Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 874,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Bedą z początkiem kwietnia :)

Skąd info? :) Ciekawe jaką cenę dadzą, bo Bundle z KZ za 2 k to śmiech na sali, skoro grę można wyrwać za 100 zł.

Opublikowano

Bundli PS4 + PSVita do dziś nie ma a zapowiadane były już w grudniu. Sony nie nadąża z podstawowymi zestawami a co dopiero te zawierające ich specjalne edycje. 

Opublikowano

w Polsce 1999zł wg. gazetki media marktu. Dostępne od 1 kwietnia.

Opublikowano

W Szczecinie w Media Markt na Prawobrzeżu jest dość sporo konsol. W dwóch zestawach : z InFamous-em Second Sun za 1999 zł i goła za 1899 zł.

Opublikowano

PS4 jest dostępne w Orange - 699 zł kosztuje w abonamencie 129,90 zł na 24 miesiące

Opublikowano

W Szczecinie w Media Markt na Prawobrzeżu jest dość sporo konsol. W dwóch zestawach : z InFamous-em Second Sun za 1999 zł i goła za 1899 zł.

I jak tu nie kupić Bundla?  Chociaż prawda jest taka że goła konsola powinna kosztować goła 1699 a nie 1899. WTF?? 

Opublikowano

Dlatego gołe konsole walają się po pułkach a bundle schodzą jak ciepłe bułki. Wiadomo nie od dziś że chytry dwa razy traci .

Opublikowano

Pułk (przestarz. i w większości języków "regiment") – jednostka wojskowa w różnych rodzajach wojsk, pełniąca funkcje administracyjne, szkoleniowe i logistyczne (kwatermistrzowskie).

Każdego dnia można się dowiedzieć czegoś nowego na forumku.

Opublikowano

Sam mało bym popełnił ten błąd bo erudytą nie jestem ale słownik z automatu interweniował ;) 

Po zakupie PS4 dokupiłem vertical stand (bo każda czarna konsola  musi u mnie stać) i czerwonego DS4, chciałem jeszcze kamerę gdy dowiedziałem się że będzie można głosowo wydawać larze komendy aby móc zmieniać bronie w trakcje walki. 

Tomb Raidera  zplatynowałem a kamery nadal nie mam. Ciekawi mnie czy będzie jakaś gra w rzeczywistości wykorzystująca ten gadget i jak z tego korzystają ludzie obecnie, do czego ?? 

Opublikowano

Do playroom póki co. A komendy głosowe możesz poprzez headset wydawac

Opublikowano

Byłem dziś w Media Markt na Ostrobramskiej w Warszawie. Na półkach zalega co najmniej 10 szt., bundle z Infamous po 1999zł, golasy po 1899. Jest też sporo akcesoriów (pady, kamerki itd). 

Opublikowano

Jesli ktoś zainteresowany w lubelskim Saturnie stoi 6 zestawów z Killzone za 1899 zł , sam wczoraj jeden nabyłem .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z tylu bedzie napisane made in japan, z tego co sie orientuje w całej eu ps4 składany jest przez chińskie rączki

Opublikowano

I raczej nie ma co liczyć na to że trafi do nas egzemplarz z Jap. 

Chyba tylko Japończycy dostają prawdziwe japońskie egzemplarze ale głowy nie dam. W japonii premiera PS4 była dość niedawno nawet po europie co dla mnie było zaskoczeniem że nawet Europa dostała PS4ki szybciej. 

Opublikowano

PS4 w Japonii było bezpieczne, to postanowili wrzucić więcej sztuk na rynki, które są bardziej wyrównane. Dobry ruch Sony (chociaż i tak brakło konsol przy premierze).

Opublikowano

Allegro>strefa marek>elektronika>playstation.

Ceny z premiery nie są ale niektóre zestawy przykuwaja uwagę

Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka