Skocz do zawartości

Premiera Xbox One, preordery i ogólna szajba

Featured Replies

Opublikowano

jedynie jak bedziesz robil zakupy na amerykanskim xbl to musisz wprowadzic adres, najlepiej na alasce bo nie doliczy ci zadnych dodatkowych oplat

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 213,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra mam xbox one od wczoraj i jestem zachwycony chociaż osoby odpowiedzialne za dashboard w xone powinny dostać po ryju za ograniczenia względem x360   Konsola rzeczywiście jest dużo bardziej masy

• Chyba będę kolejną z osób, które pochwalą Kinecta. Myślałem że wychwytuje tylko podstawowe komendy, ale kiedy jest w trybie nasłuchu to możemy biegać po całym dashu bez problemu. Skalibrowałem go odpo

• Dołączam do rodziny...   Spostrzeżenia po 1,5 dnia obcowania z konsolką:   Paczka duża. Masakra już się wystraszyłem, że to faktycznie kloc...   JEST! Jednak nie takie duże:   Zapakowane m

Opublikowano

robisz sobie konto pl na swoj adres, jak zmienisz sobie sklepik na usa i bedziesz chcial dokonac zakupu, system poprosi cie o wprowadzenie adresu w stanach, wtedy wklepujesz adres z alaski i tyle.

Opublikowano

Po ile w koncu beda te Xboxy ? Na muve edycja bez wieszaka, z forza i fifa kosztuje 1749.00 co mnie troche zdziwilo bo moglbym przysiac ze mialo byc troche taniej. Nie snilo mi sie prawda ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja ciągle czekam na preordery białasa z SO :P

Opublikowano

Oficjalnych nie będzie na pewno, mają przecież deal marketingowy z Sony.

Opublikowano

Gdzie najtaniej można kupić "golasa" bez kinkieta ?

Opublikowano

Na Allegro widziałem po 1550 zł bez gier. Generalnie na oficjalnej premierze nie będzie golasów, bo w cenie konsoli 1699 zł dorzucają dwie bądź jedną grę (w zależności od bundla).

Opublikowano

W sumie jak sobie to na spokojnie przemyślałem, to wstrzymam się z zakupem co najmniej do premiery Evil Within. Jest to pierwsza gra w najbliższym czasie, która mnie interesuje, a i tak będzie na X360. Wolfensteina też przechodziłem na starym sprzęcie i lepsza grafika nie była dla mnie warta kupna nowego pudła.

Zresztą wszystko, co mnie w tym roku interesuje wyjdzie i tak na X360... Jeśli nie przesunęliby premiery nowego Dragon Age'a miałbym większą chęć kupna XOne, a tak to się nie pali.

Opublikowano

Dzis zarezerwowałem sztuke dla siebie w NEONECIE (daja gratis 3 misiace XBL). Z ciekawości wam powiem, ze konsole sa już w sklepach na magazynach (widziałem osobiście). W piatek punkt 10:00 odbieram:)

Opublikowano

Dzis zarezerwowałem sztuke dla siebie w NEONECIE (daja gratis 3 misiace XBL). Z ciekawości wam powiem, ze konsole sa już w sklepach na magazynach (widziałem osobiście). W piatek punkt 10:00 odbieram:)

W mnie to w NEONECIE Xbony sa juz od bardzo dawna i nie pochodza z oficjalnej dystrybucji M$. Cene tez maja z d..y wyjeta, bo wersja z kinkietem kosztuje bodaj 2200, a moze wiecej. Dokladnie nie pamietam, bo dwa tygodnie temu widzialem...

Opublikowano

W mnie to w NEONECIE Xbony sa juz od bardzo dawna i nie pochodza z oficjalnej dystrybucji M$. Cene tez maja z d..y wyjeta, bo wersja z kinkietem kosztuje bodaj 2200, a moze wiecej. Dokladnie nie pamietam, bo dwa tygodnie temu widzialem...

To fajnie, ale ja mówie o oficjalnym polskim xboxie. Takich jak piszesz na wsi (Starogarad GD) nie maja i takie mnie nie interesuje.

Opublikowano

W sumie jak sobie to na spokojnie przemyślałem, to wstrzymam się z zakupem co najmniej do premiery Evil Within. Jest to pierwsza gra w najbliższym czasie, która mnie interesuje, a i tak będzie na X360. Wolfensteina też przechodziłem na starym sprzęcie i lepsza grafika nie była dla mnie warta kupna nowego pudła.

Zresztą wszystko, co mnie w tym roku interesuje wyjdzie i tak na X360... Jeśli nie przesunęliby premiery nowego Dragon Age'a miałbym większą chęć kupna XOne, a tak to się nie pali.

Z tego co na razie ogarnąłem, najbardziej next genowe są Forza 5 (grafika przewyższająca zdecydowanie wszystko z 360) i BF4 po multi (64 osoby na jednej mapie i również grafika). Jeśli nie jesteś bardzo przekonany do którejś z nich, możesz poczekać. Titanfall i DR3 są bardzo dobrymi grami, ale w ich przypadku skok jakościowy nie jest aż tak duży. Ryse jeszcze nie miałem, ale to i tak nie jest gra na długo.

Poza tym konsola jest przyjemnie cicha, pad jeszcze lepszy niż ten od 360, interfejs ładniejszy i z paroma atutami jak odpalanie gier w tle, no i można oglądać filmy na BD.

Opublikowano

Saturn

e5xs3zl2rwoy.jpg

W MM prawdopodobnie identyczne zestawy będą.

Opublikowano

Z tego obrazka wynikaloby, ze forza jest w boxie. Chociaz to pewnie kolejna wtopa.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Na dole masz napisane, że są to "kody uprawniające do pobrania gry".

Opublikowano

Ciekaw jestem czy ktos w ogole bedzie chcial odkupic te gowniane kody :(.

Zadna gra mnie nie interesi - wolalbym golasa o 200 taniej.