł z wysyłka więc wracam do Multi, zobaczę jak wygląda ta gra po patchach.
Opublikowano 27 czerwca 201410 l Ostatni patch dodający coopa na 4 spwaił ze 2 na 3 gry w multi konczą się wywaleniem błedu aplikacji, czasem nawet przez odpaleniem meczu... Zdarzę sie to tez u was?
Opublikowano 28 czerwca 201410 l Jak to jest z przepustką sezonową? Co dokładnie ona mi daje w tej chwili w pakiecie i co może ewentualnie dać w przyszłości? Wszystko co jest w zakładce dodatki wchodzi w jej skład? Skórki, egzekucje, i inne pierdółki czy tylko mapy i ten tryb coopa?
Opublikowano 28 czerwca 201410 l Jak to jest z przepustką sezonową? Co dokładnie ona mi daje w tej chwili w pakiecie i co może ewentualnie dać w przyszłości? Wszystko co jest w zakładce dodatki wchodzi w jej skład? Skórki, egzekucje, i inne pierdółki czy tylko mapy i ten tryb coopa? Daja 3 paki 1. 3 bronie retro do multi dla kazdej z klas + nowe umiejetnosci dla kazdej starej klasy + klasa insurgent + super hard poziom trudnosci do singla (tylko 3 zycia) 2. co op pack 3. jeszcze nie wiadomo
Opublikowano 28 czerwca 201410 l Ostatni patch dodający coopa na 4 spwaił ze 2 na 3 gry w multi konczą się wywaleniem błedu aplikacji, czasem nawet przez odpaleniem meczu... Zdarzę sie to tez u was? Dokładnie mam to samo. Super. Płacisz i masz syfa który nie działa
Opublikowano 5 lipca 201410 l Mi na kilka meczów zdążyło się to tylko raz, wiec na razie nie narzekam.
Opublikowano 7 lipca 201410 l jakiś update na dniach chyba wydali ( wczoraj zasysałem ) teraz u mnie wszystko śmiga bez zająknięcia
Opublikowano 14 lipca 201410 l Gra ktos jeszcze? Ile ludzi na serwerach? Grajo, nie wiadomo ile bo się pozbyli wzkaznika graczy online, ale da rade.
Opublikowano 15 lipca 201410 l Mapy do multi nie wymagają season pass. Są darmowe dla każdego posiadacza gry. Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 15 lipca 201410 l Mapy do multi nie wymagają season pass. Są darmowe dla każdego posiadacza gry. Sent from my iPhone using Tapatalk wlsnie o te mi chodzi..na playliscie jest 15 z 13 mapek...nic nie wiadomo??
Opublikowano 16 lipca 201410 l Pewnie to czasowy exclusive dla dodatku współpracy. Przynajmniej mi się tak wydaje.
Opublikowano 16 lipca 201410 l Panowie, jest tak, że najnowszy patch przygotował matchmaking i interfejs gry do nowych map, ale samych map nie uwzględniał. Trzeba będzie je pobrać osobno i dopiero wtedy jak w psn store pojawi się aktualizacja paczki z mapami. Dotychczas za każdym razem proces wyglądał tak samo. Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 16 lipca 201410 l Przed nadejściem nowych map zawsze było tak, że były widoczne na playliście, ale nie dało się ich uruchomić w żaden sposób.
Opublikowano 23 lipca 201410 l Dodałem nowe mapki do pobierania i zauważyłem dziwną rzecz. Wszystkie dlc do KZSF są u mnie na liście zakupów zdublowane i wszystko pobiera mi się podwójnie. Ktoś się spotkał z taką sytuacją ? W necie nic nie mogę znaleźć na ten temat. Sent from my iPhone using Tapatalk