Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

L0TQYKS.jpg

Płyty praktycznie lustra, box od LoM musiałem wymienić. Premierowy Chrono Crossik jutro leci do pewnego użytkownika forum, aż żal wysyłać, bo stan naprawdę super, a z tym jest loteria.

Niestety nie obyło się bez przykrych niespodzianek - na płycie od Alundra 2 jest naklejka wielkości paczki zapałek (nie zamierzam odklejać, aż tak mi nie przeszkadza, a nie chcę uszkodzić płyty), zaś z instrukcji od Guardians Crusade wyrwano wszystkie strony, więc będę szukał drugiej kopii.

Tak czy siak jestem zadowolony.

• Odpowiedzi 33,5 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Chrono cross  :banderas:   

Ja na razie kończe z zakupami a zabieram się za granie bo jest w co ale wciąż szukam fear effecta w dobrym stanie.

Opublikowano

L0TQYKS.jpg

Płyty praktycznie lustra, box od LoM musiałem wymienić. Premierowy Chrono Crossik jutro leci do pewnego użytkownika forum, aż żal wysyłać, bo stan naprawdę super, a z tym jest loteria.

Niestety nie obyło się bez przykrych niespodzianek - na płycie od Alundra 2 jest naklejka wielkości paczki zapałek (nie zamierzam odklejać, aż tak mi nie przeszkadza, a nie chcę uszkodzić płyty), zaś z instrukcji od Guardians Crusade wyrwano wszystkie strony, więc będę szukał drugiej kopii.

Tak czy siak jestem zadowolony.

Jakbys chcial Baroque sie kiedys pozbywac to daj znac.

A zestaw...:obama:

Edytowane przez Velius

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pozdrawiam Yano i fanów Nintendo <3

6de65b1b13e8e1024ba7ce647a031fcd.jpg

86346ac72656ac3cf6a21fc7c84fe1f1.jpg

5801691c2ea9cde4da14509a3bd2eb31.jpg

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Bez konsoli się nie liczy.

Opublikowano

Oh my :obama:

No Rayos, gratulacje! Wygrałeś lutową edycję "najlepszy zakup" :) Takie bombowe gierki, super! W tym LoveGame nabyłeś?

Opublikowano

Nie mogę powiedzieć gdzie, ale nie mogę powiedzieć, żebyś się mylił :reggie:

a najlepsze jest to, że MonHun to prezent od dziewczyny <3 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Beznadziejne mordoklepki!

6xF8xz6.jpg

Opublikowano

3M50iv0.jpg

Dwie zaległości z ubiegłego roku.

Fajne zdjęcie, prawdziwy zwycięzca :) Widzę że poradziłeś sobie z problemem różnych znaczków PS3 na grzbietach pudełek. Ja mam wymieszane gry na PS3 i nie wygląda to dobrze. Ustawię tak jak Ty masz.

Lepiej się to prezentuje, choć czasami kontynuacje są oddzielone od siebie o dobre 140cm.

Opublikowano

Smackdown to naprawde swietna seria, na PSX przegralem w to za dzieciaka mnostwo godzin.

Opublikowano

Harmony of Dissonance :fsg:  Najlepsza Castlevania.

Opublikowano

Dyskietki w folii :obama:

Opublikowano

Brakuje jeszcze Circle of the Moon ale i tak :obama:

Opublikowano

Brakuje jeszcze Circle of the Moon ale i tak :obama:

Circle of Moon już od jakiegoś czasu na półeczce, bo jednak o wiele łatwiejsza do zdobycia niż AoS i HoD :)

Opublikowano

Te nowe Castlevanie 2D mnie obrzydzaly tanim japońskim art designem. Niczym czwartoligowa manga.

Opublikowano

Jak ja sie ciesze, ze mnie jeszcze LoS 1 i 2 czekaja.

Opublikowano

6xF8xz6.jpg

Ile ja godzin spędziłem  WCW Mayhem :O :O Ta morda Billego Goldberga na okładce, ta muzyka w menu z motywem przewodnim Wolfpacka :O GRAŁBYM.

Opublikowano

6xF8xz6.jpg

Ile ja godzin spędziłem  WCW Mayhem :o :o Ta morda Billego Goldberga na okładce, ta muzyka w menu z motywem przewodnim Wolfpacka :o GRAŁBYM.

Kurde NWO to bylo cos i ten theme wolfpac :banderas: :banderas: Teraz to kupsztal wychodzi,kupilem na premiere WWE 2K15 i to nie jest to co kiedys. Najlepsze chyba bylo WWE SD HCTP :obama:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Kupione stricte pod PS4 i PC, poki co sprawuja sie wysmienicie, dzwiek jest znakomity jak za taka cene, odpalilem kilka gierek i niebo a ziemia miedzy TV oraz moimi starymi sluchawkami :banderas:

ZbiSiXF.jpg

Opublikowano

Juz od dluzszego czasu chce je kupic, ale czytalem opinie ze mikrofon jest z dupy.