Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Importy.

14392637705_ab046289b6_b.jpg

Uzupełnienie PALowskiej kolekcji.

14392634975_a2c6da17b9_b.jpg

Oraz jakiś pirat bo ma niestandardowe kolory i wzór.

14369528226_bc73080257_b.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Z tymi grami na pierwszym zdjęciu, pewnie nie wytrzymałbym 5 minut. Ale strasznie podoba mi się sposób wydania. Chętnie sam bym coś takiego ustawił na półce :D

Opublikowano

Ładnie. Kolekcjonerka iDOLM@STER OFA. Sam bym chętnie przygarnął, jak bym miał jeszcze PS3. :D

Opublikowano

Nadrabiania zaległości ciąg dalszy, w tym roku to już raczej nie ma szans żebym ograł wszystko co chce na ps3.

Nigdy nie grałem w żadnego assassina, kolekcje wyrwałem dość tanio, gdybym mial kupowac osobno to by wyszlo duzo drozej.

2dccuc3.jpg

Opublikowano

Asasyny fajne, zwłaszcza dwójka i Brother, U1 klasyk. Napisz później swoje wrażenia z zakupionych gierek.

Ja nabyłem kolejne kubki od anglika oraz akcesoria do Gacka w pudełkach.

uYCCzji.jpg

6tC4hC6.png

Opublikowano

Dużo, ok. 170zł bez wysyłki. Można samemu sobie taki zrobić tanim kosztem, ale ja mam bzika na punkcie Gacka i zbieram oryginalne akcesoria. Goły kabel jest czasem na Allegro za 150zł.

Opublikowano

Przynajmniej pady do gacka znowu sa w sprzedazy.

Opublikowano

The Darkness dobre? Bo czytałem strasznie skrajne opinie, jedni mowia ze (pipi)nia inni ze bardzo ciekawy tytuł

Opublikowano

Daje rade jak najbardziej. Jak lubisz mroczne klimaty w grach to się nie zawiedziesz. Klimat to zdecydowanie najmocniejszy punkt tej pozycji, no może oprócz Pattona, który wypadł rewelcyjnie jako główny hiroł. Gra do wyrwania na alledrogo w granicach 30zł, więc wstyd grze nie dać szansy.

Opublikowano

the darkness od strony narracyjnej majstersztyk.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Jedyną wadą the darkness jest sterowanie, które jest tak nieudolne, że trzeba grać z autoaimem. Nie umiem powiedzieć dokładnie co jest źle, ale ma to związek z różnicą czułości na osiach OX i OY.

Opublikowano

Survivor wielki szrot?

Opublikowano

Solidna gra, w starej skali 6-7/10 bym dał.

Opublikowano

NIe gralem, dostałem w zestawie gratis. Cieszy mnie stan finali i Silent Hilla. W szoku bylem. Silent hill jak nowy bez folii. Az sie zdziwilem ze po tylu latach tak latwo kupic te gierki w takim stanie.

Opublikowano

Robiło sie combosy tym elektrycznym karabinkiem. Jedynka tez była dobra, przy pierwszym ataku t-rexa zszedłem prawie na zawał.

Potem seria trafiła na xboxa i to był smutny koniec.

Opublikowano

Dwie świeżynki dopiero co rozpakowane z folii... teraz trzeba te wszystkie gry na Wii i WiiU zacząć przechodzić :P

2ywzdld.jpg