raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Wiedźmin bez dropów, ale przede wszystkim bloodborne Dobrze było czekać 3 lata z kupnem PS4, fantastyczny jest ten początek roku "raven ale po co ci to to pro???" xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Wiedźmin bez dropów, ale przede wszystkim bloodborne "raven ale po co ci to to pro???" xd Synek Teraz to i ja chyba przejde na ciemna strone mocy jak to sie potwierdzi bo w koncu to bedzie grywalne. PC + PS4 + Vita = Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Jest dopisek ze odpalasz BUSOTO MODO na wlasna odpowiedzialnosc xd Edytowane 3 Lutego 2017 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Czy lepiej pozostać przy starszej wersji? Jak masz PS4 to nie warto, jak nie masz to patrz posty wyżej. No chyba że masz TV z hdr to warto nawet jak masz starą. Ja tak zrobiłem i nie wyobrażam sobie teraz grać na zwykłej PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
warjato 0 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Czy lepiej pozostać przy starszej wersji? Jak masz PS4 to nie warto, jak nie masz to patrz posty wyżej. No chyba że masz TV z hdr to warto nawet jak masz starą. Ja tak zrobiłem i nie wyobrażam sobie teraz grać na zwykłej PS4. TV mam model Samsunga z 2013 roku więc na pewno tego hdr nie mam. To przy zakupie wypadało by wymienić tv więc na razie zostaje przy starszej konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 To może być dealbreaker dla niektórych + obsługa zewnętrznych dysków :patrzy_w_lustro: Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Zmieniam zdanie, gdzie można JUŻ kupić Pro?:D Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Zwykła wersja: Boost: Edytowane 3 Lutego 2017 przez SzczurekPB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ponoć najnowszy firmware odblokowuje moc Pro dla gier bez patcha, czyli jeśli wcześniej gubiły klatki to teraz powinny działać lepiej :) Potwierdzone jes to info przez eurogamer Report: PS4 Pro 'boost mode' in upcoming 4.5 system software runs unpatched PS4 games more smoothly.. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-ps4-pro-boost-mode-makes-standard-ps4-games-run-more-smoothly Fajna sprawa i super ze ogarneli dyski zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) I jakie wnioski? :) same cpu czy także gpu? Edytowane 3 Lutego 2017 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Wyborna wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mędrzec 9 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 A czy gry na PS4 są robione oddzielnie dla Slim i Pro, czy na przyklad dana gra będzie chodzila na kazdej z trzech wersji PS4? Waszym zdaniem to rozszerzenie PS4 to takie zarobienie jeszcze na 4 czy rzeczywiscie nowa jakosc ? Jak rozumiem te jakosc widac na najnowszych typach tv ? Ja mam na przyklad Samsunga HDMI z 2012 r. Wiec kupienie Pro byloby blędem waszym zdaniem pod taki tv ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Poczytaj ten temat to się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Kupienie pro NIGDY nie jest bledem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Szczurek, nie widzę różnicy na tym Twoim porównaniu. :( Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 W lewym dolnym rogu masz licznik FPS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Szczurek, nie widzę różnicy na tym Twoim porównaniu. :( FPS srednio sa lepsze o jakies 7-10. Swoja droga niezle, po 70-80 FPS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Najlepiej na Wiedźminie sprawdzić. Walka z dużą ilością przeciwników za pomocą igni i petard. To będzie bardzo dobry test :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Na bagnach lepiej sprawdzić, tam nigdy nie było dobrze, nawet po paru patchach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 No właśnie, jak już testować to na grach, które bazowo działają w 30fps, ale mają spadki do ok. 20-25fps, a nie gry które bazowo działają w 60fps. :P Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 No właśnie, jak już testować to na grach, które bazowo działają w 30fps, ale mają spadki do ok. 20-25fps, a nie gry które bazowo działają w 60fps. :P No i takie gry najbardziej zyskają. Ogólnie gierki z pływającym frameratem powinny dobić do swojego capa, ale na 100% go nie przebiją (np. BB nie będzie śmigać w 60fps, jak niektórzy geniusze z GAF-a myślą). PS4 Amateur xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ehhh, no i przyszedl ten czas kiedy trzeba kupic prosiaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Na bagnach lepiej sprawdzić, tam nigdy nie było dobrze, nawet po paru patchach. Bagna poprawili, ale podczas pojedynków z większą ilością przeciwników jak rzuci się petardę (najlepiej "czarcia purchawa") i dołoży się igni to schodzi poniżej 20 fps. W "Krew i Wino" są miejsca gdzie walczy się z dużą ilością przeciwników naraz. Zresztą Novigrad nocą (najlepiej podczas deszczu) gdzie jest dużo ludzi to też dobre miejsce na test :) Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Teraz to dopiero w sklepach będzie brakować prosiaków :) Aby tylko ten Turbo Mode nie miał negatywnego wpływu na żywotność konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi