Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

@ashka Piękna Vita  w kolorze biało-zielonym(?). Szkoda, że w EU tylko czarne wypuszczają. Plusik leci.

Yup, biało-limonkowa jest. :wub:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

sprzedaj tego szrota lbp3 i kup Mesjasza From Software :pope: 

Opublikowano

Dokładnie taki mam zamiar, LBP3 leży w folii i czeka na nowego właściciela, ewentualnie sprzedam w sklepie i dopłacę do Bloodborne ;)

Opublikowano

Dokładnie taki mam zamiar, LBP3 leży w folii i czeka na nowego właściciela, ewentualnie sprzedam w sklepie i dopłacę do Bloodborne ;)

DriveClub tak samo do zyda,TLOU zostaw

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Powrót do rodziny PlayStation ;) Motyw z Wiedźmina pierwszorzędny, bardzo polecam!

oii2kwjsl5gc.jpg

jefmisbuil62.jpg

ce6wkxsxa551.jpg

Ciezko naniesc na konsolke, bo widze ladnie Tobie wyszlo. Sam naklejales?

Opublikowano

Tak, naklejałem sam, ale ciężko nie było ;) Zastosowałem się do instrukcji i poszło jak z płatka. Materiał świetny, łatwo odchodzi w razie czego, nie zostawia śladów, no i chroni konsolkę przed kurzem i brudem ;)

Opublikowano

sprzedaj tego szrota lbp3 i kup Mesjasza From Software [emoji14]ope:

Mogę kupić lbp :)
Opublikowano

Moldar, bardzo chętnie się z Tobą dogadam, tylko ktoś musi mi naprawić prywatne wiadomości, bo nie mam nawet tej ikonki :/ 

Opublikowano

Moldar, bardzo chętnie się z Tobą dogadam, tylko ktoś musi mi naprawić prywatne wiadomości, bo nie mam nawet tej ikonki :/

To wal na psn, bądź gameonly, miałeś chyba tam konto.
Opublikowano

cW8CN1q.jpg

Kody na DLC jeszcze nie działają  :whyyy:

(no bo jak niby mają skoro ich na storze nie ma)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakupy z ostatnich dwóch miesięcy:

2nlu0rc.jpg

Kolekcjonerka Castlevania: LoS 2 z Allegro. Generalnie, nie kupuję wydań specjalnych w dużych pudłach; burzą porządek na półce, ale za 70zł z wysyłką, grzech było nie wziąć.
nou7gx.jpg

Opublikowano

Ale sklep znalazłem koło pracy w Londynie to szok, jestem oczarowany. :)

pJN3gk6.jpg

hZBeahf.jpg

vnMyJYI.jpg

ZQ4USik.jpg

XC9uNqv.jpg

9dTA5Kc.jpg

GJsf25Z.jpg

VmP7rAr.jpg

DzYjf1Q.jpg

Edytowane przez Sqtr78

Opublikowano

Jakbyś kupił tego Snake'a to dałbym plusa :P

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wreszcie nadkonsola dotarła. Prawilijnie biała :kaz: . Do tego Borderlandsy w Przystojnej Kolekcji. Myj dupe Square, wbijam na Pandorę  :shotgun:

CAM00012.jpg

(Zdjęcie robione defibrylatorem)

#sonytakiedobre

#tylko sony

Opublikowano

Śliczna jest biała gratuluje! :)

sam swego czasu chciałem zmienić czarnule na białą, ale dobra cicha sztuka 4B mi sie trafiła i zostało jak jest

Opublikowano

Kolejna zbłąkana dusza dołącza do rodziny - dobry wybór

Opublikowano

Ale sklep znalazłem koło pracy w Londynie to szok, jestem oczarowany. :)

Forbidden Planet uwielbiam jeden z moich ulubionych sklepów sieciowych, rewelacyjne gadżety, książki no i maja świetny wybór komiksów

po prostu same klasyczne i kultowe rzeczy

Chciałbym odwiedzić ich sklep w NYC pewnie gniecie jaja jeszcze bardziej

Opublikowano

Kolejna zbłąkana dusza dołącza do rodziny - dobry wybór

Żadna zbłąkana dusza. Wierny wyznawca od czasów PSX-a.

All Hail Playstation!

Opublikowano

wracamy do domu :)

fdOCfDs.jpg?1

Opublikowano

Ehhh ta wypas Nokia bez stabilizacji obrazu, autofocusa i zdjęcie z ręki  :klapek:

YWGEfbR.jpg