Opublikowano 18 kwietnia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. po rozebraniu, wyczyszczeniu (i paru przygodach) , oto jest
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l Własnie ważne bo przynamniej dobrze zrobiony port nie to co na ps3.
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l niedawno ponad 100h spędziłem z tym falloutem po kilkuletniej przerwie. za jakiś czas przymierzam się do goty z wszystkimi dlc . Edytowane 19 kwietnia 201510 l przez tk___tk
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jakiaś tam (najlepsza) część "growych" zakupów z ostatnich kilku tygodni.
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l po rozebraniu, wyczyszczeniu (i paru przygodach) , oto jest To czarne trójkątne w tle wygląda jak rozciągnięte na podłodze stringi
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l po rozebraniu, wyczyszczeniu (i paru przygodach) , oto jest To czarne trójkątne w tle wygląda jak rozciągnięte na podłodze stringi To samo przyszło mi do głowy
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l niedawno ponad 100h spędziłem z tym falloutem po kilkuletniej przerwie. za jakiś czas przymierzam się do goty z wszystkimi dlc . Piszę takiego posta za każdym razem jak się przewija temat dlc do trzeciego Fallouta, ale... Point Lookout Najlepsze co dała graczom seria w erze post-interplayowej.
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Trzeba je mieć w kolekcji po prostu trzeba. Edytowane 19 kwietnia 201510 l przez ussr
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Czyli wiele stracę, jak kiedyś za 100 lat ogram tylko podstawkę F3?
Opublikowano 20 kwietnia 201510 l Nie stracisz nic bo Fallout 3 to świetna gra i zabrałbym ją na bezludną wyspę z serialu Lost, (bunkry, generator prądu, konsola + telewizor ) Dopiero gdy już skończysz całość poczujesz pustkę i chęć na więcej a DLC właśnie to oferuje. Dziś można kupić Fallout 3 Goty na Xboxa360 nawet za 30 zł. Lokalny olx pomoże
Opublikowano 20 kwietnia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ciąg dalszy PSXowych zakupów.
Opublikowano 20 kwietnia 201510 l PSX bomba, chyba sam się zabiorę za uzupełnianie pierwszego pleja, bo te piękne pudełka jarają mnie prawie jak te od DC. Edytowane 20 kwietnia 201510 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 20 kwietnia 201510 l Kruche gunwo i ciężko o zastępczaki . Dlatego u mnie ostatnio głównie NTSC-U/J.
Opublikowano 20 kwietnia 201510 l Ja, tam lubię wydania pal właśnie przez odmienne pudełka, a i radość z upolowania miętowej sztuki większa.
Opublikowano 20 kwietnia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszlo troche gierek na Nintendo. Contra 4, wiadomo, Bleach 3rd Phantom bardzo ale to bardzo mnie ucieszyl bo znalazlem go w Polsce i az sam sie zdziwilem ze ktos sie pozbywa. Do tego Adventure Time kupiony okazyjnie, specjalna edycja Etriana z ksiazeczka i CD (tak kolejna) i na koniec Story of Seasons. Do tej ostatniej dostalem jakiegos pluszaka z gierki wiec mila niespodzianka.