Opublikowano 18 września 201311 l To prawda, że jak najedziemy na tę mapę z kolekcjonerki specjalnym światłem to pokazują się zakamuflowane napisy?
Opublikowano 18 września 201311 l tak,są różne rzeczy zaznaczone na mapce,a z tyłu wskazówka gdzie szukać 500tys chyba 500 xD
Opublikowano 18 września 201311 l Aktorzy. ;o Michael, Franklin i Trevor ;o Edytowane 18 września 201311 l przez suteq
Opublikowano 18 września 201311 l Kurna Słupek, ale mnie korci, żeby odkryć spoiler, ale uj będę twardy, może sam na to wpadnę. Pamiętasz może w którym miejscu na mapie miałeś to wydarzenie? W okolicach domu Frankilna, gdzieś tam się kręciłem. Ale masakra z tym UV i mapą ja pier... :o Btw ten typ co podkłada głos pod Micheala wygląda jak Jon Roberts heh. Edytowane 18 września 201311 l przez Słupek
Opublikowano 18 września 201311 l Jak robić taunty na przypadkowych osobach na ulicy ? Widziałem na YT ze jest taka możliwość, ale niestety nie wiem jak ...
Opublikowano 18 września 201311 l Jeśli dobrze kojarzę coś takiego zrobiłem parę razy przypadkiem R1, że zacząłem wrzucać na jakiegoś przypadkowego przechodnia i wyszła z tego mała bijatyka
Opublikowano 18 września 201311 l Najszybszy sposób na nabicie levela w lataniu, to zaliczenie dosłownie kilku stopni kursu pilotażu. Przy okazji można zobaczyć jak rewelacyjnie się teraz lata helikopterem ( nie licząc tych turbulencji) i fajnie usprawniono skoki na spadochronie Edytowane 18 września 201311 l przez chris85
Opublikowano 18 września 201311 l Jak się strzeli w księżyc to się rusza ;], U trevora na wsi jest Ulica Armadillo ST
Opublikowano 18 września 201311 l No... dobrze, ale to chyba dość oczywiste, że w szkole najszybciej podniesiesz najszybciej umiejętność. Same postacie w trakcie misji przypominają sobie, by zaliczyć kilka lekcji, bo trzeba będzie latać samolotami/helikopterami. Jak naciśnie się Start by włączyć ekran pauzy, to w prawym górnym rogu jest miniaturowy potret postaci którą gramy. Każda zmiana stroju, nawet na te specjalne w misji, jest tam również odnotowywana. To jest dopiero przywiązanie do szczegółów.
Opublikowano 18 września 201311 l Jak robić taunty na przypadkowych osobach na ulicy ? Widziałem na YT ze jest taka możliwość, ale niestety nie wiem jak ... Na Pleju strzałka w prawko. To są ogólnie gadki, zaczepianie etc.
Opublikowano 18 września 201311 l Zobaczcie czyja płyta winylowa leży na podłodze w domu Franklina XDDD A i wiecie, że Franklin ma 25 lat? Spójrzcie na tablice rejestracyjne jego Buffalo: FC1988. Edytowane 18 września 201311 l przez Rozi
Opublikowano 18 września 201311 l Na Pleju strzałka w prawko. To są ogólnie gadki, zaczepianie etc. Tip. Trevor ma mistrzowskie hasła! edit. po odwiedzeniu Social Clubu w grze dostajemy dodatkową broń, furkę i samochód za free. Da się z Michaela zrobić Maxa Payne z trójki, z łysą glacą i brodą. W Suburban są hawajskie koszule, polecam!
Opublikowano 18 września 201311 l Wczoraj jak działał sprawnie SC to widziałem jak typ zrobił z Trevora, Waltera z BB i wrzucił fotkę na Snapmatic xD Swoją drogą szkoda, że fotki można robić tylko jak działa SC. A co jeżeli gramy offline? Już tyle razy chciałem coś sfotografować a cały czas wypieprza błąd z SC ;/ Co do smaczków polecam czytać na bieżąco bleety. Ale MASAKRA co tam się dzieje - chyba od czasów Ballady i Yusufa nie pamiętam żebym tak się śmiał w jakiejś grze. Duża zasługa w tym kapitalnego, "swojskiego" tłumaczenia Cenegi. Nawet dzisiaj widziałem wpis Bruciego heh. W necie jest niezła beka z iphonów "porównaj modele, wszystkie są takie same". W jednej misji pobocznej "fotograficznej" dla Franklina jest niezła beka z Justina. Widziałem bilbordy parodiujące Szklaną Pułapkę. Zastanawia mnie tylko czy wyjaśnią (napomkną, wspomną) w jakiś sposób co się stało z GS. Czemu teraz urzędują tam Ballasi gdzie CJ i gang zielonych...
Opublikowano 18 września 201311 l czy mi sie zdaje czy glos pod kumpla trevora podklada slawny Francis?
Opublikowano 18 września 201311 l Jest jedna misja poboczna dla tych staruszków, którego Trevor dusi w trailerze, żeby znaleźć itemy sławnych ludzi. Musimy zdobyć ząb członka grupy LOVE FIST. O Niko też jest wzmianka podczas przygotowań do pierwszego napadu. Edytowane 18 września 201311 l przez suteq
Opublikowano 18 września 201311 l Dokładnie ,uwielbiam takie nawiązania,mam nadzieje że jest ich więcej :3
Opublikowano 18 września 201311 l Miałem też misję poboczną u Franklina na pustyni gdzie spotkałem świra od UFO i kazał zebrać i przynieść mu wszystkie części statku UFO(co jak wiadomo jest znajdźką). To jest kolejne nawiązanie do San Andreas, w ogóle w domu Michaela jest obraz z wizerunkiem UFO, bardzo podobne można było znaleźć w ufo barze na pustyni w San Andreas.
Opublikowano 18 września 201311 l Autor W jednej z misji w której musimy obrobić Bank w Paleto Bay jeśli wybierzemy Packiego do drużyny to będzie opowiadał całą historie z wiadomej misji w LC
Opublikowano 18 września 201311 l Znalazłem swój pierwszy Rampage dla Trevora Hehehe dialog poprzedzający mistrz, sama zadyma też, chociaż zginąłem 5 razy, bez auto aima ciężko ogarnąć 10 na raz, ale pomaga włączony na stałe w trakcie Rampage specjalna umiejętność Trevora.
Opublikowano 18 września 201311 l Oj jest sporo smaczków w tej grze: - sports almanac w pokoju franklina przywodzi na myśl "Back to the future"; - gazety z wizerunkiem typa "blizniaczo-podobnego" do Klebitza, porozrzucane na jednej z plaz; - Można spotkac nawet drugą postac, myslałem ze nie bedzie to mozliwe. Wracalem sobie od fryzjera Michaelem, gdy przed domem Franklina ujrzałem go we wlasnej osobie - gadka szmatka ze mieli sie spotkac dopiero u starego i Frank odchodzi. Gdy idziee się w drogę za czarnuchem ten rzuca w naszą stronę teksty by na końcu się wkur*wic i dać nam w pysk który skutkuje zgonem. Miazga! Kopara do ziemi przez dluugi czas. - W jednym z miejsc, na rozwidleniu kanałów, jest mała imprezka z dragami do jego końca. Jadać za autami do konca po wyjsciu z pojazdu kierowcy zaczynają do nas strzelac, a tym samym reszta zgraji oponentów. W dzień natomiast po wodnej cześci kanału 2 typów urządza sobie wyścigi na skuterkach wodnych. Nie wiem co smaczkiem co fajną randomową akcją, ale jest tego cała masa i ciezko nawet spamietac wszystkie te wspaniałe zdarzenia. I weź tu rób misje jak byle wypad na drugi koniec miasta to 2h przeplatane mega akcjami. Edytowane 18 września 201311 l przez XM.
Opublikowano 19 września 201311 l Heh, ciekawie wymyślili patent z telefonami naszych 3 bohaterów. Z wyglądu interfejsu można spokojnie wywnioskować, ze: Franklin - Android Michael - iOS Trevor - Windows Phone @down a, to soraski Edytowane 19 września 201311 l przez ragus