Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,7 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Sam myślę czy nie wziąć na XO. :)

Opublikowano

kubson + za transformersy

bardzo przyjemna gierka

Opublikowano

Kontynuujemy te Nintendo

QLJE1RP.jpg

Batman byl w zestawie z HW i ZombiU wiec nie bede narzekal. Przejdzie sie i opyli.

TE niebieskie okładki gier WiiU. :fsg: Aż chce się zbierać tak to ładnie wygląda. :reggie:

Opublikowano

Kontynuujemy te Nintendo

QLJE1RP.jpg

Batman byl w zestawie z HW i ZombiU wiec nie bede narzekal. Przejdzie sie i opyli.

TE niebieskie okładki gier WiiU. :fsg: Aż chce się zbierać tak to ładnie wygląda. :reggie:

No zajefana sprawa z tymi okładkami, to samo na XO, ten porządek na półce :banderas:

Opublikowano

Kontynuujemy te Nintendo

QLJE1RP.jpg

No zajefana sprawa z tymi okładkami, to samo na XO, ten porządek na półce :banderas:

Tylko Super Mario Maker się wyróżnia :gayos: 

Opublikowano

Mnie wkurza jak niektóre tytuły na grzbietach gier Wii U są napisane zwykłą czcionką niczym na PS2, a niektóre mają swoje dziwne  logo. Widać to na zdjęciu django, gdzie Hyrule Warriors jest napisane normalnie, a reszta logo. Irytuje mnie to :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

To samo jest 360 większość ma logotyp na grzbiecie ale kilka gier zazywczaj starszych ma tylko tytul napisany, wkurza trochę ta niekonsekwencja. 

Opublikowano

Tak jest z każdą platformą, razi to, fakt, no ale co zrobisz :( 

Opublikowano

Palowe tytuły ps2 chyba nie mają z tym problemu, ale mogę się mylić. To samo jest z pierwszym Xboxem chociaz tam gry z serii classic mają napis a nie logotyp . 

Opublikowano

Z drobnymi wyjątkami nie mają problemów, ale razi to, że ta biel jest podatna na żółknięcie, przez co na półce masz różne odcienie bieli, jak kupujesz używkę z nasłonecznionego/zadymionego miejsca. Ja tam lubię grzbiety kolorowe. Są w porządku.

Opublikowano

Jednolite grzbiety, które mają własne logotypy ma chyba tylko Xbox One. Znakomicie to wygląda.

Opublikowano

PS2 ma idealne, jednolite grzbiety. Prosty napis na białym tle (wydania PAL). Podobnie w przypadku PSX, tylko kolorystyka na odwrót.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

jYtCT3j.jpg

Mesjasz gamingu i trochę wyściguff. Nie ma to jak wrócić z pracy o 21, otworzyć piwko i odpalić CoDa na dwie misje... 

Opublikowano

hype dla mnie niesamowity, wkoncu wyslali 

vXIEcq6.png

Opublikowano

No, jest się czym jarać.

Opublikowano

Taki zestaw za 60 zł + Fajna czapka  to czemu nie kupić nawet jak już się ma cyfrówkę + season pass, to niech przynajmniej będzie w pudełku w kolekcji. 

snap136.jpg

Opublikowano

Taki zestaw za 60 zł + Fajna czapka to czemu nie kupić nawet jak już się ma cyfrówkę + season pass, to niech przynajmniej będzie w pudełku w kolekcji.

snap136.jpg

Gdzie nabyłes za tą cenę i to z czapką?
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

co prawda nie zakup growy bo pada dostałem od polskiego MS za mój nadskill w Halo :cool: ale muszę się pochwalić mesjaszem wśród padów

niesamowity sprzęt :fsg:

Bg2YtZp.jpg

PmZSL9K.jpg

vk6SAuk.jpg

4prNtWl.jpg

c5HB5sK.jpg