Opublikowano 15 września 201311 l Współczuję, ale dlaczego kupujecie w takich dziwnych miejscach grę ?
Opublikowano 15 września 201311 l Bo byla po 170. Ja tez tam mialem kupic, ale zmienilem na kolekcjonerke
Opublikowano 15 września 201311 l Odbierał ktoś może przesyłkę z inPostu tak, żeby zdążyć rano przed paczkomatem xd? Bo otwierają niby o 9:00, ale może kurier już wcześniej jest po przesyłki. No ch.uj, 7:45 pobudka i będę kampił przez godzinę.
Opublikowano 15 września 201311 l Jestem ciekaw czy kurierzy mają pojęcie jak ważny item przewożą i jaka będzie ich mina gdy ktoś zechce odebrać przesyłkę przed dostarczeniem do paczkomatu.
Opublikowano 15 września 201311 l A skąd wiecie że nie macie już w paczkomacie ? jeśli gra została wysłana w piątek to na pewno jest już w paczkomacie
Opublikowano 15 września 201311 l Jestem ciekaw czy kurierzy mają pojęcie jak ważny item przewożą i jaka będzie ich mina gdy ktoś zechce odebrać przesyłkę przed dostarczeniem do paczkomatu. "Dzień dobry, chcę odebrać przesyłkę przed włożeniem do paczkomatu" @up Nie wszystkie są już w paczkomatach. Moja jest ciągle w oddziale. Edytowane 15 września 201311 l przez ragus
Opublikowano 15 września 201311 l Jestem ciekaw czy kurierzy mają pojęcie jak ważny item przewożą i jaka będzie ich mina gdy ktoś zechce odebrać przesyłkę przed dostarczeniem do paczkomatu.
Opublikowano 15 września 201311 l Grę zamówiłem w muve.pl w piątek po 10:00. Niestety do tej pory nie dostałem informacji, że paczka jest w drodze. Jest szansa, że mimo wszystko do mnie zmierza? Kiedyś o dziwo nie dostałem informacji, że paczka ruszyła. Kolejna dotyczyła jej odbioru. Ku*wości! Jak się czyta te wszystkie komentarze, to można dojść do jednej puenty -> marka Rockstara ma moc! Żeby dla GTA napadać na kuriera i czatować przed paczkomatami? Coś w tym musi być...
Opublikowano 15 września 201311 l Grę zamówiłem w muve.pl w piątek po 10:00. Niestety do tej pory nie dostałem informacji, że paczka jest w drodze. Jest szansa, że mimo wszystko do mnie zmierza? Kiedyś o dziwo nie dostałem informacji, że paczka ruszyła. Kolejna dotyczyła jej odbioru. Ku*wości! Jak się czyta te wszystkie komentarze, to można dojść do jednej puenty -> marka Rockstara ma moc! Żeby dla GTA napadać na kuriera i czatować przed paczkomatami? Coś w tym musi być... Bo zamówiłeś pewnie kurierem
Opublikowano 15 września 201311 l Grę zamówiłem w muve.pl w piątek po 10:00. Niestety do tej pory nie dostałem informacji, że paczka jest w drodze. Jest szansa, że mimo wszystko do mnie zmierza? Kiedyś o dziwo nie dostałem informacji, że paczka ruszyła. Kolejna dotyczyła jej odbioru. Ku*wości! Jak się czyta te wszystkie komentarze, to można dojść do jednej puenty -> marka Rockstara ma moc! Żeby dla GTA napadać na kuriera i czatować przed paczkomatami? Coś w tym musi być... Bo zamówiłeś pewnie kurierem Zamawiałem z odbiorem w paczkomacie.
Opublikowano 15 września 201311 l i jeszcze nie dostałeś sms że gra została do ciebie wysłana ? No właśnie nie. Choć po 9:40 w piątek pisałem do muve.pl, czy jeżeli zamówię w ciągu kilknastu sekund/kilku minut, to czy będę mógł się zaczaić przed paczkomatem w nocy z pn na wt. Odpisali, że nie ma sprawy. Zamówiłem, zapłaciłem, obejrzałem gameplaya i jeżeli paczka dotrze w obiecanym czasie, to chyba pierwszy raz od kilku dobrych lat przyjmę w domu... kolędę. Nie no dobra... przesadziłem z tą kolędą.
Opublikowano 15 września 201311 l zrób tak wejdź na inpost.pl i tam wybierz paczkomat w prawym rogu i podaj swój numer. Zobaczysz czy paczka jest wysłana
Opublikowano 15 września 201311 l zrób tak wejdź na inpost.pl i tam wybierz paczkomat w prawym rogu i podaj swój numer. Zobaczysz czy paczka jest wysłana Z chęcią, ale nie mam numeru nadania
Opublikowano 15 września 201311 l Ktoś jutro idzie na nocną premierę do Ultimy w Warszawie? Podejrzewam, że frekwencja może być wysoka
Opublikowano 15 września 201311 l Ktoś jutro idzie na nocną premierę do Ultimy w Warszawie? Podejrzewam, że frekwencja może być wysoka Ja będę
Opublikowano 15 września 201311 l Prośba do tych co pójdą na nocną premierę - róbcie fotki, ewentualnie filmiki. Fajnie się to ogląda. Planowałem iść na taki event do Tesco, ale po prostu mi się nie chce
Opublikowano 15 września 201311 l Mi samochód odmówił posłuszeństwa i jutro w nocy muszę na rowerze zapierdalać po swoją kopię
Opublikowano 15 września 201311 l Ja pójdę gdzieś u mnie w Bdg, zobaczymy gdzie będę miał najbliżej nocą. Jest taki podjar, że zapłacę gotówką krzycząc "stul pysk i bierz cały mój hajs!".
Opublikowano 15 września 201311 l Prośba do tych co pójdą na nocną premierę - róbcie fotki, ewentualnie filmiki. Fajnie się to ogląda. Planowałem iść na taki event do Tesco, ale po prostu mi się nie chce Ok, postaram się.
Opublikowano 15 września 201311 l Czysto informacyjnie - od około 16 można już pobierać (ponownie) preloada GTA z PSS. Radzę się spieszyć, póki to znośnie idzie.
Opublikowano 15 września 201311 l Mi samochód odmówił posłuszeństwa i jutro w nocy muszę na rowerze zapierdalać po swoją kopię Super sprawa taki wypad po grę... Pamiętam jak szedłem z bratem po jego kopie Uncharteda 2 w dniu premiery - zima, śniegu po łydki, mróz, a my zawzięcie mimo tych niesprzyjających warunków szliśmy do MM - ech... Fajnie było
Opublikowano 15 września 201311 l Mam dwie opcje - Media Markt (zamówione za dwie stówki bez złotówki), od 8:30 będę czatował pod sklepem. Drugi wariant to sklepik u pani Iwony (Music Box na Turzynie), ale tam z kolei nie będzie towaru na otwarcie sklepu, tylko później. Jeszcze nigdy tak nie hejtowałem weekendu.