Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premiera Xbox One, preordery i ogólna szajba

Featured Replies

Opublikowano

wrog to prawda że konsola działa tylko z angielskimi kontami? jak mam konto PL to nie odpalę konsoli czy jak? Musiałbym zakładać nowe konto?

wrog się nie nazywam ale sam mam konto na PL i wszystko gra i buczy, podczas pierwszego uruchomienia podajesz email+hasło pobiera profi  i tyle

ps. mozna sprawdzić naszą kolejke pobierania ?

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 222 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra mam xbox one od wczoraj i jestem zachwycony chociaż osoby odpowiedzialne za dashboard w xone powinny dostać po ryju za ograniczenia względem x360   Konsola rzeczywiście jest dużo bardziej masy

• Chyba będę kolejną z osób, które pochwalą Kinecta. Myślałem że wychwytuje tylko podstawowe komendy, ale kiedy jest w trybie nasłuchu to możemy biegać po całym dashu bez problemu. Skalibrowałem go odpo

• Dołączam do rodziny...   Spostrzeżenia po 1,5 dnia obcowania z konsolką:   Paczka duża. Masakra już się wystraszyłem, że to faktycznie kloc...   JEST! Jednak nie takie duże:   Zapakowane m

Opublikowano

Jedyne info o sciaganych plikach znalazlem na "games and apps" na pierwszym ekranie konsoli. Troche to kiepsko rozwiazane bo nawet nie widac kolejnosci w jakiej sie gry beda sciagac.
Caly Interface bardziej mi sie w X360 podobal, kafelki i w8 sa dla mnie mocno zagmatwane.

Opublikowano

wrog to prawda że konsola działa tylko z angielskimi kontami? jak mam konto PL to nie odpalę konsoli czy jak? Musiałbym zakładać nowe konto?

Nie. Region na Xbox One ustalasz na konsoli.

Opublikowano

Jedyne info o sciaganych plikach znalazlem na "games and apps" na pierwszym ekranie konsoli. Troche to kiepsko rozwiazane bo nawet nie widac kolejnosci w jakiej sie gry beda sciagac.

Caly Interface bardziej mi sie w X360 podobal, kafelki i w8 sa dla mnie mocno zagmatwane.

nom trochę ciężko z tym pobieraniem się połapać a jeszcze takie głupawe pytanie jak wyłączyć wibracje w padzie ?

Opublikowano

tak z ciekawości, ktoś podłączał nc+ w polszy do xbox one?

Opublikowano

orientuje się ktoś jakie sklepy w polsce poza electronic dreams oferuja xboxa z gwarancją 24 m i nie w cenie ok 3 k :)

Opublikowano

i żadnych ograniczeń nie ma? Jak z platnoscia, mozna polska karta placic? Waluta to funty?

Karta jak karta, są pewnie funty, kupujesz a bank Ci przelicza złotówki na funty i tyle.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

tak z ciekawości, ktoś podłączał nc+ w polszy do xbox one?

Ja to zrobię w najbliższym tygodniu. Dam znać.

Opublikowano

będe wdzięczny :* a ogarniesz temat tak by śmigało z komendami głosowymi? dam plusika :*

Opublikowano

Podobno Xbox One w PL działa z telewizją N bez problemu. Czuję system sellera.

Opublikowano

Aby była w ofercie nc+ do czasu aneksu :)

Opublikowano

Nowa konsola, wszystko po staremu, tylko zmieniła się koncepcja Microsoftu. Teraz już nie wystarczy zagrać w oryginalną grę przed jej premierą czy odpalić "kopię zapasową". Teraz, żeby wyłapać bana na Xbox One wystarczy zrobić coś o wiele prostszego.

Wyobraźcie sobie, że marzy wam się granie w gry na XBO ale z jakiś powodów nie macie neta, a całkiem przypadkiem na pendrive macie ostatnią, wymaganą do odpalenia gry, aktualizację dashboarda XBO. Siłą rzeczy wpinacie go do USB konsoli i robicie up FW. Wszystko gra do czasu kolejnego zalogowania się do XBL - wówczas okazuje się, że wasza konsola została zbanowana.

Powód: pierwsza aktualizacja konsoli, która jest wymagana, nie została wykonana z wykorzystaniem połączenia internetowego.

http://g4mers.pl/content.php?6065-XBO-Microsoft-nie-zmienia-polityki-pierwsze-bany-ju%C5%BC-posz%C5%82y!

Opublikowano

Ten kod na Killer Instinct ważny do czerwca jest coś wart? Bo dostałem na maila i podobno jest tylko dla adresata, ale w praktyce może by działał komuś innemu.

Opublikowano

Powinien działać na innych kontach, nie sądzę by wiązali kody z emailami

Opublikowano

to musi byc kod na pelna wersje, mieli je teraz jakos do wybranych osob rozsylac.

Opublikowano

Kod jest na pakiet wszystkich postaci z pierwszego sezonu (za darmo ma się jedną - obecnie Jago).

Opublikowano

Ja pitole Ryse przyszedł w sobotę z Amazonu UK a konsoli jeszcze nie ma (to samo źródło). A Ryse zamówiłem 2tyg temu. Łehh.

Opublikowano

Dotarł mój z Amazonu :)

lofi.jpg

aaa jeszcze taki krótki unboxing. Znamy to ale co tam ; ) Rany Kinect to taki kloc, że jestem w szoku.