Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

DSi ma blokadę regionalną ? Gdzie wy kupujecie gry, bo na allegro to wieje straszną biedą. 

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Może i to jest tylko 240p, ale to najlepsze, najbardziej miodne i dające najwięcej dobrej zabawy 240p z jakim w życiu miałem do czynienia.

rMRePzf.jpg

vnX8YJu.jpg

HIGEgdo.jpg

Panel z Marianem :banderas:

Zapraszam: friend code: 4270-3569-9856

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

DoA5 Last Round :banderas:

Mam tylko PS3 to muszę się zadowolić updatem wersji Ultimate do edycji Last Round.Dobre i to ale jak będzie PS4 już u mnie to skołuję sobie pudełeczko z wersja na grajstację4.

A te SW4 też ponoć dobre, czytałem troszkę o tej odsłonie i opinie generalnie są bardzo pozytywne.

No fajne te SW4 miałem tylko odpalić,czy działa,a skończyłem napieprzając 4h :) Od dawna się czaiłem na nie,ale ceny odrzucały,ale na szczęście ultima dała promo i za 150 łyknąłem.Wybrałem tą serię,bo jednak wolę klimaty japońskie niż chińskie z dynasty.

Opublikowano

Nie strasz czlowieku, w pierwszej chwili pomyslalem, ze Bloodborne'a juz dostales :obama:

Opublikowano

Już stałem przy kasie z Dying Light, ale jakiś głos kazał mi zamienić na The Order. Co by nie mówić, to najgłośniejszy tytuł sezonu. Szybko przejdę i sprzedam póki pachnie nowością.

4i2SlZn.jpg

Opublikowano

Nie strasz czlowieku, w pierwszej chwili pomyslalem, ze Bloodborne'a juz dostales :obama:

ja też :D

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

G3rJjdx.jpg

Za chwilę zaczynam Ligę Mistrzów na własnej konsoli :) Sporo czasu spędziłem z produkcjami od Kairosoft, takimi jak Pocket League Story czy Pocket League Story 2. Tutaj zapowiada się też wyśmienita zabawa. Takich gier mi brakowało na inne konsole. A 3DS jest świetnym uzupełnieniem.

Opublikowano

Trzeba mieć xone :) a poza tym, dziękuję cyfrówkom.

Dziwne,bo łykałeś cyfrówki z lewych kont jak jeszcze miałeś łoniaka ;)

Opublikowano

Ostatnie zakupy (zaskoczył mnie dodatkowy napis o francuskiej wersji językowej na  frocie okładki  Majory US/C; takie rzeczy powinny być umieszczane z tyłu :/)

s6623c.jpg

Opublikowano

Prawie kazda gra ma juz te znaczki ktora jest wydawana w Kanadzie. Gdzie kupiony ten launch edition ragnarok odyssey? Bo szukam.

Opublikowano

W koncu udalo mi sie dorwac w promocji konsole PS Vita - od jakiegos czasu chcialem ja kupic - mam zestaw Mega Pack zawierajacy karte pamieci 8GB i 10 gier w wersjach cyfrowych - dwie z nich i tak mam w pudelku.

Na PS Vita nie ma co prawda zbyt wielu interesujacych mnie gier, ale sama konsola bardzo mnie interesowala, a w te kilka tytulow chetnie pogram. Pierwsza gre kupilem juz okolo rok temu i tak jeszcze przed zakupem konsoli mialem ich juz kilka - wersje pudelkowe, do tego przed zakupem konsoli nabylem oryginalny futeral w zestawie PS Vita Travel Pack.

2015-02-24%252018.02.18.png

Jesli zapytacie po co kupuje Vite skoro niedawno ukazal sie New 3DS to napisze, ze juz go "mam" od premiery - konsola bedzie prezentem, ktory niebawem otrzymam, wiec poki co bede gral na handheldzie Sony.

Sama PS Vita zrobila na mnie bardzo dobre wrazenie - znacznie bardziej podoba mi sie wersja slim (tak, wiem, ze nie ma OLED), super konsola, ale szkoda, ze to zmarnowany potencjal i po prostu zombie.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Ja raczej bym zapytal po co kupujesz vite z takimi grami jak na obrazku ale o gustach sie nie dyskutuje w sumie. Milej zabawy i zainteresuj sie ps store, czasem cyfrowe gry sa w dobrych cenach i takie ktore nie wyszly na fizycznym nosniku.

Opublikowano

Coooo ??? Piszesz jakbym same totalne crapy kupil.
Unccharted, Wipeout, Tearaway to przeciez jedne z lepszych gier na Vite.

Dodam, ze japonszczyzna mnie nie interesuje, na PS Vita nie ma zbyt duzego wyboru jesli chodzi o gry, kupilem to co najbardziej mnie interesuje.

Little Deviants kupilem bo lubie takie minigierki wykorzystujace potencjal sprzetu - na PlayStation Move i Wii tez mam kilka gier, ktore korzystaja z kontrolerow ruchowych.

Edit:

Jesli chodzi o gry z zestawu z konsola to Little Big Planet jest fajne, a Motorstorma i tak chcialem kupic, Ratcheta mam w pudelku na PSP, Wipeouta i Little Deviants tez mam w pudelku, reszta cyfrowek to faktycznie crapy.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Kupiłeś Vitę a nie interesuje Cię japonszczyzna? Wut?? To dużo się nie nagrasz w takim razie. :)

Opublikowano

Dokladnie tak, chcialem konsole po to zeby ja miec i ograc kilka interesujacych tytulow. :P

Ale plusa to juz nie dales. :P

Dzieki !

Konsole w tym zestawie kupilem w dobrej promocji, wiec nie patrzylem z jakimi jest grami bo byl znacznie tanszy od innych - interesujace mnie gry juz mialem od jakiegos czasu w pudelkach i potrzebowalem tylko konsoli.

Opublikowano

Dodam, ze japonszczyzna mnie nie interesuje,

Na 3ds pewnie 0 gier masz w taki razie.

Opublikowano

Na 3ds pewnie 0 gier masz w taki razie.

Przeciez na 3DS jest cala masa "nie-japonskich" gier, wiec mam w czym wybierac, dawalem jakis czas temu foto:

20141029_163612.jpg

Do tego jeszcze Zelda: Majora's Mask, ktorej nie ma na foto.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

W sumie jesli tak na to spojrzec to racja. :P

Opublikowano

Niektore posty przenioslem do CW bo w sumie tam bardziej pasuja, zeby nie odbiegac od tematu, najnowszy nabytek na polke:

Y0ynkz8.jpg

Oczywiscie mialem w premiere cyfrowke na PC ale bardzo mi sie podoba to pudeleczko, fajnie logo jest wypuklone, w srodku gra i soundtrack, wiec zaraz sobie dovakhina poslucham, calosc kosztowala 25 zl :)

Opublikowano

Ten pasek games for windows :sick: 

wyliź bansai z tego forum