Opublikowano 17 sierpnia17 sie Pierwszy i czwarty peak serialu. Trzeci chyba u mnie bedzie Resurrection, mimo, ze już tam mocno odlecieli z tym klubem seryjnych morderców, to dobrze się to ogląda
Opublikowano 22 sierpnia22 sie Ja w połowie 5 sezonu i kurde ostry zjazd poszedł. Ta nowa baba mega irytująca
Opublikowano 22 sierpnia22 sie Akurat będzie, siódmy sezon jest dojebany pod każdym względem.Szósty zresztą też spoko, teraz po latach go doceniam bardziej.
Opublikowano 23 sierpnia23 sie A to chujki. https://screenrant.com/dexter-original-sin-cancelled-reason/
Opublikowano piątek o 09:561 dzień 5ty pod koniec zrobił sie całkiem spoko, ale elegancko że ta baba sobie poszła w chuy. 6 podoba mi się od początku, lubie te motywy. Te spinoffy oglądać czy yebać?
Opublikowano piątek o 10:161 dzień Resurrection najlepszy sezon od czasu czwartegoI to nie spin offy a kontynuacja i prequel. New Blood mi się nie podobało, ale trzeba zmeczyc przed resurrection. Prequel wiele nowego nie wnosi moim zdaniem, ale jest dobrze zrobiony.
Opublikowano piątek o 10:251 dzień A to kontynuacje sobie pewnie wciągne, ale ten prequel chyba odpuszczam
Opublikowano piątek o 10:491 dzień Prequel lepszy od New Blood. Dla samego świetnego castingu warto, i od groma smaczków nawiązujących do poprzedników. Samo to jest warte zobaczenia.
Opublikowano piątek o 12:431 dzień 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):A to kontynuacje sobie pewnie wciągne, ale ten prequel chyba odpuszczamPrequel świetny, obsada, nawiązania do lore, muzyczka, klimat. Ogromna szkoda, że najpierw obiecali 2. sezon a potem go skasowali.
Opublikowano piątek o 13:471 dzień Ano właśnie ten news mnie dość mocno zniechęcił no ale zobaczę jeszcze, jak będzie dalej ochota to sprawdzę na próbę
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Prequel jak najbardziej porządny i w sumie jest zamkniętą historią po pierwszym sezonie.Ale przy tylu sezonach oryginalnego Dextera warto dać se na wstrzymanie i obejrzeć po jakimś czasie.