Opublikowano 10 czerwca 201410 l Importy. Uzupełnienie PALowskiej kolekcji. Oraz jakiś pirat bo ma niestandardowe kolory i wzór.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Z tymi grami na pierwszym zdjęciu, pewnie nie wytrzymałbym 5 minut. Ale strasznie podoba mi się sposób wydania. Chętnie sam bym coś takiego ustawił na półce
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Ładnie. Kolekcjonerka iDOLM@STER OFA. Sam bym chętnie przygarnął, jak bym miał jeszcze PS3.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Nadrabiania zaległości ciąg dalszy, w tym roku to już raczej nie ma szans żebym ograł wszystko co chce na ps3. Nigdy nie grałem w żadnego assassina, kolekcje wyrwałem dość tanio, gdybym mial kupowac osobno to by wyszlo duzo drozej.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Asasyny fajne, zwłaszcza dwójka i Brother, U1 klasyk. Napisz później swoje wrażenia z zakupionych gierek. Ja nabyłem kolejne kubki od anglika oraz akcesoria do Gacka w pudełkach.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Dużo, ok. 170zł bez wysyłki. Można samemu sobie taki zrobić tanim kosztem, ale ja mam bzika na punkcie Gacka i zbieram oryginalne akcesoria. Goły kabel jest czasem na Allegro za 150zł.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l The Darkness dobre? Bo czytałem strasznie skrajne opinie, jedni mowia ze (pipi)nia inni ze bardzo ciekawy tytuł
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Daje rade jak najbardziej. Jak lubisz mroczne klimaty w grach to się nie zawiedziesz. Klimat to zdecydowanie najmocniejszy punkt tej pozycji, no może oprócz Pattona, który wypadł rewelcyjnie jako główny hiroł. Gra do wyrwania na alledrogo w granicach 30zł, więc wstyd grze nie dać szansy.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l the darkness od strony narracyjnej majstersztyk. Edytowane 13 czerwca 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Jedyną wadą the darkness jest sterowanie, które jest tak nieudolne, że trzeba grać z autoaimem. Nie umiem powiedzieć dokładnie co jest źle, ale ma to związek z różnicą czułości na osiach OX i OY.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l NIe gralem, dostałem w zestawie gratis. Cieszy mnie stan finali i Silent Hilla. W szoku bylem. Silent hill jak nowy bez folii. Az sie zdziwilem ze po tylu latach tak latwo kupic te gierki w takim stanie.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Robiło sie combosy tym elektrycznym karabinkiem. Jedynka tez była dobra, przy pierwszym ataku t-rexa zszedłem prawie na zawał. Potem seria trafiła na xboxa i to był smutny koniec.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Dwie świeżynki dopiero co rozpakowane z folii... teraz trzeba te wszystkie gry na Wii i WiiU zacząć przechodzić