Opublikowano 13 października 201410 l Racja hav3n, oferta swietna. Szkoda, ze zamiast Ghosta nie ma TEW W tym sklepie zawsze maja swietne oferty, a swieta sie zblizaja jeszcze. Teraz tylko rachunki poplace, bo przyszly z 3 miesiecy i potem juz XBone i PS4 trzeba lyknac.
Opublikowano 13 października 201410 l No to musze miec oko na ten sklep. moze i dla mnie trafi sie jakas fajna oferta. BTW Jerome, Ty w UK?
Opublikowano 13 października 201410 l Tak. Jesli Ty tez to polecam shopto.net - sklep kozak. Z preorderow DMC ostatnie tydzien przed premiera, czesto male prezenty i zbierasz walute za zakupione rzeczy dzieki temu np Bioshock:Infinite w dzien premiery mialem za darmo EDIT: Teraz widze, ze Ty tez Edytowane 13 października 201410 l przez Jerome
Opublikowano 13 października 201410 l No to dzieki, ostatnio mialem przygoty z Amazonem jezeli chodzi o preordery wiec z checia wyprobuje ten sklep
Opublikowano 13 października 201410 l Ja Amazona juz dawno odpuscilem. To juz wole z E-Baya kupowac, jakos do Amazona nie mam przekonania i w sumie nie wiem dokladnie czemu.
Opublikowano 13 października 201410 l Shopto jest bardzo spoko i co najważniejsze gry zawsze sa dzien przed premiera czasem nawet 2 dni,
Opublikowano 14 października 201410 l Tak. Ale raz dostalem gre (DMC:DmC) tydzien przed premiera. To bylo mega zaskoczenie
Opublikowano 23 października 201410 l Myślę nad kupnem Xbona, jeszcze się trochę wacham między XO a WiiU, anyway, wiadomo czy w polsce wyjda bundle z sunsetem albo z kolekcją Halo? Żaden sklep jeszcze tego nie oferuje w preorderze.
Opublikowano 23 października 201410 l Myślę nad kupnem Xbona, jeszcze się trochę wacham między XO a WiiU, anyway, wiadomo czy w polsce wyjda bundle z sunsetem albo z kolekcją Halo? Żaden sklep jeszcze tego nie oferuje w preorderze. na oficjalnym www mikromiętkich (xbox.com)jest bundle z sunsetem gdzieś (ultima czy muve) też chyba widziałem
Opublikowano 23 października 201410 l Białego ma na wyłączność Mediaexpert: http://www.mediaexpert.pl/konsole-stacjonarne/konsola-xboxone-500gb-biala-gra-sunset-overdrive,id-258773
Opublikowano 23 października 201410 l Jest szansa na bundle z fizycznymi nośnikami czy wszystko to tylko kody?
Opublikowano 23 października 201410 l Wszystko kody. Ktos z wrocka planuje moze kupic bundle z ac unity? Chetnie dorzucilbym sie te 3 stowki na zestaw z kinectem jak ktos nie potrzebuje
Opublikowano 23 października 201410 l Jak ktos kupi bundla z tym szrotem to bede bil po lapach. Edytowane 23 października 201410 l przez hav3n
Opublikowano 23 października 201410 l Już dajta spokój, lepszy AC niż CoD, przynajmniej można pozwiedzać.
Opublikowano 26 października 201410 l AC stał się odgrzewanym kotletem a COD przestał nim być... Moim zdaniem bundle z codem wygląda wyśmienicie
Opublikowano 4 listopada 201410 l Przed chwilką przyjechałem ze sklepu z nowiutkim Xbox One Bundle AC Unity Miałem pojechać tylko po Call of Duty Advanced Warfare Atlas Pro Edition na PS4 a miła Pani mi powiedziała że już mają ten zestaw XOne
Opublikowano 11 listopada 201410 l fajna cena TX, może kogoś zainteresuje: http://allegro.pl/thrustmaster-tx-racing-wheel-458-italia-super-cena-i4786806581.html Link nie jest sponsorowany Od siebie dodam. Baza wyśmienita. FFB niezwykle szybki, precyzyjny i szczegółowy. Koło, jak i pedały do wymiany. Choć na upartego do stockowego da się przyzwyczaić. Edytowane 11 listopada 201410 l przez iDAK
Opublikowano 11 listopada 201410 l Te kierownice sa wg opiniom z neta ekstremalnie awaryjne, potrafia sie calkiem spalic po paru tygodniach, takze ja bym nie ryzykowal.
Opublikowano 12 listopada 201410 l Jest jakiś bundle z halo lub horizon 2? chiałem kupić xone a tu tylko z fifa...
Opublikowano 12 listopada 201410 l Też mnie to denerwuje. Chciałbym np. KRAJOWEGO golasa w odpowiednio niższej cenie, a zmuszają mnie do zakupu na siłę tego badziewia - Fify i Forzy. Oprócz tego bundla z kolejnym g.ównem, czyli AC będą jakieś same konsole w sklepach, bez tych gier windujących cenę?
Opublikowano 12 listopada 201410 l Nie bedzie juz wiecej bundle. Zestawy z Unity,FIFA,Sunset,CoD to sa wlasnie holiday bundle.