Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 388,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Porządkami tego nie nazwę, bo zaraz większość z powrotem wyląduje w szafie, ale wspomnienia z dzieciństwa obudziły się we mnie dość mocno. Część pism sobie zachowam, ale Secret Service czy Bajtki musz

• Marzy mi się zrobienie konkurencji dla PSX Extreme:   Tak wziąć te posty i wkleić w "pismo", zrobić 100 stron, przecież to byłby hit (dla forumowiczy na pewno). A dział "właśnie ukończ

• Odwiedzając rodziców postanowiłem posegregować moje stare magazyny: wiele Playów, trochę CD-Action, jeden egzemplarz Neo i Neo+... oczywiście szmatławca najwięcej. Gdzieś poginęły mi Mangazyny i Game

Opublikowano

Wygląda na autorską okładkę, a tu odrzucone?

No dobra, ciekawe, co lepszego wybrali.

Kiedy premiera?

ps "Lego w grach' :)

Opublikowano

W czwartek, jak zwykle.

Opublikowano

Wygląda na autorską okładkę, a tu odrzucone?

No dobra, ciekawe, co lepszego wybrali.

Kiedy premiera?

ps "Lego w grach' :)

Do ciebie dzisiaj wysyłają - daj znać, co tam jest w środku.

Opublikowano

Jutro pewnie będę miał w skrzynce dwie gazetki, z czego Pixel ostatni numer i nie przedłużam prenumeraty. Do kogo powędruje kod do wersji cyfrowej? :)

Opublikowano

Czy ja wiem, czy podobna - dla mnie nie bardzo. Nie zmienia to faktu, że nadal AW będzie na okładce, jeno inny art.

Opublikowano

Jutro pewnie będę miał w skrzynce dwie gazetki, z czego Pixel ostatni numer i nie przedłużam prenumeraty. Do kogo powędruje kod do wersji cyfrowej? :)

To bede ostatniia osoba na forum co kupuje Pixela? ;p

Opublikowano

Co jest przyczyną porzucenia? Ja kupuję co miesiąc i coraz mniej czytam. Czasu brak :(

Ale kupuję nieco z przyzwyczajenia i mojego zainteresowania zaszłością. Choć nie wiem czy kupię obecny numer, budżet mi się nie dopina, no i właśnie kupuję na półkę :/

Opublikowano

pixelek.jpg

Da się okładkę bez napisów? Da się.

A czy ten pełniak to tylko dla prenumeratorów? Kiedyś tak dali 3 jakieś crapy.

Co jest przyczyną porzucenia?

Od nowego roku zacząłem zbierać trzy gazetki, co daje jakieś 350 stron co miesiąc. Trochę sporo, a mam zaległe książki na półce na które nie mam czasu, ale na gazetki o gierkach i forumek, jest czas. Także zebrałem brakujące Extrimy i wracam na "stare śmieci", do czytania tylko PE. Jestem w sumie konsolowcem, a nie jara mnie podniecanie się ZX Spectrum i Amstardem (to tak wyolbrzymiając).

Ale plusa dla Pixela za wysyłkę priorytetem, a Extrima jeszcze nie mam, a wysyłają wcześniej :/

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

edit: bez folii okładka wygląda zarypiście. Oczywiście dali ten motyw śliskich napisów, co mi się podoba.

Do Virtual Reality i fazy po LSD:)

Opublikowano

Bardzo odważna okładka. Dzisiaj skończyłem czytać poprzedni nr, więc w sam raz. :) Na weekend biorę.

Opublikowano

To bede ostatniia osoba na forum co kupuje Pixela? ;p

Chyba nie. Nie rzucim ziemi...

Opublikowano

Też kupuję regularnie i nie zamierzam przestać. Ta gazetka dobrze się uzupełnia z PE. Jedno pismo o gierkach na miesiąc to dla mnie za mało.

Opublikowano

Dzień dobry, 

Twój kod promocyjny umożliwiający bezpłatny dostęp do 17 numeru miesięcznika Pixel w wydaniu cyfrowym to:  PW

Magazyn PIXEL w wydaniu cyfrowym można przeglądać za pomocą aplikacji w przeglądarce www oraz na urządzeniach mobilnych z systemem Android lub iOS. 

Raz kupiony/aktywowany numer magazynu, można czytać na wszystkich posiadanych przez siebie urządzeniach, pod różnymi, obsługiwanymi przez nas systemami. 

Aby czytać magazyn na urządzeniach z systemem Android oraz iOS, niezbędne jest pobranie i zainstalowanie odpowiedniej aplikacji. 

Aby przeglądać magazyn w przeglądarce www, należy udać się pod ten adres: http://pixel.embuk.pl/ 

Kod promocyjny, po zalogowaniu, można aktywować pod adresem: http://pixel.embuk.pl/user/profile/promocodes
Pełna instrukcja aktywacji kodów promocyjnych oraz adresy aplikacji dla systemów Andoid i iOS znajdują się tutaj: http://pixel-magazine.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=279 

-----
Kurde, to mi się podoba w Pixelu, że prenumeratę wysyłają wcześniej i to priorytetem. Dziś numer w kioskach, a ja go mam już chyba od poniedziałku. Prenumerata, trochę tak działa jak tytuł exclusive.

Opublikowano

Ok,

Twój kod promocyjny umożliwiający bezpłatny dostęp do 17 numeru miesięcznika Pixel w wydaniu cyfrowym to: ek7X8v

Opublikowano

Mam gdzies wszystkie w piwnicy, az wykopie <3 (BTW popatrzcie po ile na allegro chodzi komplet)

W MK2 przy fatalu shang tsunga 2 razy dyskietke sie zmienialo.

Opublikowano

To dziś pamiętam ten dzień. Byłem z klasą w Zakopanem. Październik 1997. Dorwałem w kiosku. Szok i niedowierzanie z tą czarną okładką. Nie było wtedy zapowiedzi w necie. Genialny numer. No i moja pierwsza miłość Joanna 2.10.1997 <3