Opublikowano 31 sierpnia 201410 l jedynie jak bedziesz robil zakupy na amerykanskim xbl to musisz wprowadzic adres, najlepiej na alasce bo nie doliczy ci zadnych dodatkowych oplat
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l czyli na koncie pl mam miec adres z alaski,czy całe konto na usa,by robic u nich zakupy ?
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l robisz sobie konto pl na swoj adres, jak zmienisz sobie sklepik na usa i bedziesz chcial dokonac zakupu, system poprosi cie o wprowadzenie adresu w stanach, wtedy wklepujesz adres z alaski i tyle.
Opublikowano 1 września 201410 l Po ile w koncu beda te Xboxy ? Na muve edycja bez wieszaka, z forza i fifa kosztuje 1749.00 co mnie troche zdziwilo bo moglbym przysiac ze mialo byc troche taniej. Nie snilo mi sie prawda ? Edytowane 1 września 201410 l przez Bansai
Opublikowano 1 września 201410 l Ja ciągle czekam na preordery białasa z SO Śledź tę stronę: http://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/pdp/Pakiet-ze-specjaln%C4%85-konsol%C4%85-Xbox-One-i%C2%A0gr%C4%85-Sunset-Overdrive/productID.306461200 Edytowane 1 września 201410 l przez wrog
Opublikowano 1 września 201410 l Oficjalnych nie będzie na pewno, mają przecież deal marketingowy z Sony.
Opublikowano 1 września 201410 l Na Allegro widziałem po 1550 zł bez gier. Generalnie na oficjalnej premierze nie będzie golasów, bo w cenie konsoli 1699 zł dorzucają dwie bądź jedną grę (w zależności od bundla).
Opublikowano 1 września 201410 l W sumie jak sobie to na spokojnie przemyślałem, to wstrzymam się z zakupem co najmniej do premiery Evil Within. Jest to pierwsza gra w najbliższym czasie, która mnie interesuje, a i tak będzie na X360. Wolfensteina też przechodziłem na starym sprzęcie i lepsza grafika nie była dla mnie warta kupna nowego pudła. Zresztą wszystko, co mnie w tym roku interesuje wyjdzie i tak na X360... Jeśli nie przesunęliby premiery nowego Dragon Age'a miałbym większą chęć kupna XOne, a tak to się nie pali.
Opublikowano 1 września 201410 l Dzis zarezerwowałem sztuke dla siebie w NEONECIE (daja gratis 3 misiace XBL). Z ciekawości wam powiem, ze konsole sa już w sklepach na magazynach (widziałem osobiście). W piatek punkt 10:00 odbieram:)
Opublikowano 1 września 201410 l Dzis zarezerwowałem sztuke dla siebie w NEONECIE (daja gratis 3 misiace XBL). Z ciekawości wam powiem, ze konsole sa już w sklepach na magazynach (widziałem osobiście). W piatek punkt 10:00 odbieram:) W mnie to w NEONECIE Xbony sa juz od bardzo dawna i nie pochodza z oficjalnej dystrybucji M$. Cene tez maja z d..y wyjeta, bo wersja z kinkietem kosztuje bodaj 2200, a moze wiecej. Dokladnie nie pamietam, bo dwa tygodnie temu widzialem...
Opublikowano 1 września 201410 l Dzis zarezerwowałem sztuke dla siebie w NEONECIE (daja gratis 3 misiace XBL). Z ciekawości wam powiem, ze konsole sa już w sklepach na magazynach (widziałem osobiście). W piatek punkt 10:00 odbieram:) W mnie to w NEONECIE Xbony sa juz od bardzo dawna i nie pochodza z oficjalnej dystrybucji M$. Cene tez maja z d..y wyjeta, bo wersja z kinkietem kosztuje bodaj 2200, a moze wiecej. Dokladnie nie pamietam, bo dwa tygodnie temu widzialem... To fajnie, ale ja mówie o oficjalnym polskim xboxie. Takich jak piszesz na wsi (Starogarad GD) nie maja i takie mnie nie interesuje.
Opublikowano 1 września 201410 l W sumie jak sobie to na spokojnie przemyślałem, to wstrzymam się z zakupem co najmniej do premiery Evil Within. Jest to pierwsza gra w najbliższym czasie, która mnie interesuje, a i tak będzie na X360. Wolfensteina też przechodziłem na starym sprzęcie i lepsza grafika nie była dla mnie warta kupna nowego pudła. Zresztą wszystko, co mnie w tym roku interesuje wyjdzie i tak na X360... Jeśli nie przesunęliby premiery nowego Dragon Age'a miałbym większą chęć kupna XOne, a tak to się nie pali. Z tego co na razie ogarnąłem, najbardziej next genowe są Forza 5 (grafika przewyższająca zdecydowanie wszystko z 360) i BF4 po multi (64 osoby na jednej mapie i również grafika). Jeśli nie jesteś bardzo przekonany do którejś z nich, możesz poczekać. Titanfall i DR3 są bardzo dobrymi grami, ale w ich przypadku skok jakościowy nie jest aż tak duży. Ryse jeszcze nie miałem, ale to i tak nie jest gra na długo. Poza tym konsola jest przyjemnie cicha, pad jeszcze lepszy niż ten od 360, interfejs ładniejszy i z paroma atutami jak odpalanie gier w tle, no i można oglądać filmy na BD.
Opublikowano 1 września 201410 l Ktos mi usunal status, wiec daje info tutaj. Bialy Xbox plus Sunset Overdrive za 310£ na brytyjskim gamestopie. http://www.gamestop.co.uk/Xbox%20One/Games/46631/xbox-one-sunset-overdrive-bundle
Opublikowano 1 września 201410 l Ktos mi usunal status, wiec daje info tutaj. Bialy Xbox plus Sunset Overdrive za 310£ na brytyjskim gamestopie. http://www.gamestop.co.uk/Xbox%20One/Games/46631/xbox-one-sunset-overdrive-bundle Przy obecnym kursie funta to taniej wyjdzie u nas.
Opublikowano 2 września 201410 l czyli żadna okazja w saturnie kupować bo cena standardowa. Zobaczymy jak w MM.
Opublikowano 2 września 201410 l Z tego obrazka wynikaloby, ze forza jest w boxie. Chociaz to pewnie kolejna wtopa. Edytowane 2 września 201410 l przez KopEr
Opublikowano 2 września 201410 l Na dole masz napisane, że są to "kody uprawniające do pobrania gry".
Opublikowano 2 września 201410 l Ciekaw jestem czy ktos w ogole bedzie chcial odkupic te gowniane kody . Zadna gra mnie nie interesi - wolalbym golasa o 200 taniej.