Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ostatnie zakupy

atjrq.jpg

Trochę raka branży w postaci DS3 i AC:R których nie planowałem ale tanio wpadły, batek na ps4, no i dwie japońskie perełki.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Za rising jest plus za raka minus i w rezultacie nie ma nic :reggie: 

Opublikowano

Rising wiadomo - obowiązkowy zakup każdego szanującego się człowieka. Poza tym brak syfmasterów, więc plusik się należy.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Batman jest świetny, wymaksuj najpierw czołg i to słynne WoT będzie całkiem zjadliwe. Natomiast Dead Space 3 wywal do śmieci ;)

Opublikowano

König der besessenen!

YRAG2pl.jpg

To logo USK <3

Opublikowano

Sportowo + laserki/blasterki czyli must have dla Xbota.

Chciałem coś wziąć na PS4, ale nie ma gier na ta konsole :| pad do pogrania w coś na dwóch; taaa będzie robił za zastępczy jak pierwszy sie rozładuje.

btw. kto ma NHL/NFL to zapraszam na lód/murawę.

2w1rsea.jpg

@down. ojoj, majestat Playstation obrazilem, zluzuj, som gierki na plejstejszon.

Edytowane przez wjehu

Opublikowano

Nie ma gier na PS4 ale kupujesz jakieś (pipi)owe NHL czy Madden, które... UWAGA, też jest na PS4. Mądrze.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

yay!

aO4OdDX.jpg

ciesze się bardzo, bo stan praktycznie miętowa mięta.

Opublikowano

Nie ma gier na PS4 ale kupujesz jakieś (pipi)owe NHL czy Madden, które... UWAGA, też jest na PS4. Mądrze.

Moze chce pograc z kolegami SZERLOKU?

Opublikowano

Przeczytaj ze zrozumieniem mój post. Nie sugeruje, że powinien kupić wersje na ps4, ale to, że na ps4 jest to samo, co na xone. Sugerowanie w tym przypadku, że na ps4 nie ma gier jest więc bez sensu. BYSTRZACHO.

Opublikowano

W końcu dotarła paczuszka z Australii:

texaiRt.jpg

dEY0WYA.gif

No to jedziemy:

0pHjQgx.jpg

AiPOOgz.jpg

tSu2sPM.jpg

DF4Dj90.jpg

ntUX9Gx.jpg

ALE BĘDZIE GRANE W ŚWIĘTA :banderas:

Opublikowano

W końcu dotarła paczuszka z Australii:

texaiRt.jpg

dEY0WYA.gif

No to jedziemy:

0pHjQgx.jpg

AiPOOgz.jpg

tSu2sPM.jpg

DF4Dj90.jpg

ntUX9Gx.jpg

ALE BĘDZIE GRANE W ŚWIĘTA :banderas:

:obama: 

Opublikowano

Niby z Australii, a gry amerykańskie :(

Ale zamiotłeś konkretnie :banderas:

Szkoda, że mi się plusy skończyły.

Opublikowano

Piękne wydania pięknych gier. Zazdro mocno. :obama:

Opublikowano

tuJOvXm.jpg

Konsoli jeszcze brak, ale trafily sie w dobrej cenie noweczki to wzialem(hail to platinum games), ale pysznie to wyglada :banderas:

Opublikowano

Leci plusik za wersje bez paskudnego niemieckiego pegi. Jednak da sie.

Opublikowano

Bayo i Zeldunia ograne. Muszę w końcu dorwać tego Wonderfula. Okładki gier na wiiu :banderas: