Opublikowano 26 września 201311 l czy zmieści się instalka GTA V na tej sku***ałej 12 gigowej ps3 ? Bo takową mam do wyrwania za pare groszy i dla GTA V chętnie bym wziął jeszcze przed premierą ps4
Opublikowano 26 września 201311 l trochę z innej beczki, czy nie ma problemów z dostępnością gry w empikach, mm i innych? Bo u mnie na wsi (mieścina pod Lublinem) w avansie nie ma. a w sklepie komputerowym krzyczą 260zł.
Opublikowano 26 września 201311 l Ja się rozglądałem w piątek po kilku sklepach w Poznaniu i wszędzie gierka była, tak samo mój ziomek wczoraj pudełko kupił bez problemu. Powinno być dobrze.
Opublikowano 26 września 201311 l co zrobić żeby rozpocząć trzecią misję poboczną dla Doma? mam niby wejść na ten drapacz chmur tyle, że nie wiem jak windy nie widzę, próbowałem się wspiąć, ale wszedłem może z 2-3 piętra wzwyż i dalej nie ma jak, a jak wsiadam do heli znika ikonka z mapy i misja jest niedostępna
Opublikowano 26 września 201311 l Kurde po przejściu gry coś się zmienia czy jak ? Teraz co chwila wypadam Franklinem przez szybę jadąc jakimś szybkim autem.
Opublikowano 26 września 201311 l Jak zaczac misje polegajace na znajdywaniu ludzi i dostarczaniu ich w jakoes miejsce?
Opublikowano 26 września 201311 l ikonka znaku zapytania na wschód od domku trevora.Ej, wiecie jak zapisać na lądowisku dla helikopterów wiecej niż jeden z nich?? Lotnisko Michaela, jeden stwiam zapisuje się, ale już następne znikają... ocb??
Opublikowano 26 września 201311 l Jak zapisywać samoloty w hangarze na głównym lotnisku? Samoloty kupione przez internet są ale już myśliwiec mi się nie zapisał mimo kilku podejść..
Opublikowano 26 września 201311 l Jakiś dobry człowiek może podać mi listę gdzie szukać tych wszystkich zbirów co ich gonimy Trevorem. Te zdjęcia co dostaję wcale mi nie pomagają w zlokalizowaniu typa. Jestem przy 4 zbiegu.
Opublikowano 26 września 201311 l Jakiś dobry człowiek może podać mi listę gdzie szukać tych wszystkich zbirów co ich gonimy Trevorem. Te zdjęcia co dostaję wcale mi nie pomagają w zlokalizowaniu typa. Jestem przy 4 zbiegu. Na północy mapy masz koczowisko meneli, tam jest 4 i ostatni. Spójrz na mapę na północy na samej górze masz taką małą pentelkę przy drodze to postój ciężarówek. Po 2 stronie drogi na południu masz mały tunel do tego koczowiska.
Opublikowano 26 września 201311 l Albo sterowcem. wlasnie.. całkowicie zapomniałem o sterowcu. gdzie on sie znajduje(ten z DLC) ?
Opublikowano 27 września 201311 l Nie ukonczylem jeszcze gry, za soba mam moze z 7 misji glownych, kilka pobocznych i generalnie mi sie nie spieszy z fabula. Dzieki glupocie niektorych osob juz wiem, ze na koncu gry Trevor kopie z jakiegos powodu w kalendarz Prosze nie podawac szczegolow, chcialbym tylko wiedziec czy: przed koncem fabuly musze zrobic jakies misje poboczne Trevorem zanim zginie, ktore sa dostepne tylko dla niego zeby nie zablokowac mozliwosci zrobienia 100% w grze. Ludzie uwazajcie co piszecie - prosze bo jak ktos pisze, ze gra konczy sie podobnie do Red Dead Redemption - ktos napisal ze na koncu to takie podwojne RDR wiec jak ktos gral to bardzo latwo skumac o co biega. Edytowane 27 września 201311 l przez saptis
Opublikowano 27 września 201311 l Nikt nie kopie, po skończeniu gry grasz 3 postaciami. Przecież to by było bez sensu, żeby w gta nie dało się grać po skończeniu fabuły postaciami, którymi grałeś całą grę. I nie wiem, gdzie takie głupoty wyczytałeś, ale zakończenie nie ma nic wspólnego z RDR Pytanie: Firma holownicza, taxi i hangar - czy są jeszcze inne nieruchomości, po zakupie których odblokowujemy misje? Edytowane 27 września 201311 l przez ragus
Opublikowano 27 września 201311 l sporo misji sie dostaje po zakupie nineruchomości, w mniej więcej co drugiej(np. Smoke in the water).ponawiam kwestie która nie pozwala mi normalnie grać: wiecie jak zapisać na lądowisku dla helikopterów wiecej niż jeden z nich?? Lotnisko Michaela, jeden stwiam zapisuje się, ale już następne znikają... ocb?? podobna sprawa jest z lotniskiem dla samolotów trevora. az tak to z(pipi)ali?
Opublikowano 27 września 201311 l Po jakim czasie pojawią się helikopter na lotnisku trevora ? Kupiłem bojowe heli w poniedziałek i nadal nie mam Dla tych co bawili się w offroadowe wyścigi - jakim cudem na maksa stuningowanych sanchezem, jadąc praktycznie idealnie non stop pochylony do przodu, żeby jechać szybciej tracę do rekordu świata 15 sekund, jak wyścig trwa minutę i 20 sekund ? Glitche jakieś, jazda na skróty ?
Opublikowano 27 września 201311 l Jak zrobie sobie z menu ponownie misje dla Lestera Franklinem to giełda zachowuje sie tak jak przy pierwszym przechodzeniu (tzn. czy można inwestowac na giełdzie i miec z tego tak samo duże korzyści)?
Opublikowano 27 września 201311 l ponoć jest kilka zakończeń, jak zdobyć pozostałe ? mam ost. wielki skok i zapisany stan gry na kilku save'ach, dobrze ? Edytowane 27 września 201311 l przez MEVEK