Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

ale wyblakłe te pudełka, słabo to wyglada

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

:fsg: po rozebraniu, wyczyszczeniu (i paru przygodach) , oto jest :banderas:

5efb612c9f1b114aece03972d8e660c5.jpg

Opublikowano

Własnie ważne bo przynamniej dobrze zrobiony port nie to co na ps3.

Opublikowano

niedawno ponad 100h spędziłem z tym falloutem po kilkuletniej przerwie. za jakiś czas przymierzam się do goty z wszystkimi dlc :fsg:.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Jakiaś tam (najlepsza) część "growych" zakupów z ostatnich kilku tygodni.

qtHw7pT.jpg

Opublikowano

:fsg: po rozebraniu, wyczyszczeniu (i paru przygodach) , oto jest :banderas:

5efb612c9f1b114aece03972d8e660c5.jpg

To czarne trójkątne w tle wygląda jak rozciągnięte na podłodze stringi :rayos:

To samo przyszło mi do głowy :P

Opublikowano

niedawno ponad 100h spędziłem z tym falloutem po kilkuletniej przerwie. za jakiś czas przymierzam się do goty z wszystkimi dlc :fsg:.

Piszę takiego posta za każdym razem jak się przewija temat dlc do trzeciego Fallouta, ale... Point Lookout :fsg: Najlepsze co dała graczom seria w erze post-interplayowej.

Opublikowano

Trzeba je mieć w kolekcji po prostu trzeba.

20140531_144119.jpg

Edytowane przez ussr

Opublikowano

Czyli wiele stracę, jak kiedyś za 100 lat ogram tylko podstawkę F3? :( 

Opublikowano

Nie stracisz nic bo Fallout 3 to świetna gra i zabrałbym ją na bezludną wyspę z serialu Lost, (bunkry, generator prądu, konsola + telewizor :) ) Dopiero gdy już skończysz całość poczujesz pustkę i chęć na więcej a DLC właśnie to oferuje. Dziś można kupić Fallout 3 Goty na Xboxa360 nawet za 30 zł. Lokalny olx pomoże :D

Opublikowano

W końcu upolowałam!

2w5jdya.jpg

Opublikowano

Ciąg dalszy PSXowych zakupów.

xzThDub.jpg

mSrZhgY.jpg

kVqaL2w.jpg

Opublikowano

Motorhead, Heart of the Darkness i Tenchu :fsg:

Opublikowano

Kruche gunwo i ciężko o zastępczaki :/. Dlatego u mnie ostatnio głównie NTSC-U/J.

Opublikowano

Przyszlo troche gierek na Nintendo. Contra 4, wiadomo, Bleach 3rd Phantom bardzo ale to bardzo mnie ucieszyl bo znalazlem go w Polsce i az sam sie zdziwilem ze ktos sie pozbywa. Do tego Adventure Time kupiony okazyjnie, specjalna edycja Etriana z ksiazeczka i CD (tak kolejna) i na koniec Story of Seasons. Do tej ostatniej dostalem jakiegos pluszaka z gierki wiec mila niespodzianka.

b9iope.jpg" alt="b9iope.jpg">

fp9h7p.jpg