Opublikowano 19 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dorzucili mi jeszcze gratis konsolę, ale nie chciało mi się robić zdjęcia bo byłem zbyt zaabsorbowany podziwianiem tych dwóch śliczności Oba zostają w domciu. Odpaliłem Girsa - zablokowałem spusty, dałem wyższego prawego analoga, a pod łopatkami ustawiłem bieg i mele
Opublikowano 19 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Człowiek wraca z podróży a tutaj takie dobrocie :banderi:
Opublikowano 20 października 20168 l Ta trylogia Zero powinna wyjsc na PS4 tez. Z checia bym to przerobil chociaz wczoraj zaczalem Danganronpe na PC i nie wiem czy uda mi sie znalezc czas, zebyprzebrnac przez te tony tekstu
Opublikowano 20 października 20168 l ładnie. to twoje pierwsze Zero Escape? znasz dalszy ciąg w przypadku potwierdzenia
Opublikowano 20 października 20168 l że na hardzie bez trybu nasłuchiwania koniecznie :>? 999 na DS-ie ogrywam, LVR upoluję raczej cyfrowo w promocji na PSN, też na Vitę.
Opublikowano 20 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gierki z ostatniego miesiąca. Saturn miał mieć problemy z czytaniem płyt, ale jak się okazało, po wyczyszczeniu lasera czyta wszystko bez problemów. edit: jeszcze o PS TV zapomniałem, ale w tym przypadku szkoda szczempić ryja Edytowane 20 października 20168 l przez _Shaman_
Opublikowano 20 października 20168 l Przegięli trochę z premierową okładką fast racing. czemu przegieli? Pod taka banderola Nintendo wydaje cyfrowki w pudelkach, Nintendo selects eshop , kolekcja steamworld tez w takim pudelku jest. Nie jest az tak szpetne, ale fakt faktem, szkoda ze nie sa to normalne okladki Edytowane 20 października 20168 l przez Rayos
Opublikowano 20 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jednak Elitka poszla do zyda i wrocilem do bialej s'ki. Juz jej nie zdradze.
Opublikowano 20 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie piękne strony ostatnio w zakupach, ale mało na nich Vity. No to nadrabiamy:
Opublikowano 20 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moje male zakupy na Akihabara ktore dokonalem we wspolnym przekopywaniu jej z Masorzem i Pleju. Absolutna klasyka jak dla mnie pierwszy racer na Szaraczka arcade perfect do postawienia dumnie z nostalgia na poleczce zakupiony w retro shopie za ¥50... 龍が如く 0 czyli po naszemu Yakuza 0 limitka ktora pierwszy raz na oczy wogole widzialem z plociennym pokrowcem z motywem smoka i artbookiem. I na koniec retro stulejka figurki Asuki z Evangeliona z 2004 roku.
Opublikowano 21 października 20168 l Piękny zakup Yeah bunny, piękny jak mogłeś nie mieć wcześniej takich sztosow to ja nie wiem
Opublikowano 21 października 20168 l no mam parę innych kuszących zakupów jak chociażby 33dvd Akiry Kurosawy za 250zł czy kupno amerykańskiego PSXa z ok 30 grami. Do tego Macbook w najbliższym roku.
Opublikowano 21 października 20168 l Piękny zakup Yeah bunny, piękny jak mogłeś nie mieć wcześniej takich sztosow to ja nie wiem Na początku skupiłem się na trudno dostępnych tytułach. Teraz juz będzie z górki.