Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

4ecf786f64215d95med.jpg

Takie tam, zamiast wiedźmina. wracamy do nintendo.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
Jako Polak, patriota, bogobojny katolik, szanujący mąż i kochający ojciec. Wsparłem dziś swoim skromnym kapitałem finansowym polską firmę CD Projekt RED, zakupując ich najnowsze dzieło. 

• Żonę wysłałem do teściów,
  • dzieci wywiozłem do dziadków,
  • psa odprowadziłem do Hotelu dla zwierząt,
  • kota wyniosłem do piwnicy co by mi myszy odpędzał,
  • kochankę odprawiłem do Galerii na zakupy.

Czeka mnie dziś zarwana nocka pełna przygód z  Michałem Żebrowskim, będziemy razem jeździć na koniu, spuszczać w(pipi) okolicznym wieśniakom, regenerować energię kartoflami popijając je mlekiem. 

wiedzmin.jpg

Opublikowano

Dobre bo z Polska :)

2o724C5.jpg

P2phOSn.jpg?1

TBJhdbP.jpg?1

dDkn7bA.jpg?1

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zrobiłem większe zakupy, nowy tv co by grać jak człowiek, Sony W705C, podobno dobry do gier.
No i wreszcie zainwestowalem w headset, przy intrze Wieśka ciarki mnie przeszły, za(pipi)isty dzwiek.
kdubcz.jpg

25zm6hu.jpg

Opublikowano

Czeka mnie dziś zarwana nocka pełna przygód z  Michałem Żebrowskim, będziemy razem jeździć na koniu, spuszczać w(pipi) okolicznym wieśniakom, regenerować energię kartoflami popijając je mlekiem.

Pod Geralta głos nie podkłada Żebrowski :teehee:

Opublikowano

A gdzie coś takiego napisał? 

Opublikowano

To był żart. Żebrowski grał Wiedźmina w serialu. Dlatego tak napisałem. Świadomie i perfidnie. 

Opublikowano

Od wczoraj chodze po lesie i zbieram ziola. Zwykla edycja ale pudelko az peka od zawartosci. Reszty zakupow nawet nie wstawiam - nie moga konkurowac z Wiedźmakiem

1ovtkh.jpg

2po17kn.jpg

Opublikowano

Edycje ze steelbookiem tylko w preorderze? Jest szansa na zakup steelbooka oddzielnie?

Opublikowano

Ja zamawialem wersje ze steelbookiem w euro i z tego co wiem to byla ona dostepna tylko w preorderze. Sprawdzilem na stronie sklepu i juz steelbooka nie dodaja.

Opublikowano

b1dc341c2319.jpg

nareszcie   :banderas:

Opublikowano

ale nudny się ten temat ostatnio zrobił ;).

Opublikowano

przewertowałem temat, ostatni xbox one w temacie był prezentowany 13.04, od tamtej pory wpadło kilkanaście ps4, 3 wiiu, wii, ngc, dwie ps3, kilka 3dsów, x360.

o czym to świadczy?

Opublikowano

przewertowałem temat, ostatni xbox one w temacie był prezentowany 13.04, od tamtej pory wpadło kilkanaście ps4, 3 wiiu, wii, ngc, dwie ps3, kilka 3dsów, x360.

o czym to świadczy?

że nudzisz się w pracy

Opublikowano

Zakupy z objazdu po Szczecińskich lombardach/sklepach ... Gry na PS4 z poprzedniego tygodnia.

sl0fuc.jpg

Opublikowano

Taki szarak z lombardu?! Czy ci ludzie nie maja wstydu oddawac? ;/

Opublikowano

Wiem, że było już milion razy, ale... dodaję od siebie bonusik w spoilerze. Słowem: :banderas: x100

8jW8o1f.jpg

x9r0v3d.jpg