Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gwiezdne Wojny, Epizod 7: Przebudzenie Mocy

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Skisłem  :dynia:  :dynia:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 189,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Skisłem   

• nie no ja wiem, ze ogor sie lubi czepic jakies rzeczy i nonstop do niej przypier... ale to juz przegiecie.   NIKOGO NIE DZIWI OBECNOSC CZARNOSKOREGO W FILMIE.   NIKOMU TO RACZEJ NIE PRZESZKADZA.

• Jak się nad tym zastanowić, to rzeczywiście głupia. EPI Dwóch dziadów znajduje na pustyni chłopaka z wysokim stężeniem midigó.wna we krwi, więc zabierają go ze sobą, żeby szkolić na rycerza dżedaj

Opublikowano

Ciekawe, chyba dostaniemy mocny twist.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

A coś wiadomo kto będzie mistrzem tego Kyle Rena? Snoke mi bardziej na marionetkowego wodza wygląda. Co by znaczyło, że mistrzem sithów jest, no właśnie :)

Ps. Stawiam że Skywalkerowi odbije i będzie mistrzem obu stron mocy, że niby jedna bez drugiej nie istnieje, trele morele ;)

Opublikowano

Zawsze jest dwoch sithow. Zawsze.

Opublikowano

Nie idę na premierę, poczekam aż się trochę uspokoi, do tego czasu nie odbieram telefonów, nie przeglądam forumka i internetu, może uniknę spoilerów.

Opublikowano

Z powodu niebezpieczeństwa ze strony spoilerowców, którzy w tym przypadku będą atakować ze zdwojoną siłą idę w weekend premiery żeby mieć z tym luz a potem sobie jeszcze raz na spokojnie obejrzę. Inaczej może być ciężko. Nie ufaj internetom.

Opublikowano

ja również 18.12 nie wchodzę do internetu w ogole ;/

Opublikowano

Kylo Ren nie jest Sithem.

Dlaczego?

Bo jest Renem. A dokładnie rzecz ujmując - Rycerzem Ren. To coś podobnego, ale nie trzymające się już zasady dwóch jak Sithowie w czasach tuż przed i w trakcie Imperium. 

Więcej o nich dowiemy się w nowej trylogii.

Opublikowano

Kylo Ren nie jest Sithem.

Dlaczego?
Bo jest Renem. A dokładnie rzecz ujmując - Rycerzem Ren. To coś podobnego, ale nie trzymające się już zasady dwóch jak Sithowie w czasach tuż przed i w trakcie Imperium.

Więcej o nich dowiemy się w nowej trylogii.

Z tego, co mi wiadomo i tak sobie sporo dopowiedziałeś. Nie wiemy nawet, czy Rycerze Ren to w ogóle są użytkownicy Mocy, nie wszyscy muszą być przecież jak Kylo. Myślę, że może to być jakiś kult Vadera, a Kylo ogarnia Moc i stoi na jego czele, ale to oczywiście tylko domysły. ;)

Opublikowano

przestrzegam przed wchodzeniem do tematu w nocy z 17 na 18 bo idę na premierę o północy i nie wiem czy będę w stanie się powstrzymać :reggie:.

Opublikowano

przestrzegam przed wchodzeniem do tematu w nocy z 17 na 18 bo idę na premierę o północy i nie wiem czy będę w stanie się powstrzymać :reggie:.

Przeciez twoje recenzje sa najbardzie lakoniczne na forum.

"GW: FA - familijny film przygodowy dziejacy sie w kosmosie gdzie strzelaja sie statkami a czarny nie ginie w 3/4 filmu."

Opublikowano

ja będę streamował film z kina do tego tematu

Opublikowano

Tyko uwazaj na bileterki z termowizorami.

Opublikowano

18 grudnia, godzina 11,pierwszy seans, pusta sala, bilety kupione. Na popoludniowe i wieczorne seanse prawie full juz.

Opublikowano

jeżeli ten film nie zadowoli fanów star wars to w nic już nigdy nie uwierzę

Opublikowano

Mi tam starczy jeżeli będzie na poziomie tych dwóch ostatnich star trekow.