Opublikowano 2 listopada 20159 l Ostatnie zakupy Trochę raka branży w postaci DS3 i AC:R których nie planowałem ale tanio wpadły, batek na ps4, no i dwie japońskie perełki.
Opublikowano 2 listopada 20159 l Rising wiadomo - obowiązkowy zakup każdego szanującego się człowieka. Poza tym brak syfmasterów, więc plusik się należy. Edytowane 2 listopada 20159 l przez ciwa22
Opublikowano 3 listopada 20159 l Batman jest świetny, wymaksuj najpierw czołg i to słynne WoT będzie całkiem zjadliwe. Natomiast Dead Space 3 wywal do śmieci
Opublikowano 3 listopada 20159 l Sportowo + laserki/blasterki czyli must have dla Xbota. Chciałem coś wziąć na PS4, ale nie ma gier na ta konsole :| pad do pogrania w coś na dwóch; taaa będzie robił za zastępczy jak pierwszy sie rozładuje. btw. kto ma NHL/NFL to zapraszam na lód/murawę. @down. ojoj, majestat Playstation obrazilem, zluzuj, som gierki na plejstejszon. Edytowane 3 listopada 20159 l przez wjehu
Opublikowano 3 listopada 20159 l Nie ma gier na PS4 ale kupujesz jakieś (pipi)owe NHL czy Madden, które... UWAGA, też jest na PS4. Mądrze.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yay! ciesze się bardzo, bo stan praktycznie miętowa mięta.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Nie ma gier na PS4 ale kupujesz jakieś (pipi)owe NHL czy Madden, które... UWAGA, też jest na PS4. Mądrze. Moze chce pograc z kolegami SZERLOKU?
Opublikowano 3 listopada 20159 l Przeczytaj ze zrozumieniem mój post. Nie sugeruje, że powinien kupić wersje na ps4, ale to, że na ps4 jest to samo, co na xone. Sugerowanie w tym przypadku, że na ps4 nie ma gier jest więc bez sensu. BYSTRZACHO.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu dotarła paczuszka z Australii: No to jedziemy: ALE BĘDZIE GRANE W ŚWIĘTA
Opublikowano 3 listopada 20159 l W końcu dotarła paczuszka z Australii: No to jedziemy: ALE BĘDZIE GRANE W ŚWIĘTA
Opublikowano 4 listopada 20159 l Niby z Australii, a gry amerykańskie Ale zamiotłeś konkretnie Szkoda, że mi się plusy skończyły.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Konsoli jeszcze brak, ale trafily sie w dobrej cenie noweczki to wzialem(hail to platinum games), ale pysznie to wyglada
Opublikowano 4 listopada 20159 l Byly po ok 15 funtow na amazonie Amazon czasami ma fajne promocje, ale zaczeli wysylac listem zwyklym do Polski
Opublikowano 4 listopada 20159 l Leci plusik za wersje bez paskudnego niemieckiego pegi. Jednak da sie.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Bayo i Zeldunia ograne. Muszę w końcu dorwać tego Wonderfula. Okładki gier na wiiu