Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premiera Xbox One, preordery i ogólna szajba

Featured Replies

Opublikowano

Racja hav3n, oferta swietna. Szkoda, ze zamiast Ghosta nie ma TEW ;) W tym sklepie zawsze maja swietne oferty, a swieta sie zblizaja jeszcze. Teraz tylko rachunki poplace, bo przyszly z 3 miesiecy i potem juz XBone i PS4 trzeba lyknac.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 221,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra mam xbox one od wczoraj i jestem zachwycony chociaż osoby odpowiedzialne za dashboard w xone powinny dostać po ryju za ograniczenia względem x360   Konsola rzeczywiście jest dużo bardziej masy

• Chyba będę kolejną z osób, które pochwalą Kinecta. Myślałem że wychwytuje tylko podstawowe komendy, ale kiedy jest w trybie nasłuchu to możemy biegać po całym dashu bez problemu. Skalibrowałem go odpo

• Dołączam do rodziny...   Spostrzeżenia po 1,5 dnia obcowania z konsolką:   Paczka duża. Masakra już się wystraszyłem, że to faktycznie kloc...   JEST! Jednak nie takie duże:   Zapakowane m

Opublikowano

No to musze miec oko na ten sklep. moze i dla mnie trafi sie jakas fajna oferta. 

BTW

Jerome, Ty w UK?

Opublikowano

Tak. Jesli Ty tez to polecam shopto.net - sklep kozak. Z preorderow DMC ostatnie tydzien przed premiera, czesto male prezenty i zbierasz walute za zakupione rzeczy dzieki temu np Bioshock:Infinite w dzien premiery mialem za darmo :)

EDIT: Teraz widze, ze Ty tez :)

Edytowane przez Jerome

Opublikowano

No to dzieki, ostatnio mialem przygoty z Amazonem jezeli chodzi o preordery wiec z checia wyprobuje ten sklep :)

Opublikowano

Ja Amazona juz dawno odpuscilem. To juz wole z E-Baya kupowac, jakos do Amazona nie mam przekonania i w sumie nie wiem dokladnie czemu. :)

Opublikowano

Shopto jest bardzo spoko i co najważniejsze gry zawsze sa dzien przed premiera czasem nawet 2 dni,

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę nad kupnem Xbona, jeszcze się trochę wacham między XO a WiiU, anyway, wiadomo czy w polsce wyjda bundle z sunsetem albo z kolekcją Halo? Żaden sklep jeszcze tego nie oferuje w preorderze.

Opublikowano

Myślę nad kupnem Xbona, jeszcze się trochę wacham między XO a WiiU, anyway, wiadomo czy w polsce wyjda bundle z sunsetem albo z kolekcją Halo? Żaden sklep jeszcze tego nie oferuje w preorderze.

na oficjalnym www mikromiętkich  (xbox.com)jest bundle z sunsetem

gdzieś (ultima czy muve) też chyba widziałem

Opublikowano

Jest z SO bundle za 1699.

Opublikowano

Jest szansa na bundle z fizycznymi nośnikami czy wszystko to tylko kody?

Opublikowano

Wszystko kody.

Ktos z wrocka planuje moze kupic bundle z ac unity? Chetnie dorzucilbym sie te 3 stowki na zestaw z kinectem jak ktos nie potrzebuje :P

Opublikowano

Fani ms to nie janusze koper.

Opublikowano

Jak ktos kupi bundla z tym szrotem to bede bil po lapach.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

AC=COD

Opublikowano

AC stał się odgrzewanym kotletem a COD przestał nim być... Moim zdaniem bundle z codem wygląda wyśmienicie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przed chwilką przyjechałem ze sklepu z nowiutkim Xbox One Bundle AC Unity :) Miałem pojechać tylko po Call of Duty Advanced Warfare Atlas Pro Edition na PS4 a miła Pani mi powiedziała że już mają ten zestaw XOne

Opublikowano

fajna cena TX, może kogoś zainteresuje: http://allegro.pl/thrustmaster-tx-racing-wheel-458-italia-super-cena-i4786806581.html

Link nie jest sponsorowany :)

Od siebie dodam. Baza wyśmienita. FFB niezwykle szybki, precyzyjny i szczegółowy. Koło, jak i pedały do wymiany. Choć na upartego do stockowego da się przyzwyczaić. 

Edytowane przez iDAK

Opublikowano

Te kierownice sa wg opiniom z neta ekstremalnie awaryjne, potrafia sie calkiem spalic po paru tygodniach, takze ja bym nie ryzykowal.

Opublikowano

Jest jakiś bundle z halo lub horizon 2? chiałem kupić xone a tu tylko z fifa...

Opublikowano

Też mnie to denerwuje. Chciałbym np. KRAJOWEGO golasa w odpowiednio niższej cenie, a zmuszają mnie do zakupu na siłę tego badziewia - Fify i Forzy. Oprócz tego bundla z kolejnym g.ównem, czyli AC będą jakieś same konsole w sklepach, bez tych gier windujących cenę?

Opublikowano

Nie bedzie juz wiecej bundle. Zestawy z Unity,FIFA,Sunset,CoD to sa wlasnie holiday bundle.