Opublikowano 29 stycznia 20169 l Ad 3. - udalo jej sie jedynie przywolac miecz, co jest kolejnym lvlem po tym jak oparla sie praniu mozgu i zastosowala jedi mind trick, wiec nie stalo sie to tak o nagle faktycznie, cale kilka h to zajelo. Naprawde intensywnego treningu. Pod okiem doswiadczonego mistrza Jedi. Co w tym dziwnego? Edytowane 29 stycznia 20169 l przez tommi
Opublikowano 29 stycznia 20169 l oczywiscie, ze nie. zamiast tego lepiej, zeby pokazywali wyrostka stajacego na jednej rece z przyklejonym zielonym gnomem na bucie.
Opublikowano 29 stycznia 20169 l to nie, ze nie szanuje. Doceniam to, co bylo w nich dobre, ale jak cos bylo chuyowe, to pisze, ze bylo chuyowe, a nie wpyerdalam gunwo udajac, ze jest czekolada.
Opublikowano 29 stycznia 20169 l Puppet Yoda > ........................ > gówno obesrane >........................ >CGI Jabba > CGI Yoda > ................ > jerome
Opublikowano 30 stycznia 20169 l Puppet Yoda > ........................ > gówno obesrane >........................ >CGI Jabba > CGI Yoda > ................ > jerome A co, ktoś twierdzi inaczej?
Opublikowano 31 stycznia 20169 l No nie wiem jak można uważać, że CGI Yody jest lepsze. Próbuję sobie to ustatkować w głowie, przemyśleć, zrozumieć, ale no nie.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l ...ja znam osobiście kilku fanów serii, którzy są wręcz zażenowani nowym epizodem i twierdzą że prikłele lepsze xD więc co tam cgi joda
Opublikowano 31 stycznia 20169 l ...ja znam osobiście kilku fanów serii, którzy są wręcz zażenowani nowym epizodem i twierdzą że prikłele lepsze xD więc co tam cgi joda Ja się zaś niedawno dowiedziałem od ziomka z roboty,że taki jeden co u nas też robił twierdzi,że ep7 jest taki sobie bo ma mało efektów specjalnych, a te co są szału nie robią. Co za przykre pokolenie :facepalmz:
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Jeden ze znajomków przypie.rdolił się do tego ptaka dziobiącego jakiś metal w jednym ujęciu jak rey śmiga na tym swoim latającym motorku, że sztuczny i w ogóle efekty sztuczne xDDD zrobić cieciom dobre praktyczne to i tak źle. Oczywiście dla niego prikłele lepsze.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l poczytajcie sobie komentarze na fanpejdżu star warsów "Po tym jak zobaczyłem, że koleś, który zajmował się sprzątaniem nowej Gwiazdy Śmierci, wiedział też jak ją zniszczyć - chcę tylko zapomnieć, że taki film powstał" "Średnio podoba mi się iskrzący wątek gejowski, między tymi dwoma panami ze zdjęcia" (o Finnie i Poe) "Nastoletni pseudosith, który zwiał z innych seriali disneya i innych chłamerykańskich przebieranek w stylu Buffy vampire killer. Po drugiej stronie wszystkoumiejąca mega dziewczynka o oczach Froda ze swym petem murzynkiem z disneyowskich młodzieżowych komedii. Sorry. Te postacie, to największa żenada w historii Star Wars" " ta walka to jakaś ,,porażka''. Czyściciel walczy świetlnym mieczem z wnukiem Vadera jak równy z równym. Ech.... A wnuk Vedera przypomina raczej wnuka czarodzieja Severusa Snape z Harrego Pottera." " pierwsza scena z Kylo Renenem i zawieszonym blasterem i czlowiek mysli ze to Vader 2.0 a potem lekkie rozczarowanie" Zaorać to pokolenie, tacy zasługują tylko na 2,5h piruetów Edytowane 31 stycznia 20169 l przez froncz piotrewski
Opublikowano 1 lutego 20169 l ...ja znam osobiście kilku fanów serii, którzy są wręcz zażenowani nowym epizodem i twierdzą że prikłele lepsze xD więc co tam cgi joda Umówmy się, że jak ktoś jest turbo fanem serii, kocha i wielbi Star Warsy, uważając je za najlepszą rzecz w historii kinematografii, to może nie wiedzieć jak odróżnić bardzo słabe filmy od dobrego. To nie jest jakieś wielkie zdziwienie, zwłaszcza jak dorosła osoba mówi ci prosto w oczy "Atak klonów był bardzo dobry, a FA jest bardzo słabe"
Opublikowano 1 lutego 20169 l Ad 3. - udalo jej sie jedynie przywolac miecz, co jest kolejnym lvlem po tym jak oparla sie praniu mozgu i zastosowala jedi mind trick, wiec nie stalo sie to tak o nagle faktycznie, cale kilka h to zajelo. Naprawde intensywnego treningu. Pod okiem doswiadczonego mistrza Jedi. Co w tym dziwnego? Ale kto ci wmowil, ze obudzenie w sobie mocy musi odbywac sie zawsze pod okiem mistrza jedi? Dzordz L?
Opublikowano 1 lutego 20169 l ...ja znam osobiście kilku fanów serii, którzy są wręcz zażenowani nowym epizodem i twierdzą że prikłele lepsze xD więc co tam cgi jodaUmówmy się, że jak ktoś jest turbo fanem serii, kocha i wielbi Star Warsy, uważając je za najlepszą rzecz w historii kinematografii, to może nie wiedzieć jak odróżnić bardzo słabe filmy od dobrego. To nie jest jakieś wielkie zdziwienie, zwłaszcza jak dorosła osoba mówi ci prosto w oczy "Atak klonów był bardzo dobry, a FA jest bardzo słabe" True that
Opublikowano 19 lutego 20169 l Jezu co to było. Jeden z aktualnie najgoerszych filmów jakie widziałem w życiu. A widziałem sporo. 2/10, za roboty Efekty są ok, aktorzy niech sobie będą, ale proszę....fabuła jest tak mega idiotryczna i do dupy. Przeciez tam sie nic nie tzryma kupy. Żałuję tak bardzo tego czasu co spędziłem na oglądanie jakby ktoś się zastanawiał czy oglądać toi z całej siły odradzam...
Opublikowano 19 lutego 20169 l to się obudził jak my już wszyscy bilety kupili Edytowane 19 lutego 20169 l przez ragus
Opublikowano 19 lutego 20169 l Jezu co to było. Jeden z aktualnie najgoerszych filmów jakie widziałem w życiu. A widziałem sporo. 2/10, za roboty Efekty są ok, aktorzy niech sobie będą, ale proszę....fabuła jest tak mega idiotryczna i do dupy. Przeciez tam sie nic nie tzryma kupy. Żałuję tak bardzo tego czasu co spędziłem na oglądanie jakby ktoś się zastanawiał czy oglądać toi z całej siły odradzam... Niech zgadnę, pewnie podobają Ci się prequele od Lucasa?