Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

No dokładnie, ostatnio kupiłem Killer is Dead limited edition a w środku jedna kartka na jakieś (pipi) dlc :rotfl:

bo to co kiedys bylo instrukcja musisz sobie teraz dokupić w formie "official strategy guide" :reggie:.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Niedlugo gry beda w tekturowych pudełkach po zapałkach i kod napisany markerem na ściance do sciagniecia gry - oszczędność przede wszystkim.

Opublikowano

Jakoś w latach '90 nikt nie narzekał, jak dostawał kopertę z verbatimem, opanujcie się! Czego Wy żądacie!

Opublikowano

jak zagladam na to forum dochodze do wniosku ze gry sa do trzymania ich w rekach i patrzenia na polke a nie do grania

Opublikowano

jak zagladam na to forum dochodze do wniosku ze gry sa do trzymania ich w rekach i patrzenia na polke a nie do grania

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

wypraszam sobie. ja radziłem się renomowanego czasopisma psxextreme, a potem czemprędzej w niedzielę na elektoniczną po dostawę gorących jeszcze verbatimów.

Opublikowano

teka mi przypomnial czasy jak kupowalem nowy psx extreme, czytalem recke gierki, napalalem sie tak ze az mi ciekla krew z nosa, serce przyspieszalo (zwlaszcza jak to byl piatek) i czekalem az ojciec podwiezie na bazar albo stadion i zobacze czy maja juz tego hita na stole, 20zl przygotowane. Pamietam ze lezalem w piatek wieczorem w łóżku i czytalem o Xenogears i sie jarałem jak bym mial zaraz zamoczyć.

Nastepnego dnia wrócilem z Xenogears i Star Ocean i zagrywałem sie do nieprzytomności, tonąłęm w miodzie gierek ehh....teraz jak odpale PS4 to tone co najwyżej po uszy w guwnie :)

I nie, to nie jest nostalgia bo wlasnie z ranka odpalilem sobie Baroque na PS2 i sie wciagłem. Kiedys były dobre gry :thumbsup:

Opublikowano

ja widze ze kogos boli.

Opublikowano

miałem też jednego takiego dealera co się dzwoniło do niego i przywoził wypalone do domu. no i na parafii z pod lady w sklepie o kure.wsko mocnej nazwie SKYNET. mieli też gralnie na zapleczu gdzie za niewielką opłatą można było pociorać na jednym z 10 szaraków w gry z listy wydrukowanej i trzymanej pod rzeczoną ladą.

lata 90te \m/.

Opublikowano

16668854627_ac6707478b_b.jpg

Jestem miło zaskoczony CEXem. Szybka obsługa i tania wysyłka. Stan gier OK ( lepszy niż lustra z Allshitowo).

16690044229_143fff3a1c_b.jpg

16850431986_8a13ae0867_b.jpg

2 cyfrówki na PS4. Astebreed jest w 90% przetłumaczony.

Opublikowano

16668854627_ac6707478b_b.jpg

Jestem miło zaskoczony CEXem. Szybka obsługa i tania wysyłka. Stan gier OK ( lepszy niż lustra z Allshitowo).

16690044229_143fff3a1c_b.jpg

16850431986_8a13ae0867_b.jpg

2 cyfrówki na PS4. Astebreed jest w 90% przetłumaczony.

Widze że ktoś był w CEX, fajne zakupy i ceny też słuszne.

Te naklejki mogli sobie darować.

No na szczeście naklejki łatwo schodza z tych pudełek, bo też bylem zalamany jak to zobaczylem, a wsumie zeszly jednym ruchem bez zostawiania kleju.

Opublikowano

Dobry ten CEX, wlasnie zlozylem zamowienie. Zaoszczedzilem mase kasy na tym co chcialem z ebaya sprowadzac i jeszcze wysylka free o matko :obama: Ba wysylka free, dorzucilem sobie etui do NDS lite i pudelko na carty za...0.00zl :banderas:

Opublikowano

DSC_00852.jpg

Dostawa ze strychu :)

Pierwsza z lewej to może od razu do kosza iść. Ślamazarne palowskie 50hercowe ówno obesrane (ale okładka lepsza od amerykańca NTSC). Reszta - miodzik

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Od wczoraj gram w Mario Party 10 - kupilem w zestawie z amiibo, troche pogralem i bardzo mi sie podoba.

Jakis czas temu przyszedl futeral na New 3DS XL - bardzo fajny, gruby i miekki, to nie jest zwykla skarpeta bo w srodku jest dodatkowo wylozony miekkim materialem.

Gry na Vite i 3DS aktualnie ogrywam - mam je od jakiegos czasu, figurke Skull-Kida juz tu pokazywalem.

20150320_173619.jpg

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Gdzie zamówiłeś ten futerałek i za ile? :)

Opublikowano

Takie tam skromne z czwartku. Mialem najpierw ograc demo FF XV ale tak sie wkrecilem ze juz koncze type-0. Jak ktos lubi jrpg to brac smialo, nic lepszego z gatunku obecnie nie ma na tej smutnej generacji.
ridmxc.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ostatnio wpadło do kolekcji:

2nq0ko.jpg