Opublikowano 21 czerwca 20159 l @ashka Piękna Vita w kolorze biało-zielonym(?). Szkoda, że w EU tylko czarne wypuszczają. Plusik leci. Yup, biało-limonkowa jest.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Powrót do rodziny PlayStation Motyw z Wiedźmina pierwszorzędny, bardzo polecam!
Opublikowano 21 czerwca 20159 l sprzedaj tego szrota lbp3 i kup Mesjasza From Software Dokładnie taki mam zamiar, LBP3 leży w folii i czeka na nowego właściciela, ewentualnie sprzedam w sklepie i dopłacę do Bloodborne
Opublikowano 21 czerwca 20159 l sprzedaj tego szrota lbp3 i kup Mesjasza From Software Dokładnie taki mam zamiar, LBP3 leży w folii i czeka na nowego właściciela, ewentualnie sprzedam w sklepie i dopłacę do Bloodborne DriveClub tak samo do zyda,TLOU zostaw Edytowane 21 czerwca 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Powrót do rodziny PlayStation Motyw z Wiedźmina pierwszorzędny, bardzo polecam! Ciezko naniesc na konsolke, bo widze ladnie Tobie wyszlo. Sam naklejales?
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Tak, naklejałem sam, ale ciężko nie było Zastosowałem się do instrukcji i poszło jak z płatka. Materiał świetny, łatwo odchodzi w razie czego, nie zostawia śladów, no i chroni konsolkę przed kurzem i brudem
Opublikowano 21 czerwca 20159 l sprzedaj tego szrota lbp3 i kup Mesjasza From Software [emoji14]ope: Dokładnie taki mam zamiar, LBP3 leży w folii i czeka na nowego właściciela, ewentualnie sprzedam w sklepie i dopłacę do Bloodborne Mogę kupić lbp
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Moldar, bardzo chętnie się z Tobą dogadam, tylko ktoś musi mi naprawić prywatne wiadomości, bo nie mam nawet tej ikonki
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Moldar, bardzo chętnie się z Tobą dogadam, tylko ktoś musi mi naprawić prywatne wiadomości, bo nie mam nawet tej ikonki To wal na psn, bądź gameonly, miałeś chyba tam konto.
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Kody na DLC jeszcze nie działają (no bo jak niby mają skoro ich na storze nie ma)
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatnich dwóch miesięcy: Kolekcjonerka Castlevania: LoS 2 z Allegro. Generalnie, nie kupuję wydań specjalnych w dużych pudłach; burzą porządek na półce, ale za 70zł z wysyłką, grzech było nie wziąć.
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Ale sklep znalazłem koło pracy w Londynie to szok, jestem oczarowany. Edytowane 22 czerwca 20159 l przez Sqtr78
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wreszcie nadkonsola dotarła. Prawilijnie biała . Do tego Borderlandsy w Przystojnej Kolekcji. Myj dupe Square, wbijam na Pandorę (Zdjęcie robione defibrylatorem) #sonytakiedobre #tylko sony
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Śliczna jest biała gratuluje! sam swego czasu chciałem zmienić czarnule na białą, ale dobra cicha sztuka 4B mi sie trafiła i zostało jak jest
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Ale sklep znalazłem koło pracy w Londynie to szok, jestem oczarowany. Forbidden Planet uwielbiam jeden z moich ulubionych sklepów sieciowych, rewelacyjne gadżety, książki no i maja świetny wybór komiksów po prostu same klasyczne i kultowe rzeczy Chciałbym odwiedzić ich sklep w NYC pewnie gniecie jaja jeszcze bardziej
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Kolejna zbłąkana dusza dołącza do rodziny - dobry wybór Żadna zbłąkana dusza. Wierny wyznawca od czasów PSX-a. All Hail Playstation!
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Ehhh ta wypas Nokia bez stabilizacji obrazu, autofocusa i zdjęcie z ręki