Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dorzucili mi jeszcze gratis konsolę, ale nie chciało mi się robić zdjęcia bo byłem zbyt zaabsorbowany podziwianiem tych dwóch śliczności  :fsg:  Oba zostają w domciu. Odpaliłem Girsa - zablokowałem spusty, dałem wyższego prawego analoga, a pod łopatkami ustawiłem bieg i mele  :banderas:

iJMk0ho.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

169184bf0de4b0b4f7ee70303f191958.jpg

Człowiek wraca z podróży a tutaj takie dobrocie :banderi:

Opublikowano

Ta trylogia Zero powinna wyjsc na PS4 tez. Z checia bym to przerobil

chociaz wczoraj zaczalem Danganronpe na PC i nie wiem czy uda mi sie znalezc czas, zebyprzebrnac przez te tony tekstu

Opublikowano

ładnie. to twoje pierwsze Zero Escape?

znasz dalszy ciąg w przypadku potwierdzenia

Opublikowano

że na hardzie bez trybu nasłuchiwania koniecznie :>?

999 na DS-ie ogrywam, LVR upoluję raczej cyfrowo w promocji na PSN, też na Vitę.

Opublikowano

dlaczego zawsze prowokujesz jak ci dobrze radzę?

Opublikowano

gierki z ostatniego miesiąca. Saturn miał mieć problemy z czytaniem płyt, ale jak się okazało, po wyczyszczeniu lasera czyta wszystko bez problemów. 

fnLnHjZr.jpg

edit: jeszcze o PS TV zapomniałem, ale w tym przypadku szkoda szczempić ryja :)

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

Przegięli trochę z premierową okładką fast racing.

Opublikowano

Przegięli trochę z premierową okładką fast racing.

czemu przegieli? Pod taka banderola Nintendo wydaje cyfrowki w pudelkach, Nintendo selects eshop , kolekcja steamworld tez w takim pudelku jest. Nie jest az tak szpetne, ale fakt faktem, szkoda ze nie sa to normalne okladki ;)

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

a61b58a98c455623b99e4b292f97933e.jpg

Jednak Elitka poszla do zyda i wrocilem do bialej s'ki. Juz jej nie zdradze.

Opublikowano

Vita <3

Opublikowano

ultra despair girl w jakiej cenie udalo ci sie pochytac?

Opublikowano

Dzieki Rajus, jak nie uruchomie tego Grida to leci do zyda.

zUeHYfh.jpg

Opublikowano

Moje male zakupy na Akihabara ktore dokonalem we wspolnym przekopywaniu jej z Masorzem i Pleju.

Absolutna klasyka jak dla mnie pierwszy racer na Szaraczka arcade perfect do postawienia dumnie z nostalgia na poleczce zakupiony w retro shopie za ¥50...

04f1a1b6fb9853c168ae6751d6d46b83.jpg

龍が如く 0 czyli po naszemu Yakuza 0 limitka ktora pierwszy raz na oczy wogole widzialem z plociennym pokrowcem z motywem smoka i artbookiem.

7a0e3d0a0488f915665743eef76b5221.jpg

I na koniec retro stulejka figurki Asuki z Evangeliona z 2004 roku.

6212a242aa1dcfc2af163522be33819e.jpg

Opublikowano

Kupiony od jednego z użytkowników tego forum za 700zł

2mfg2sp.jpg

Opublikowano

Piękny zakup Yeah bunny, piękny :banderas: jak mogłeś nie mieć wcześniej takich sztosow to ja nie wiem

Opublikowano

no mam parę innych kuszących zakupów jak chociażby 33dvd Akiry Kurosawy za 250zł czy kupno amerykańskiego PSXa z ok 30 grami. Do tego Macbook w najbliższym roku.

Opublikowano

dc3qf9.jpg

Mesjasz FPSów wreszcie w mych rękach :banderas: