Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Grzybiarz, ale o tym było już wiadomo lata temu. Kiedyś ludzie narzekali, że po co robić z konsoli urządzenie multimedialne, teraz jak czegoś nie ma, to też płacz.

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 871,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Ano, podłączyłem ten ampli, konfigurowałem, trochę się pobawiłem opcjami (Spotify, niby tylko w wersji premium da się streamować, a okazuje się, że Onkyo sam wymusza puszczenie muzy:), no i na koniec chciałem zobaczyć, jak brzmi klasyczne audio, ale się nie dowiedziałem. Ok, koniec offtopa z mojej strony.

Opublikowano

@Sylvan - jak działają gierki od From, DS3 i BB - wiadomo że nie dostają żadnego pacza pod pro ale czy nie działają czasem gorzej niż na zwykłym ps4?

Opublikowano

@messer88 - nie zauważyłem by coś się krztusiło jakoś specjalnie pod Pro. W obu mam platynę, zaliczyłem też dodatki, zatem swoje wygrałem i gdyby coś działało lepie/gorzej, raczej szybko by się to wyłapało.

Swoją drogą szkoda, że ich nie poprawiono. Przecież nawet takie First Light otrzymało sporo dobrego, a to co najwyżej dobry dodatek. Krwiste to tytuł uznany zarówno przez graczy, jak i branżę za wyjątkowy.
Przy okazji DLC do DkS III pojawiały się plotki o wsparciu dla 60k/s (premiera dodatku i sprzętu przypadały na podobny okres), ale sam wiesz, jak z tym wyszło.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Lada moment pokażą pewnie Prosiaka :) Slimka bardzo daje rade. Jak wyjdzie PS5, to kupie sobie taka slimke, bo na razie nie widzę sensu. 

Opublikowano

Pewnie dostarczą razem z białymi konsolami slim (glacier white), nie ma co się stresować, widać jak się sprzedaje to opłaca im się dawać kolejne partie tak jak z vr.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Nie jestem pewien co do dostępności Pro razem z dostawą białych konsol. Dzwoniłem dziś do Sony i oczywiście nie mają żadnych informacji kiedy znów ps4 pro będzie dostępna  :sorry:Jeśli miałaby być dostawa w podobnym czasie to chyba by o tym już wiedzieli, ale oczywiście mogę się mylić.

Edytowane przez mlody23

Opublikowano

Na pewno beda bundle z Horizon dawn, to flagowy tytuł który ma sprzedawać PS4 Pro.

Opublikowano

Co się dzieje z dostępnością PS4 PRO? Wszędzie pusto, a na allegro janusze krzyczą sobie po 2k za używki

Opublikowano

W saturnie normalnie widzialem

Ile sztuk? Bo jeśli 1-2 to pewnie powystawowe.

Opublikowano

W mm w Toruniu też są ok. 5 sztuk leżało na palecie.

Opublikowano

Robson i Electronic dreams mają tylko cena zaporowa.

Opublikowano

O qwa 2099 zł w robson, jakie janusze  :pawel:

Opublikowano

W Niemczech też Pro nigdzie niema,złożyłem zamówienie w jednym ze sklepów 19.12 i dopiero za 3 tygodnie będzie dostawa :angry:

Opublikowano

To chyba jakaś nowa polityka.

PlayStation Pro dostępność - brak, Playstation VR dostępność - brak, dziś czytałem, że preorder na Nintendo Switch też wyprzedany (zbyt duże zainteresowanie czy mało egzemplarzy..?).

Wiadomo coś w tym temacie ? Kiedy w końcu będzie można normalnie kupić PS VR oraz PS Pro?

Opublikowano

Głodzą graczy, przetrzymują i nagle jak rzucą normalną ilość to sprzedadzą więcej niż jakby od razu był luz z dostępnością. Klasyczna technika handlowa.

Edytowane przez balon

Opublikowano

nie jest dostępne, towar z ekspozycji